Devil's dance!

Blogs » Blog - Marilyn » Devil's dance!
2018. 10. 15. 06:10 | Appeared: 1201x
Ma nagyon korán kellett dolgozni indulnom. Ez nem gond, korán kelő típus vagyok, de ezzel együtt jár, hogy inkább reggel vagyok 'aktív'. Vagyis, ha választani lehet, akkor játék este, szex reggel. :-)

Felültem a buszra, menetiránynak háttal, és random sorrendre állítottam a spotin a Metallica összest. Van pár év lemaradásom zenei téren, így igyekszem pótolni. Elkezdődött az első szám. Már az első taktusok megbabonáztak. Tudjátok, van az a fajta zene, amit ha meghallasz, akkor elkezded keresni a legközelebbi rudat, hogy vonaglani tudj rá. Vagy szerencsésebbek faszért nyúlnak, hogy arra tekeredjenek fel, de nagyon gyorsan. Na ez ilyen volt az első hangjától. Aztán kezdődött a szöveg: "yeah, I feel you too!"

Uhh, basszus! Baj lesz! Francot! Már van! Lassan keresztbe tettem a lábam, és összeszorítottam a combom. Még jó, hogy nem vagyok pasi, mert akkor olyan merevedéssel ülnék itt, ami lepattintja a farmer gombját.

Elhomályosult tekintettel bámultam az elsuhanó fényeket, és hallgattam tovább a zenét. "I am what you need, hunter I will feed..." Ó basszus, ez egyre durvább. Már gyorsabban vettem a levegőt is. Nem itt a buszon kellene spontán orgazmusba hajszolnom magam! Szusza! Fogd vissza magad, kislány!

Gyorsan körbepillantottam a buszon, hogy ki láthatja rajtam az izgalmat, figyel e valaki, mert percek óta nem tudom, mi történik körülöttem.

És megpillantom őt. A viking istent, velem szemben. Hosszú haj, szakáll, bőrdzseki, és engem néz. Nagyon néz. Még félig önkívületben reflexből megnyaltam a felső ajkam 'fincsi vagy, és most nagyon kellenél' tekintettel. A mozdulat felénél eszméltem, hogy mit is csinálok. Ó basszus, ezt nem kéne, nagyon nem, de már mindegy, megtörtént. Kérdőn nézett rám. Most kell angolosan távozni! Még 2 megálló. Nem baj. Jót fog tenni a hajnali friss levegő.

Így hát lassan felálltam, a vállamra biggyesztettem a táskám, majd az ajtóhoz léptem, és a lehető legméltóságteljesebben, de azért kaján vigyorral az arcomon, leszálltam a buszról. Végig a hátamon éreztem a tekintetét...

https://youtu.be/aKQTWq6ZbTc

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.