Szubmisszívnek hazudott férfiak

Blogs » Blog - Marilyn » Szubmisszívnek hazudott férfiak
2017. 09. 07. 18:59 | Appeared: 1190x
Anti megihletett egy kommentjével. Sok itt a pasi, Dunát lehet velük rekeszteni. Ahha, igen. De semmi másra nem jók, az a baj!

Nem az igazi szubmisszív férfiakról beszélek, dehogy! Azokról, akik annak hazudják magukat, mert az könnyű. Anyuci pici fiacskái, akiknek semmi dolguk, maximum eljárnak dokgozni. Esténként recsiznek a gép előtt, azon síránkozva, hogy nincs egy rendes nő.

Milyen nekik a rendes? Egy domináns, erős nő, aki anyuci helyett anyuci lesz. A világ legkönnyebb dolga ugyanis egyiktől a másikhoz menni, már ha muszáj, ugye. Ha nem, akkor maradnak otthon! Legjobb! Így soha az életben nem kell dönteniük semmiről, nem kell felelősséget vállalni semmiért, csak hagyni, hogy életük erős női megoldjanak helyettük mindent. Aztán, ha ez az erős nő észbe kap és a küszöbről hátba rúgja, hogy takarodó van, akkor lehet azt mondani, hogy hát ők odaadták magukat, ők mindent megtettek, ez sem volt elég. Hát nem. Mily meglepő. A semmi nem elég.

Na ez a típus itt (is) tenyészik, és cuppan a domináns nőkre. Ezek azok, akik miatt falra mászunk, és elmegy a kedvünk az ismerkedéstől. Élősködő energiavámpír az összes, aki arra játszik, hogy megússza az életet.

Na hajrá! Lehet pasizni! :-)

Comments (43)


#462884 | 06. 18. 15:20
Nem tudom, hogy ez összehasonlítható e. Inkább úgy mondom, hogy máshogy kell jónak lenni. És hidd el, sem a nők, sem a férfiak nem nagyon tudnak felfelé mozdulni, maximum rosszul mérik fel önmagukat.
#462882 | 06. 18. 15:10
Na jo mar elvicceskeded, amit en nagyon komolyan veszek. Koszi a beszelgetest.
#462881 | 06. 18. 15:01
Ti olyan dolgokat vartok tolunk amit mi nem, vagy csak sokadlagos. Szoval egy faszinak sokkal jobbnak kell lenni, mint egy nonek az ismerkedesben. Gondolj arra amit irtal, h mi nem felfele keresunk partnereket. Ellenben veletek.
#462880 | 06. 18. 14:59
Ne felejtsd el hogy sokkal nehezebb csajozni, mint forditva. A ferfiak hazudnak ha nem azt mondjak, h elso a kulso.
#462879 | 06. 18. 14:52
A csajozással soha nem volt bajom, ha csajra vágytam, mindig megkaptam 😉
#462878 | 06. 18. 14:51
Pontosan. Nagyon sokat tettem, de még lenne mit csiszolni. Ha nem így lenne, akkor én lennék Buddha és megvilágosodtam volna egy fa alatt meditálva 😄
#462877 | 06. 18. 14:50
Es azota jobban megy a csajozas? :D
#462876 | 06. 18. 14:40
Dehat azt irtad h nem tettel meg mindent es nem ott tartasz ahol tarthatnal. Akkor ugy gondolod h van meg mit tenned, ergo vannak meg megoldatlan dolgok.
#462875 | 06. 18. 14:39
Ja, a tetovalas, igen, ha nincs akkor mar csokkenterteku aru. Jo pelda haverom aki a valasa utan 21not szedett fel es mindet tinderrol, bemutatkozast nem irt, csak a tetkos gyuros muveszi fotok amikbol hetente tett fel ujabbakat. Es a nok kozott jogaszhallgato, birosagi alkalmazott, gyogytornasz, prosti, hostess es minden volt, ennyit a szemelyisegrol. Jo gyerek, jo humora van nagyon, de faek egyszerusegu ahogy mondtad. Nagy melysegekre valo igenyre utal ez a partnereinel. Parszor megdugta oket ok meg elhittek h barmi lehet belole...de a valasok szama is arra utal h milyen jol mukodnek az osztonok meg a mogejuk tett gondolatok :D
#462874 | 06. 18. 14:36
Dehogynem. Önmagamat. És nem vettem könyvet, nem mentem pszichodokihoz, nem kellett csodagyógyító és nem nyalogattam szobrokat vagy ettem gyógyfüvet 😄 Csak kiültem magam mellé és végignéztem magamom. Ki vagyok én, ki szeretnék lenni, és mi választ el tőle. Nem bonyi ez.
#462873 | 06. 18. 14:23
Ja igen, szoval ez az onismereti bullshit, dollarmilliardos iparag. Csak nem kell tole sokat varni. Ahogy mondtam, fizethetsz alkalmankent 20-30ezer forintot mindenfele gurunak, tcoachnak, onjelolt gyogyitonak, de a pszichiater vagy pszichologus sem tud sokat kezdeni veled. A konyvekrol ne is beszeljunk, darabja 3-4-5ezer ft es torteneteket meselnek mintha attol te gyogyitanad onmagad. Ezek azokon segitenek, akik uzik ezeket a szakmakat, irjak a konyveket, mert ok nagyon jol elnek belole. Nagyon-nagyon jol. Instagram es tiktok pszichologusok meg youtube podcastok szazezrei hirdetik az onismeretet es ongyogitast. De gondolom te sem tudsz olyanrol aki rendbehoztak onmagukat, kiemeltek magukat a sajat hajuknal fogva a godorbol
#462872 | 06. 18. 14:05
Ezt cáfolnám. Nagyon sok nőt érdekel. Általában azokat, akik nehezen találnak párt, és pont azért találnak nehezen, mert nekik fontos. De persze ez is általánosítás, és csak a saját tapasztalataim alapján vontam le ezt a következtetést. Mennyivel könnyebb lenne, ha csak az lenne fontos, hogy legyen rajta 2m² tetoválás! Olyat lehet akasztani könnyen, hiszen látszik. Van e valami a fejében? Na azt nehezebben lehet kiszúrni az utcán.
#462871 | 06. 18. 13:55
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Azért nem, mert a "mi lenne ha", az nincs, nem létezik. A személyisége része az is, hogy platformos tűsarkúban mosogat, mint ahogy az is, hogy vegán. Hat ez a nőkre? Közbetlenül nem, amíg meg nem tudják. Közvetetten igen, hiszen ezek is a személyisége részei. Ha ezeket nem csinálná más embet lenne, vagyis másképpen hatna.
#462870 | 06. 18. 13:43
Az intellektus kerdeseben is elkerulted h megird a velemenyed, pedig ravilagitottam h nem olyan eros az osszefugges ahogyan irtad, mert hiaba van, az senkit sem erdekel...
#462869 | 06. 18. 13:41
Az egy sexualitassal toltott dolog, h otthon fetishisztakent oltozkodik, ez nyilvan sokkal elfogadhatobb tobb no szamara, de gombokat varrni babakra mar nem annyira. En nem korlatoztam semmit izomszagu dolgokra egyszeruen azok a hetkoznapi dolgok amiket csinalunk es megirtam h mert problemakat oldunk meg vele. Fozunk is de nem azert fozok en pl mert akarok hanem mert jobb kajat csinalok a szar utcai gyorskajaknal. Nem hobbim hanem megoldom magamnak e lazacot zabalok arpagyonggyel meg zoldbabbal fenyomaggal koktelparadicsommal de nem 10ezerert egy kis adagot hanem mondjuk 1/3ert. Ellenben elkerulted a valaszadast, hogy ha azt nem csinalna, amit, akkor rosszabbul reagalnanak ra a csajok? V a ti szemetekben lenne kevesbe ferfi mert nincs hobbija ami erdekes? Nem a szemelyisege teszi azza aki? Ezert kerdeztem h az otthoni kks hobbija teszi ferfive?
Nem ismerek senkit akinek szocializacios es ismerkedos problemaja lett volna de megoldotta volna barhogyan es most nagy csajozo lenne. Nincs aki segitene benne sem szakembere nincs a dolognak, bullshitnek tartom az egeszet, 2evtizednyi onelemzessel es masok elemezgetesevel millio latott peldaval a hatam mogott semmilyen elorelepest nem tapasztaltam az egeszben, orulok, h neked van feny az alagut vegen, de ez akkor mas. Viszont amit erositeni probalsz h velem valami baj van, na pont az a baj, h kicsi koromtol kezdve azt hiszem es hitetik el velem h baj van. Nem vartam valodi segitseget h te csajozz helyettem, mert nem letezik segitseg, mint azt a tapasztalataim alapjan is irtam.
#462868 | 06. 18. 13:19
Ne keverd, ezt arra reagáltam, hogy mindenki azt várja, hogy egy férfi izomszagú dolgokat csináljon. Nem igaz. Azt várja, hogy nyisson a világ felé, legyen információja a körülötte lévő dolgokról, legyen véleménye, tudjon döntékeset hozni, felelősséget vállalni, stb. Nem a csavarkulcs a lényeg. Kiforgathatod amit írok, próbálgatsz belém kötni, de minek? Nem tudok helyetted csajozni. Nem is akarok. Nem tudom, mi veled a baj, nem ismerlek. De valami van, különben nem lennél egyedül, pláne nem lennél miatta ennyire dühös. Én tudom, mièrt vagyok egyedül azt is tudom, hogy tudnék rajta változtatni. Ha megteszem, az is az én döntésem lesz, és utána nagyobb merítésem lenne a férfikínálatból. Nem bonyolult ez. Csak önismeret. Találd meg, hol van benned a hiba.
#462867 | 06. 18. 13:03
Egyebkent ha nem gyujtene ruhakat es nem billegnek bennuk otthon, kevesbe lenme ferfi? A ti szemetekben? Vagy a ra reagalo nok szemeben? Ez teszi
#462866 | 06. 18. 13:01
Nem tudom mir gondolsz mint faek elet
#462865 | 06. 18. 13:00
Tudod, jartam terapiara, illetve komoly emberektol kaptam visszajelzest az intellektusomrol. Megsincs nom es nem is volt sok akivel komolyra fordult volna hiaba szerettem volna. Ugy erzem nagyon szeleskoruen tajekozott vagyok, melysegeben mar kevesbe, de vagy a diverzitas, vagy az elmelyules, nekem mindketto nem megy. Szoval sokminden erdekel, tudok is sok dolgot amit atlagfelettinek mondhato. Mensa teszten 125iq-t mertek. Akkor mi az osszefugges? Ellenben kurva sokat dolgozom es belefaradtam hogy nem tudom mi bajuk a noknek velem, hogy miert fordulnak el tolem olyan gyorsan a kezdeti erdeklodes utan azok akik tetszenek nekem. Es mar en haragszom magamra amikor meg olyanokkal allok le akik nem annyira tetszenek, jobb hijjan. Szoval nem hiszem h sok koze lenne az intellektusnak ehheh az egeszhez. A melos koszos buta pias figuraknak jobb meg tobb nojuk van sokszor mint nekem. Nem mondom h nem letezik. De, retegigeny.
#462864 | 06. 18. 12:52
Nem tudom, más mire gondol. Van egy barátom, aki női ruhákat gyűjt. Fétis rucikat és cipőket, és ezekben van otthon, néha sminkel, stb. Ez az ő hobbija. Férfias? Nem mondanám. Ezt az embert férfinak tartják a nők? Nagyon is! Gyakran járunk vele ide-oda, barátok vagyunk, látom, hogy reagálnak rá a csajok. Nem kell mindenkinek síelni meg gyúrni, de érdekelje már valami a világból a tv műsoron kívül is. Hobbi milliárdnyi dolog lehet. Nem is kell, hogy pénzbe kerüljön.

Megfogalmazom másként. Mindenki maradjon a saját szintjénél. Akinek jó a faék élet, az keressen olyan nőt, akit ez boldoggá tesz. Ha valakinek van némi intellektusa, annak nagyobb a merítési lehetősége. Felfelé házasodni nehéz, és általában nem tartós. Az a nő, aki férfit keres, általában nem az anyagit keresi, hanem az intellektust. Így már jól fogalmaztam?
#462863 | 06. 18. 12:50
Az megint mas, mert tudok olyanrol ahol a ferfi meg sem kerdezi h mit vegyen hanem viszi aztsn vita van otthon h miert azt a szart hozta. Halal komolyan. En pontksan tudom h hova akarok utazni de ha nem egyedul mennek, mindjart bevonnam en is a masikat es nem kijelentenem h idemegyunk, hanem kozosen probalnam kitalalni, kompromisszumkeszen, sot, a masik vagyait szeretnem valora valtani, ami aztan nekem is jo. Aztan ez ugy tunhet masok szemeben h en nem tudom v nem aksrom eldonteni h hovs megyunk nyaralni, pedig csak nem leszarom a masik vagyait, de tudom ez is gyengeseg sokszor. Azert irom ezeket mert mindig mikor felmerul az egyik oldal, hogy szar a ferfi amit csinal, mindig van pelda az ellenoldalra is amikor az a szar. Annyi ilyet latni. Az egyik no ezert osztja a faszijat, a masik az ellenkezojeert. En is voltam mar igy. Nyaralni pedig nem mentunk, pedig megszerveztem a lany vagyainak szolo kirandulast olaszba, tobb nagyvarossal e pompeii latogatassal. Mas volt amit nem eleg jol csinaltam, de nem mentunk... :( es ott tartok mint sokan egyebkent, h ha nem volna a kibaszott osztonos vagyam hogy nokkel osszam meg az idom, akkor mar reg leszarnam az egeszet, de meg kuzdok, csak egyre remenytelenebbul, afele hajolva, hogy nincs nekem szuksegem erre az egeszre, minek pazarolnam az eroforrasaim, idegeim, nyugalmam, idom, penzem arra, hogy megosszam, amikor igy tobb marad nekem es lehet igy is elni, hogy nem kell masokhoz alkalmazkodnom, csak a sajat elvarasaimhoz, plane nem megfogalmazatlan elvarasoknak, meg egyszer igy masszor meg ellenkezoleg. Es akkor lehet nyavajogni a vegen, hogy hol vannak az igazi ferfiak, nem mintha tudnam hogy mi az, mert tudtommal farkam van, logikusan gondolkodom, kevesbe erzelmileg, erosebb a testem, de a nok szemeben sokszor megsem vagyok "igazi ferfi" talan nem is akarok az lenni egy megfoghatatlan definicio alapjan az lenni :D
#462861 | 06. 18. 12:39
Ez volt egyszer tema a radioban is amugy, hogy azert kell hogy a ferfiak csinaljanak vmit hogy a noknek megfeleljenek? Mert van egy kulfoldi tarsasag akik ferfiak es szembemennek ezzel es nagyon ferfiatlan dolgokat valasztottak maguknak, most nem tudok peldat hozni, de a nok szemeben le vannak sajnalva, ellenben tenyleg azt csinaljak amiben oromuket lelik es felvallaljak, hogy tutyimutyinak nezik oket mert nem barkacsolnak v autot szerelnek vagy gyurnak hanem nem tudom sajnos , nem emlekszek, de a nok altal nevetsegesnek es pipogyanak tartott szokasaik vannak amitol egyaltalan nem lesznek vonzonak de jol erzik magukat. Szoval nagyon visszas az hogy valamkt azert kellene csinalni hogy majd egyes noknek tetsszenek azert hogy elhivatottan nok v tarsadalom szemeben ferfiasnak titulalt dolgokat csinalnak. Legtobbszor nem is azert csinalunk ilyen dolgokat hogy szereles meg gyuras mert akarjuk. Hanem mert kurvara olcsobb es elegedettseggel tolt el h ha beszart az auton egy dolog akkor nem kell a szerelovel egyezkednem h 2het mulva er ra hanem megrendelem en az alkatreszt es majd en megcsinalom a rendelkezesemre allo szerszamokkal. Vagy azert gyurok mert nem akarom h belemalljon minden fasszopo, hanem 2szer is meggondolja, de igy is lesz aki belem all, csak kevesbe valoszinu...szoval mi problemakat oldunk meg, az meg csak a hozadeka, hogy elvezzuk egyiket-masikat, de volna jobb dolgunk is jobb korulmenyek kozott. A vilag milliardosai miert nem butykolik maguk a ferrarijukat? Koltoi kerdes volt. Mert inkabb elmennek helyette sielni, snowboardozni, vizisielni, sziklat maszni, ejtoernyozni. Gondolom ezekre a hobbikra gondoltok akkor, ami egy tarsadalombol kb 0,05-0,07% nak adatik meg az ido es penz tekinteteben
#462860 | 06. 18. 12:35
Kérlek, mutasd meg az ilyen férfiak lelőhelyét! 😄 Én csak olyan ismerek, akinek a kezében a kalapács tömegpusztítí fegyver, akinek minden mindegy, nem akar és nem képes döntést hozni sem arról, hogy hova menjenek nyaralni, menjenek e egyáltalán, de még azt sem akarja felvállalni, hogy választ egy vajat, hogy azt ő most megveszi és ezt eszi a család, inkább kétségbeesve telefonál anyának, hogy melyik legyen nehogy rosszat vigyen. 😄
#462859 | 06. 18. 12:31
Ehhez meg annyit, h mindenki lefoglalja magat vmivel. De itt egy pelda, heti 6, neha 7 nap munka, inkabb 10-12 ora, mintsem 8, de neha az is 13-14, tenyleg ritkan, de elofordul. Aztan kajat csinalni, kimisni a segget, aludni, bezsibbadva netezni elalvas elott. Tudom ez nem a nok istenitett ferfiidealjara hajaz, mert nem fonok aki 2orat van bent egy heten mielott lelep siofokra v maldivra, de ez kozelebb all a valosaghoz. Ilyenkor tudom cinizmus volna kerdest feltenni, h milyen hobbit ajanlanal, de ez kurvara igy van a tobbsegnel es azokat akiket emlitettem szinten igy elnek es ezek mellett teszik azt a noikert amit...en irrealisnak erzem az elvarasokat, h legyen hobbija, stb. Az egyik fozni szeret havi 1x egy bogracsost mert arra van ideje es olyankor bebaszik, a masik alapbol gyur de nem hobbibol, hanem mert akar es meg akarja vedeni magat es a nojet...kesz.
#462858 | 06. 18. 12:24
De az sem tiszta h milyen egy agyban sub ferfi, ha letezik ilyen
#462857 | 06. 18. 12:24
Nem ertem ezt a minden dolgot megold helyette, en senkit sem ismerek aki helyett a nok oldananak meg mindent. Hogy kepzelheto az el? Elvegre az egyedulallok maguknak oldjak meg akiknek meg van noje, fel sem merul olyan hulyeseg, epp ellenkezoleg, eltartjak a csaladjukat es soha sem engedik h helyettuk oldjanak barmit, epp ok oldjak meg a noik dolgait, pl keritest epit a csajanak az uj telkere, vagy felassa a faknak a helyet, vagy anyagilag tamogatja, v az osszezuhant not tamogatja a munkahelyi szarjai utan, vagy felvilagositja, h nem kell mindent elhinni mindenkinek, amikor naivan felul a pletykaknak. Igy ez nekem semmit sem mond.
#462856 | 06. 18. 12:20
Saját nevemben tudok nyilatkozni, de a határ valahol ott van, ahol a függőségi viszony lazul vagy eloszlik. Amíg valaki egy másik személytől tesz függővé mindent, addig nem önálló entitás. És itt nem az anyagiakra gondolok. Amíg valaki képtelen reggel kimászni az ágyból anyuci noszogatása nélkül, amíg valaki nem képes a saját életéről önálló döntéseket hozni, felelősséget vállalni, addig nem férfi és nem nő. Maximum genetikailag meg sajnos jogilag a korából fakadóan. Ha elvágja a köldökzsinórt, és azt mondja, hogy innentől a magam ura vagyok, akkor onnan lehet vele valamit kezdeni érdemben. És ez nem jelenti, hogy el kell költözni, a kettő nem ugyanaz.
Szerintem.
#462855 | 06. 18. 12:11
Nagyon szomorú, ha egy egyedülálló személy, nemtől függetlenül, annyira használja az életét, hogy dolgozik. Ha valakinek nincs semmi hobbija, nem képes önmagát lefoglalni, nincs semmi, ami ezen kívül szót érdemel az életében, akkor kár az egészért. Haszontalan, hogy létezik.
A másik kérdés, hogy hogy lehet egy férfi szub. Attól, hogy valaki szubmisszív vágyakkal rendelkezik, nem jelenti azt, hogy életképtelennek kell lennie. Ismerek több olyan férfit, aki az életét képes kézben tartani, irányítani. Teljes életet él, határozott, értelmes, művelt, sikeres, de az ágyban alávetett. Mi ezzel a baj? Baj azzal van, amiről a blog szól, ha valaki azzal akarja megúszni az életet, hogy azt mondja, ő szub, ezért kell neki egy nő, aki mindent megold helyette. De az ilyen nem szub. Az ilyen szimplán csak selejt.
#462854 | 06. 18. 12:10
Szarok a genderre, bocsi a vulgaritasert csak igy foglalnam ossze azt a bullshitet. Inkabb az erdekel, ahogyan a nok hasznaljak ezeket a fogalmakat, foleg iranyunkban es minoseget tukrozve, minositve, mint pl legyel mar ferfi. Hol vannak az igazi ferfiak stb stb
#462853 | 06. 18. 12:04
Pontosìtanád a kérdést? A manapság divatos gender őrületre gondolsz, vagy a pasi-férfi, csaj-nő megkülönböztetésre?
#462852 | 06. 18. 11:48
Illetve, hogy a nok szerint akkor mi az egyedulallo ferfiak dolga azon kivul, hogy eljarnak dolgozni? :D de az is komolyan erdekel, hogy hogyan lehet egy "eletben ferfi" alarendelt az agyban? Mitol lesz az, miben mutatkozik meg? Ne legyetek szegyellosek, inkabb szokimondoak, ne csak kerulgessuk a temat, mert ez fontos.
#462851 | 06. 18. 11:44
Kivancsi volnek mi a ferfi es a no definicioja szamotokra.
#431145 | 2022. 08. 18. 16:44
Igen, így van. Ha egy nő az ágyban alárendelt párra vágyik, attól még az életben férfira van szüksége. Nincs olyan nő, aki nadrágot akar hordani a kapcsolatában. Aki mást mond, hazudik.
Deleted user
#431144 | 2022. 08. 18. 16:39
Igen, egyébként ez nekem is meglepő, hogy akár vagyonosabb, jól kereső férfiak között is sok olyan van, aki tényleg egy életképtelen balfasz. Szerintem ez nem csak a dominánsabb nőknél, de abszolút minden normálisabb nőnél, főleg 25 felett ez egy hatalmas red flag.
Deleted user
#253472 | 2017. 09. 07. 20:38
:-)
Marilyn Deleted user
#253469 | 2017. 09. 07. 19:54
Vagy szadomazó , mondjuk a nemlétezésemet nem én szakértettem meg :DD
Deleted user
#253468 | 2017. 09. 07. 19:46
ó, hát én igazából nagyon szívesen találkoznék 1 igazi szubbal, aki ffi. egy olyan igazi igazival, akiről legalább egy pár percre elhiszem.
a kedvencem a passzívagressziv vágylista.
#253467 | 2017. 09. 07. 19:43
Vagy olyan kategóriába tartoznak, ami nem létezik, így ez a kézenfekvő döntés. Pl mazochista domináns. :-)
Deleted user
#253466 | 2017. 09. 07. 19:39
A switch-k nem léteznek ,csak ők még nem forrtak ki , nem tudták eldönteni hol állnak :)
Marilyn Deleted user
#253465 | 2017. 09. 07. 19:37
Mindenki arról ír, amiről szeretne.
A teljesebb kép kedvéért tettem hozzá egy gondolatot a tiédhez :).
Deleted user
#253463 | 2017. 09. 07. 19:32
Én fordítva vagyok, néha úgy érzem a domináns oldalam kezd erősödni...pedig vállalom, hogy switch.
#253462 | 2017. 09. 07. 19:24
Hogyne! Én csak kiragadtam egy típust a sokból. Könyvet lehetne írni az itt található embertípusokról, de minek? Ez egy gondolat volt, amit megosztottam. Semmi több. :-)
Deleted user
#253461 | 2017. 09. 07. 19:19
A kategóriáról sokat lehet beszélni. Sokan domnak mondják magukat itt. Khmm. Diszkréció, többet nem mondhatok.
Nekem pedig hiába van kiírva, hogy switch gyakran kapom meg, hogy "Te úgy is szub vagy."

Nők közt is vannak érdekes példányok, de minden szentnek ...:)