BDSM, szerelem, érzések, meg a többi

Blogs » Blog - Mabel » BDSM, szerelem, érzések, meg a többi
2016. 06. 20. 08:49 | Appeared: 1121x
A tapasztalataim miatt egy kicsit furcsának érzem magam. Talán ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, mint mikor az új szülők azt tapasztalják, hogy az ő gyerekük folyton üvölt, nem mosolyog szépen a kamerába, hogy fel lehessen tenni a képét a fészbúkra, nem mond vicces, gyerekszáj típusú beszólásokat, hanem jobbára csak nyáladzik vagy lehányja őket, és a szülőknek meg arra sincs idejük, hogy átöltözzenek, nem hogy rendet rakjanak vagy mondjuk szexeljenek. Eközben pedig úgy látják, mások idilli családban élnek, a kisbaba angyal, anyu kipihent, apu munka után boldogan tér haza és az utolsó kanálig minden a helyén van, mindenki elégedett, sőt kielégült és senki sincs lehányva… Talán egy kicsit eltértem a tárgytól, ami azért vicces, mert még rá sem tértem. Bocsi.

Szóval többé-kevésbé általános nézet, (hogy Micimackó mint minden medve, szereti a mééhéézet… Bocs. Megint.)

Tehát sokszor mondják az emberek, hogy a BDSM csak bizalmi alapon működhet és csak és kizárólag szerelemből. És akkor itt van az én életem, amiben olyan szerelmes vagyok, hogy az mindent felülír. Itt találtunk egymásra, tehát minden teljesen tökéletes, előre elrendeltetett a hibátlan, nagykönyvben megírt BDSM.

Igazából megvan minden, amit feltételként szokás sorolni, van szerelem, van bizalom, van intimitás, néha mégis sírva kötök ki az ágyba kucorodva Ő pedig csalódott, feszült, tehetetlen és nincs kielégülés meg elégedettség.
Sokszor démonként lebeg felettünk a múltam, hogy valakinek, akit nem szerettem, alig ismertem, a teljes nevét sem tudtam, mindent megtettem és még többet, és ha akkor nem ér véget, ki tudja, hol tartanék mára.

Az igazság, az én igazságom az, hogy a BDSM sokkal könnyebb mindenféle kötöttség nélkül. ÉS működik is. Egyszerű megalázkodni valaki előtt, aki nem érdekel, akit talán nem is látsz többé, aki csak annyit lát belőled, ami a szexben, a BDSM-ben vagy. Működik, hiszen ma is izgalomba jövök évekkel ezelőtti kalandok emlékétől. A bizalom annyira szubjektív dolog, hogy nem lehet objektív feltétele a működőképes BDSM-nek. Csupán arra jó, hogy azt mondhassam magamnak, megbízom ebben az emberben, azt tehet velem, amit akar. Aztán ha rosszul alakul, akkor azt mondhatom magamnak megrendülten, hogy „de hát én bíztam benne”. Az én bizalmamtól senki nem lesz jobb vagy felelősségteljesebb ember.

A szerelem meg, mint a BDSM előfeltétele, számomra abszurd. Akkor is, ha a szerelem kialakulásának részét képezte az is, hogy ismertek voltak előtte a vágyaim. Nem izgatóak a szavak, az alázás, a bárminemű fájdalom okozása valakitől, akit az életemnél is jobban szeretek. HA egészen őszinte akarok lenni, azt akarom, hogy mindig Nyuszibogárkásmézespuszedlinek (tetszés szerint behelyettesíthető) hívjon, és ne faszszopó kurvának, még akkor is, ha a harmadik élvezése után is megpróbálom leszopni, csak hogy érezhessem a kemény, eres, lüktető húsát a számban, ahogy nyáltól sikamlósan csúszkál az ajkaim között, ahogy rátapasztom a nyelvem és érzem minden rezdülését és … Bocsi. Megint.

És ott az a dilemma, amikor van egy vágya, egy kérése, amit nem akarok. Tudja, hogy egy vadidegennek már megtettem, vagy megtettem volna, és nem érti, hogy akkor neki, a szerelememnek miért nem tudom megtenni, miért nem tudok hozni egy kis áldozatot.

Egy idegen, vagy pár havonta látott szexpartner alkalmi kívánságát sokkal egyszerűbb teljesíteni szó nélkül, alázatosan, hiszen soha nem látod többé vagy csak ritkán. De ha együtt élsz, együtt lélegzel, együtt gondolsz és együtt szeretsz valakivel, akkor hogy mondasz nemet, legközelebb? Vagy ha nem mondasz nemet többé, hogy fogod életed végéig azt csinálni, amit nem akarsz úgy, hogy közben nem utálhatod meg emiatt, mert nem egy vadidegen, akire rávetítheted a frusztrációd, megutálhatod és lecserélheted egy másik idegenre. Vagy hogy oldod meg, hogy egyszer mehet a dolog, másszor meg nem? Milyen logika alapján? Az BDSM még egyáltalán?

Én úgy látom, a szerelem bekavar a BDSM-nek, és így jut el oda az ember lánya, hogy azt mondja, számára fűszer a BDSM, még ha egykor életformaként tekintett is rá. És azt sem tudja eldönteni, hogy ez baj-e egyáltalán, mert közben így is tök boldog.

És hasonló a helyzet az intimitással is. Amikor Mokkacukrosmackófül (szintén behelyettesíthető) meg te ölelkeztek, a legmélyebb gondolataitokat és érzéseiteket suttogva egymás fülébe, ő meg durva szexuális utalást tesz, az jobban fáj, mint egy dupla öklözés szárazon.

Szóval, én úgy látom, hogy a sima, pusztán szexuális jellegű BDSM kapcsolat a legkönnyebb. Egyszerű. Sima ügy. ÉS tök működőképes.

A kapcsolaton belüli BDSM számomra haladó szint. Mindent máshogy kell csinálni, ha jó eredményt akarsz. De azért nem kell nagyon aggódni értem (tudom én, hogy nem is aggódott senki, csak vicceltem). Hiszen tegnap olyan orbitálisan kurvafasza BDSM szexet nyomtam életem szerelmével, hogy az már önmagában megalapozza, hogy bárki joggal utáljon.

Szóval.. összességében.. csak dicsekedni akartam.

Comments (12)


Deleted user
#308022 | 2018. 09. 17. 07:32
Én azt gondolom, hogy tabuk lehetnek.
És ha olyan nagyon nem lehet lemondani róla, akkor tenni kell azért, hogy ne legyen. Áldozni kell rá. Időt, türelmet, törődést kell beletenni, hogy engedd, majd pedig akard is.
Nem ördögtől való, amit kér, és bizony új világ nyílik minden újjal, minden idegennek hitt dologgal kapcsolatosan.
Nálad ez még nem adott, de elérhető, csak beszélni kell róla, neked segíteni, hogy ő segíthessen.

Nem okoskodás, csak tipp. :)
#201298 | 2016. 06. 21. 08:30
Köszönöm. Ilyesmit pró álzam mondani.
Egyébként nics baj, mert mi kimondva is egymást választottuk a bdsm helyett. Azt csináljuk, ami jó nekünk, bárhogy is nevezzék.
:)
#201296 | 2016. 06. 21. 08:26
Nem vettem trollkodásnak,de nem is egészen erre gondoltam.

Egyrészt úgy tűnik, többen is hangsúlyosnak vélték a vicces ( nek szánt) megszólításokat, ami inkább csak hangulatkeltő eszköz volt. Nem becézgetjük egymást ilyen módon (leszámítva egy korábbi blogban megírt és azonmód le is fikázott vidrás dolgot), és semmiféle problémát nem jelentenek a megszólítások, pláne nem szex közben.

A közös vágyaink nagyon jól műkődnek nekünk is. Mikor kiserkent a vérem a pálcája nyomán, én is sírtam ő pedig büszkeségtől és aggodalomtól csillogó szemmel ápolgatott. Ebben nincs hiba. De engem pl zavar, hogy nem bírok annyit, amennyit régen.
Vagy ott van az a néhány eltérő vágy, aminek a megoldása számomra nehéz kérdés.
De mivel nem voltam elég konkrét, akkor most nevesítem. Van az anál szex, amit utálok. Egy régi partnerem ezt anális erőszakolással oldotta meg, egy év alatt kétszer, maximum havi találkozások mellett. Eltűrtem,részben mert féltem ellenkezni, részben mert hónapok álltak rendelkezésemre feldolgozni, meggyógyulni a sérülésekből. Ezzel szemben Ő soha nem bántana így, de szeretne ennek az élvezetnek hódolni. Először azt mondtam, tabu. Erre jogosan érvelt, hogy másnak megtettem. Cso álruk már, röbbször is, soha nem sérültem meg, de soha nem fogom szeretni, egyszerűen utálom. És innen válik számomra nehézzé. Nem akarom rendszeresen csinálni, és nem lehet tabu, hisz nincs előtte tabum, és nincs is rá okom,mert neki jó, nekem meg nem olyan rossz. Ahányszor nemet mondok rá, annyiszor hasít belém, hogy rossz ember vagyok és rossz szub. És igenis könnyebb volt egy idegennel. Mert vagy mereven elutasítottam, vagy a korábban vázolt dolog történt.

Egyszer volt biztonsági szavunk, mert nekem soha nem volt mert értelmetlennek találtam, de arra gondoltam, hogy ha mindent másként csinálok, mintahogy megszoktam, az jó lehet. Továbbra sem volt értelme. Most már tudjuk.

Az, hogy mással hogy menne, arról a blogban írtam. És éppen az általad leírt,általánosan uralkodó vélemény visszhangjaként. Emiatt érzem magam furcsának, ahogy írtam.
Nem mondtam, hogy nem működhet, önző módon csak magamról beszéltem.

De azért azt még hozzátenném, hogy az általam leírtakat erősíti az oldalon fellelhető összes fizetős dom és domina, hiszen ez pont erről szól. És szintén engem erősít az összes olyan tag, aki a kitűnően működő házassága vagy kapcsolata mellett keres itt bdsm partnert. Az összes. Ami talán a fizetős kategória és kuncsaftjaik körénél is szélesebb.
#201293 | 2016. 06. 21. 08:07
Ismét egy nagyon jó írás tőled...néha elgondolokozom azon,hogy valóban csak annyi idős vagy-e mint ami az adatlapodon van,mert nagyon érettek a gondolataid!

Valóban igaz az a közmondás,miszerint a "Szerelem mindenbe bekavar"!

Egy kapcsolat sok dolgot felül ír!Ilyenkor már nem csak te létezel,hanem ti!Olyan ez-ha már újszülőtett említetted-mint egy baba,aki egy " ti kapcsolatot" is simán felülír,hisz akkor már hárman vagytok,és a baba az első!

De térjünk vissza a szerelme kontra bdsm-hez!
A szerelembe-mivel két ember lelki kötődése is szinre lép!De ezzel szerintem semmi gond nem lehet,hisz a szub vágya az hogy az urát szolgálja,a dom feladata hogy vigyázzon a szubjára!
Természetesen amikor már érzések vannak,beléphet az az faktor,hogy nem minden szex bdsm,de a bdsm is egyfajta játék,egyfajta szerepjáték mindig is bele kell hogy férjen!Bár tudom ez nem ugyanolyan mint ha egy vadidegennel csinálod,utána soha többé nem látod,de ez csak egy fellángolás!

De feltehetem úgyis a kérdést,hogy ha jövőt nézed,mi az amit elveszhetsz?Egy bdsm szex egy idegennek,vagy a párod melletti élet?

Ha az első,akkor nem vagy 100% boldog,ha a második,akkor meg nincs kérdés!

Nem szeretnélek kioktatni,nem tisztem nem is célom,de mindig gondolj abba bele,hogy mit nyerhetsz,és főleg mit veszíthetsz dolgokkal.
Deleted user
#201288 | 2016. 06. 21. 06:50
Ahány ember, annyi fajta bsdm létezik. A saját tapasztalatom, hogy működik az all in one. A párom a szerelmem, a társam, a szeretőm, a legjobb barátom és az Uram.

Játék közben nem faszszopó kurva vagyok, hanem az ő mocskos ribanca. Számomra a birtokosjelző használata és az, hogy ő mondja egy megnyugvással tarsuló izgalom. Értéke van számára is és számomra is. Különleges, egyedi értéke.

Amikor nádpálcával úgy vert el, hogy remegve zokotam és szinte szánalmat ébresztő módon könyörögtem, hogy hagyja abba, akkor is szerettem. Szerettem, mert tudtam, hogy értem teszi. Imadtam, hogy utána egy félórán át a karjaiban zokoghattam. Megnyugtató volt, hogy utána elvitt az ágyunka és csak simogatott, ölelt és elismételte 100szor, hogy a mindene vagyok és mennyire szeret.

Soha nem volt, nincs és nem is lesz biztonsági szó a mi játékunkban, mert feltétel nélküli a bizalom kettőnk között, és olyan szinten ismer, hogy pontosan tudja, melyik "könyörgöm hagyd abba" esetén kell még egyetlen csapással lesújtani, hogy világos legyen ki a főnök, de mégsem sérüljek (sem fizikailag, sem lelkileg).

Nekem ez nem menne mással, csak az Emberemmel. Neki menne mással, de teljesen más élmény, más érték lenne. A feltételes mód oka, hogy amióta kiteljesedett a szerelmünk igénye mással játszania. Nem véletlenül egy hete kaptam csak meg a nyakörvem, de már nekem adta, ahogyan én az életemet neki.

Nem trollkodásnak szántam a kommentemet, csak gondolat ébresztőnek, hogy lehet így is megélni mindent.
Mabel Deleted user
#201254 | 2016. 06. 20. 19:15
Ezt igen. :)
#201253 | 2016. 06. 20. 19:14
Hát akkor ezt megbeszéltük.
Mabel Deleted user
#201252 | 2016. 06. 20. 19:07
Jól is teszed, ha gondolsz dolgokat, képzeld el mi lenne, ha olyan lennél, aki nem gondol dolgokat. Mivel nem is tudod elképzelni, ezért olyan is maradsz, aki dolgokat gondol. :)))

Ez nem a gyakorlat kérdése. Szerintem. Én is gondolok dolgokat. :)))
#201250 | 2016. 06. 20. 18:54
Következtetést a tapasztalataim alapján hozok. Ha több és más tapasztalatom lesz, a következtetés is más lesz. Várhatok, de mindig lesz valaki, aki jobban tudja,mert régebb óta csinálja. Attól én még gondolok dolgokat. Nem ártok senkinek. A kapcsolatom pareto hatékony :)
Mabel Deleted user
#201249 | 2016. 06. 20. 18:22
Félreértés ne legyen, azért kedveltem az írásod, mert amúgy is nagyon szeretem az írásaid, a stílusod, a humorod, a látásmódot. De a konklúzióval nem értek egyet, nagyon nem. Nem kétlem, hogy Te így éled meg, tehát nagy része szubjektív, így nem lehet más értelemszerűen, mint igaz. De az általános érvényű konklúzióval szerintem várjunk még.
#201248 | 2016. 06. 20. 18:15
Aha. Jó.
Deleted user
#201245 | 2016. 06. 20. 17:40
Khm... Középhaladó... :))))