szubszelídítők

Blogs » Blog - Mabel » szubszelídítők
2013. 11. 26. 23:11 | Appeared: 897x
Elementáris erő, vad szenvedély, szilaj szépség. Betörni, megszelídíteni… tűzzel-vassal, vagy mint egy suttogó. Letörni a vadságokat, lenyesegetni az oda nem illő hajtásokat. Alakítani, formálni, kemény kézzel.

Büszke, vad tekintetét dacosan mélyeszti a tiédbe a nő, sőt maga, a nagybetűs NŐ. Meg kell hódítani, birtokba venni, megostromolni, leigázni. Ez adja meg az érzést, a hatalmat, a nagyságot. Ez ad a játéknak ízt és színt, s még illatot is. Ez a kapcsolat dinamikájának mozgatórugója.

Sajnos.



Sok domináns férfi számára ez a legnagyobb álom. A szubok közt a „szupermodell”. És ez érthető. Hiszen gyönyörű, izgalmas, és érdekes. Kívánatos.

Sokáig feszélyezett, hogy nem vagyok ilyen, és soha nem is lehetek. Megjátszhatom, hogy ilyen vagyok, lázadó, forrongó, minden béklyót lerázó, szétfeszítő és erős. De megjátszva mit érne?

Van más kategória, nem csak az, akit be kell törni, és akit nem kell betörni. Van olyan, akit nem betörni kell. Nem tudom pontosan hol a határ az engedelmesség és az akarat nélküli bábság között, de biztosan van. Azt hiszem, nem vagyok értéktelen azért, mert nem tombol bennem az a bizonyos mindent elsöprő, felemésztő tűz, vad szenvedély.

A férfiak nagy többsége vágyhat ezekre a perzselő démonokra. Csak egy kell, aki mást is tud, másra is vágyik tördelésen, nyesegetésen, romboláson kívül.

Comments (4)


Deleted user
#55586 | 2013. 11. 27. 08:19
Nekem eddig mindenki (majdnem) tetszik.
Én kéremszépen minden előttem szólóval egyet értek, mint anno a párttaggyűléseken felszólalók. (Nálunk, tőlünk senki nem volt benn).
Szóval az idő, az élet sok mindenre megtanít, csak túl kell tudni élni.
És aki menet közben nem issza el az eszét, erre egyelőre (statisztikailag) a nőknek van több esélye, az még bölccsé is válhat.
Deleted user
#55584 | 2013. 11. 27. 07:35
Bölcs gondolat, akárkinek is született meg a fejében...:)

(Bár néha még szeretettel sem lesz sub...ha nem annak született..:)
Deleted user
#55582 | 2013. 11. 27. 07:25
Ahhoz, hogy átérezhessük mindazokat amiket leírtál,kell egy arra alkalmas és megfelelő partner...
Mert ugye ott vannak valahol mélyen benned az említett érzések, érzelmek, de ki az a partner, aki mindezeket kiváltja, előhozza?
Deleted user
#55561 | 2013. 11. 26. 23:30
Egy Nőt csak szubbá szeretni lehet, más út nincs.

Tündérke