Régen hősök voltatok

Blogs » Blog - Mabel » Régen hősök voltatok
2015. 10. 18. 00:18 | Appeared: 999x
„Úgy vágytam én a felnőtt életet,
mint mennyországot áhít más gyerek.
A felnőtt az, ki mindent ért,
mit felnőtt tesz, mind jó és szép.
Csak festett kép, mi bennem élt
és hitvány kezek tépték szerteszét!”

Amikor kicsi vagy, azt gondolod, hogy a szüleid tökéletes emberek, mindent tudnak és mindent megoldanak, a nagytestvéred csupa bátorság és megzabolázhatatlan erő, a tanárod pedig a bölcsesség és tudás kiapadhatatlan forrása. És van az az érzés, mikor rájössz, hogy a szüleidnek gondjai vannak, mi több, hiányosságai, a nagytestvéred néha csak egy farok, a tanárod meg egy sötét senki.

Évekkel ezelőtt, mikor idejöttem, hősök voltatok nekem. Emberek, okosak, önismerettel rendelkezők, fejlődni vágyók, magasak, büszkék, elérhetetlenek, titkos tudás birtokosai, fényesek, nagyok.

Nem vita, nem ítélet, nem moralizálás, csak kiábrándulás.

Nem az, hogy álmatlanok lennének az éjszakáim emiatt, de már összementetek és megfakultatok. Nem zavar az, hogy valaki megcsalja a párját, a házastársát, vagy széles sávon küldi a salakot az exére. Nem zavar, mert nekem nem fáj. Csak az fáj, mikor azt mondják, „törvényszerű, hogy más faszra/pinára vágyik”, „természetes”, „normális”. Fáj az is, mikor az általad tisztelt, és tökéletesnek vélt BDSM párkapcsolat résztvevőiről, akikre felnéztél, és vágytad azt, amit teremteni tudtak, kiderül, hogy bokorban bujkáló, méltóságot nélkülöző, hazug életet élő, álbajusszal futkározó burleszk színészek.

Fáj, hogy kicsinyesek vagytok. Hogy nem csak, hogy nem tudjátok kimondani, hogy létezik a Mikulás, hogy örüljön a hülyegyerek, de még bele is szartok a csizmájába.

Régen hősök voltatok. Kár, hogy feladtátok.

Comments (2)


Deleted user
#160112 | 2015. 10. 18. 08:32
Farok....
Deleted user
#160076 | 2015. 10. 18. 00:32
Napóleont tudnám idézni: nem halott hősökre, hanem élő katonákra van szükségem. :)))