prosztata orgazmus ?

Blogs » Blog - Marton_B » prosztata orgazmus ?
Marton_B
Hibernated
Entries filtered by time 2024. 05. (1)
2024. 03. (1)
Marton_B
Hibernated
03. 04. 18:16 | Appeared: 263x

Töprengek. Sokszor neki futottam már, sok próbálkozás van a hátam mögött, sok minden volt már bennem. Célt pedig ennek ellenére sosem értem. Mi lehet az oka, hogy nem tetőzik a vágy, csak a gerincemen szaladgál a bizsergető érzés? Pedig vágyom rá. Át akarom élni! Ernyedten fekszem az ágyban, zihálva. A törölköző nedves már a fenekemből kicsorgó síkosítottól. Az időérzékem elvesztettem. A méretes dildó legalább fél órája ki ber jár megállás nélkül. Érzem hogy már tág vagyok, ami az első percben még feszített , a harmincadikra már könnyedén csusszan koppanásig. Érinti amit kell, érzem minden alkalomnál , hogy az impozáns makk érinti a prosztatám. Átjárja a testem az eufória, de csalódott vagyok. Nem volt meg a csúcs. Ki kelek az ágyból és elindulok a fürdőbe , hogy lemossam magamról a bűnös élvezett mocskát. Ahogy elindulok érzek valami különös érzést petyhüdt farkamban. Lenézek. A gravitáció hatásásra megállíthatatlanul elkezdett csurogni belőlem az eddig felgyülemlett előváladék. Meglepődve nézem ahogy nyúlik egészen a földig. "Nagyszerű, itt is feltakaríthatok" A fürdőszoba tükrébe magamat bámulom. Undorodom magamtól. Kis idő ttelelik így amikor a vágy visszatér a testembe. Felteszem az egyik lábam a kád szélére, nagy adag síkosított nyomok újfent a dildóra. Nem mint ha szükség lenne rá... Majd magamba nyomom az eszközt. Kell pár perc ,hogy ráhangolódjak a jó pózra de rövid időn belül érzem megint ,hogy a gyönyör kapujában állok. Különös hangja van mikor egy ekkora dildó utat tör magának a bennem lévő síkosító tengerben. Egyszer csak egy ismeretlen érzés csap meg. " Ez lesz az?" Rákapcsolok a tempóra. "Igen ez az" Bizsereg az egész testem, a földön lévő lábam remeg a gyönyörtől és érzem, hogy nem tudok parancsolni az orgazmusnak..... Úgy érzem mint ha sorozatban élveznék és látom ahogy sok folyadék spriccel belőlem megállíthatatlanul. Próbálok uralkodni a testemen de nem tudom vissza fogni. Megállok. A tükörből egy kipirosodott arcú csávó nézz vissza. "Átéltem ?" Nem tudom a választ. Zavar ,hogy a mai napig nem tudom mi történt. Állagra nem olyan volt mint a sperma, a színe pedig nem hasonlított vizeletre. Csak azt tudom ,hogy kontrolálhatatlan volt. Sokáig tartott rendbe rakni a lakást, végig azon töprengtem, hogy mi történt, hiszen még videón sem láttam ilyet. Azóta is tűnődőm rajta... Létezik, hogy csak szimplán magam alá vizeltem ?


Comments (7)


#460304 | 03. 05. 14:42
A szeméremcsont alatt, ha az alhas felől nyúlunk be, mintha be akarnánk nyúlni a szeméremcsont alá, ott van az a pont ahol tapasztalatom szerint a legjobban ingerelhető kívülről a prosztata.
HenryCase Deleted user
#460296 | 03. 04. 20:23
Nem feltetlen, bar bele lehet abba is tenni.
Kintrol lehet nyomni ezt azt egy ferfin , nyilvan nem ugyanaz mint bentrol, de csodakra kepes.
#460293 | 03. 04. 20:17
A lingam masszázsra gondolsz?
Deleted user
#460292 | 03. 04. 20:12
Amugy kell tagnak lenni hozza, sot nem is feltetlenul kell seggben matatni. Kivulrol is eleg jol stimulalhato a prosztata.
SunFlower88 Hibernated
#460290 | 03. 04. 19:28
Köszönöm a választ SunFlower88, a neten gyorsan rákerestem a "male squirt" kifejezésre és találtam olyasmi videókat mint ami velem esett meg. Ezek szerint létezik, hogy spriccelve élvezek :)
#460288 | 03. 04. 18:55
Szia, ezt prisztata váladéknak nevezik.
Ingerlés hatasára a prosztatából váladék ürül, ami a húgycsőbe távozik ahonnan és utána kifolyik/kicsöpög.
Olyasmi ez mint a nőknél a squirt. :)
#460286 | 03. 04. 18:37
Ezt én is szeretném átélni, de eddig nem sikerült. Kösz, hogy megosztottad.