A Nő

Blogs » Blog - Marianne » A Nő
Marianne
Deleted user
2019. 03. 08. 13:23 | Appeared: 1062x
"A nők olyanok, mint a virágok:
ha erőszakkal akarod megnyitni őket,
kezedben maradnak a szirmok és a virág meghal.
Mert csak a melegségtől nyílnak meg.
Mert a szeretet és gyengédség együttese
a nap egy nő számára.
... Mert egy nő, ha érzi, hogy szeretik, megnyílik,
és odaadja az egész világát!"

Fabio Volo

(fotó forrása: amerika24.blog)


Arra kérlek, szeresd magad úgy, ahogy szeretnél szeretve lenni. ⚜️
A társad csakis azt adhatja Neked, ami Benned van. Nem azért, mert többet nem tud, de csupán azt tudod befogadni.
Hidd el, hogy egy csoda vagy, nőnek lenni igazi kiváltság. Befogadó vagy, s emellett igazi teremtő. Képes vagy arra, hogy életet adj. Képes vagy arra, hogy a szíveddel lásd a világot, így észrevedd az igazán nagy dolgokat.
Vedd hát kezedbe a sorsod! Tedd azt, amit a szíved diktál, bármi is legyen a tét. Az emberek becsaphatnak, és az is, amit látsz, azonban a megérzéseid sosem hagynak cserben.
Ha szeretsz valakit, öleld meg őt, és hagyd, hogy viszontszeressen. De ne tedd függővé másoktól a boldogságod.
Ne hidd el, ha azt mondják, nem vagy elég jó. Csak az az ember sugározza ezt feléd, aki nem kötött békét önmagával és az életével. Te pont így vagy tökéletes. Ne akarj megfelelni senki elvárásainak. Ám ez nem azt jelenti, hogy ne akarj mindig jobbá válni tegnapi önmagadhoz képest. De csakis azért tedd, mert Te jónak látod.
Soha ne hidd el, hogy nem vagy szerethető. Ezt csak olyan ember közvetíti feléd, akinek zárva van a szíve. Aki nem mer megnyílni még akkor sem, ha megérintette a fényed. Hagyd őt, mert ha ellenáll annak, hogy felemeld, le fog húzni maga mellé.
Te egy csodálatos isteni lény vagy, aki arra született, hogy megélje saját történetét. Érzéseid vezetnek oda, ahová menned kell.
•Te csak ragyogj, és örülj annak, hogy élsz. Sugározd női fényed, használd teremtő erőd, nyílt szívvel járj, és meglátod, a Tiéd lesz minden, amire valaha vágytál.•

Forrás: Internet

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.