Muglik. Muglik? Muglik.

Blogs » Blog - Marilyn » Muglik. Muglik? Muglik.
2018. 07. 05. 07:36 | Appeared: 1113x
Tegnap belefutottam egy sima pornófilmbe.

Jó, persze, a csajok olyat nem néznek, tudom. Most lerombolom ezt a mítoszt, jó? :D Igenis a csajok is néznek pornót. Hogy milyen apropóból, az változó. Én általában tanulok belőle, és ötletet gyűjtök. Na mindegy, nem ez a lényeg. Egy ideje már hiányzik a tűz, gondoltam hátha felcsigáz valami jó kis film, és akkor majd nyugodtan alszom. Ennyi.

Mindig bdsm kategóriában böngészek, most mást választottam. Filmek nőknek. Na nézzük, mire izgulnak a csajok! Választottam is egy jónak tűnőt, amiben tetszett a lányka is, a falu bikáját se zavartam volna ki a lakásból egy hóviharos éjszakán, szóval már csak a cselekménynek kellett (volna) megtennie a dolgát. Smaci, simi, tapi, aztán durr bele. Sima maszatolás. Sehol egy szexi ruci, sehol egy kötél vagy bilincs, sehol egy játékszer, semmi.

Nagyon hamar azon kaptam magam, hogy azon gondolkozom, hogy mit tudnék én csinálni azzal a csajszival. Milyen jól kötözhető a melle, mennyire jól mutatna egy csillogó plug a popsijában, és hogy milyen lenne a fűzőjébe kapaszkodni, ha lenne rajta, miközben a felcsatisomon élvez. Aztán jött a levezetés, ami átterelte a gondolataimat a srácra. El sincs kötve a farka. Sehol egy dilátor vagy maszk, csak egy sima cucu. Hát én nem így csinálnám. Nagyon nem.

Belegondoltam. Milyen lenne, ha nekem kellene maszatolnom. Ruha nélkül? Semmi necc, bőr vagy latex? Sehol egy tűsarkú? Mit csináljak a lábammal, ha nem tehetem az arcára vagy a szájába? Hova tegyem a kezem, ha nem markolhatom a pórázt, vagy nem foghatok rá a nyakára, és még a torkán sem dughatom le az ujjaimat? Szabadon hozzám érhet amikor akar? Akkor élvezne el, amikor ő akar? Nem kérne, csak elvenne? Nem könyörögne, hanem természetes lenne neki, hogy mindent megkap? A végén nem köszönné meg? Csak maszatolna egyet és annyi?

Olyanok, mint a muglik. Nincs bennük semmi varázs. És hiába is akarnak ők pálcát ragadni és csodát tenni, nem fog menni. Ők csak muglik. Egy varázsló ne keveredjen a muglikkal. Nem lesz jó vége.

Szerintem.

Comments (4)


#295836 | 2018. 07. 05. 09:33
Csernobilban sok a fóka? Mert nekem egy kétfarkú pont jó lenne! :D
#295835 | 2018. 07. 05. 09:31
Bizony , mégha kétfarkú és világít, mint a csernobili, akkor is :D (SA)
#295834 | 2018. 07. 05. 09:24
De még milyen kevés! Mégsem becsülik meg sokan, ha van egy cuki fókájuk. Pedig kellene! Ugye? :D
#295833 | 2018. 07. 05. 09:15
Sok a miugli, kevés a fóka :D (SA)