geciméter

Blogs » Blog - Marton_B » geciméter
Marton_B
Hibernated
Entries filtered by time 2024. 05. (1)
2024. 03. (1)
Marton_B
Hibernated
05. 17. 12:53 | Appeared: 174x

Szenvedek magamtól. Alapvetően lehetőség szerint naponta kétszer maszturbálok. Most nem volt erre lehetőségem három napja.

A golyóim úgy érzem ólom súlyúak, a makkom mostanra hiper érzékeny, már a fehérnemű súrló érintése is izgalmi reakciókat vált ki, állandó félmerevséget előidézve. Ennek hatására a vegetatív idegrendszerem is aktiválta már magát, nagy mennyiségű előváladék szivárog megállíthatatlanul az alsómba, kellemetlen nagy nedves foltokat hagyva az anyagon és a combom belső részén.

Elmegyek a wc-re hogy rendbe rakjam magam, igyekszem letörölni a nyúlós anyagot mindenhonnan. Finom préselő mozdulatot teszek félkemény szerszámomon. Egy kövér csepp tűnik fel a húgycsövem nyílásán és el indul útjára finoman ereszkedve a föld felé, majd olyan harminc centiméter után véget ér a kalandja és himbálózva megáll. Várja a következő cseppet amivel tovább tudna ereszkedni. Nem várom ezt meg.... Egy illatos zsebkendőbe csomagolva hajítom a kukába.

Csupán félmerev állapotban vagyok, az erek viszont így is jól láthatóan kirajzolódnak a húsos szerven. A golyóim magasan feküdnek a feszes zsákban, mikor megérintem érzésre olyan mint ha egy nagy friss barack lenne a kezemben. Nem csinálok semmit a szívem mégis hevesen ver, a pulzusom meg valahol az egekbe lehet Egyértelmű jelek.... A testem minden porcikája felkészült és várja a tűzparancsot. Az agyam várja a jól megszokott endorfin adagját.

Ellenben most úgy érzem, hogy ahelyett hogy magamhoz nyúlok megosztom veled/veletek azt az elbaszott pokoljárást amiben az elmúlt három napban részem volt, és hogy hogy jutottam el odáig ,hogy egy mocskos ösztönlénnyé váltam aki jelen pillanatban bármit megtenne azért, hogy a feszítő érzés megszűnjön a lábai között.

Első nap. Elmarad a reggeli napindító móka, a jókedv ennek ellenére megvan a nap hátralévő részében. Az agyamban 10%-on a geciméter. Kedvesen mosolygok minden csinosabb szembe jövő nőre. Este csak ugyan elmarad a napot lezáró örömkör, az ember már nehezebben alszik el a mérő már 20%-on áll. Ellenben ha becsukom a szemem még nem mindenhol csöcsök és puncik vannak, úgyhogy ki tudom vitelezni az elalvás folyamatát, de iszonyat meg szeretnék dugni egy nőt.

Második nap. Reggel felkelve érzem hogy a reggeli merevedésem jóval keményebb a megszokottnál. 40%-on vagyunk. Az ember szíve szerint nem hagyna kárba menni egy ilyen csodálatos merevedést, de kénytelen lesz. Nem is sejti még , hogy ez az állapot nagyjából állandósul a mai napra és sok alkalommal kell majd valamilyen módon megoldani ,hogy ne verje ki senkinek a szemét ez az orbitális merevedés. Egész nap csodálatos puncik képe rajzolódik ki a lelki szemeim elött. Nyalnám, falnám a gyönyörű női testet és halálra kényeztetnék valakit. Estére 50%-ot mutat a mérő. Elkezdek melegedni, bisex gondolatok támadnak a szoba sötétjéből. Már már úgy vagyok vele, hogy az sem érdekelne ha egy pali szopna le vagy kéne megkefélnem csak érezzem hogy valaki örömét lelné abban hogy megszabadít a kínomtól.

Harmadik nap. A kínok kínja. A merevedésem ébreszt fel. 60%-on a geciméter. Az ember már nem mosolygós. Egy kis feszültség gyülemlett fel a tesztoszterontól. Az állandó merevedés eltűnt, a legbeteg fantáziák öntik el az agyam napközben. Már nem csak a nők érdeklenek, úgy érzem le is szopnék valakit csak kerüljek közebb egy orgazmushoz. Estére már 70 et mutat a geciméter azt sem bánnám már ha megkúrnak. Csak kúrják ki belőlem az ördögöt. Kúrjunk órákig, basszuk egymást halálra, legyen tág a lyukam, fröcsögjön a geci, leszarom csak jöjjön a megváltás és pótoljuk be a három nap kimaradását. Elalvás lehetősége nulla. Hajnalig forogsz az ágyban.

Negyedik nap reggele. 80%. A merevedésem reggel leírtathatatlan. A fantáziáim mocskosak, perverzek, sötétek, betegek. A lelkem kissé megtört, vágyom az orgazmusra. Megtehetném hogy ahelyett hogy ide írok kiverem. De nem. Nem, kiverni nem akarom már. Hanem azt hogy kínozzon meg valaki. Lelje örömét benne hogy ilyen merevedésem van, de ne adja meg nekem az örömöt csak ha már kiszórakozta magát rajtam. Kötözzön ki. Kontrolláljon. Szeretkezzen mással rajtam úgy hogy közben gyönyörködik a merevedésemben és nevessen amikor egy kéjcsepp elindul a farkam hegyéről.

Egy kibaszott hullámvasút vagyok és most kíváncsi vagyok milyen gondolatokat vált ki belőlem ha kibírok még egy napot.


Comments (0)


The comments are only available after login.