Anália lakói

Blogs » Blog - Luluka » Anália lakói
2020. 02. 11. 15:20 | Appeared: 1397x
Azt mondják a vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé. Ezt az állítást határozottan cáfolom, mivel jelen pillanatban az én segglyukam az érdeklődés tárgya.
Sokáig még a gondolatától is összerezzentem, hogy valaki, bárki, akárki análisan közeledjen felém. Talán nem véletlenül, hiszen vannak férfiak, akik az anális játékokat durván, és büntetésnek, a megalázás, kínzás egyik eszközének tekintik. Pedig nem kellene így lennie, és ez esetemben sem volt mindig így.
Erre nyilván a popsi-szeretők bőszen tiltakoznak. Büntetésnek??
Pedig sajnos a saját tapasztalataim alapján igenis léteznek ilyen férfiak, és ezzel egy szubmisszív nő kedvét, vagy odaadását mindörökre elveszik.
Ezek után hosszú időbe telt, sok türelemmel, odafigyeléssel persze az ember megtanulja elviselni, megkedvelni(?) az anális szolgálatot.
Fekszem az ágyon, meztelenül, mint mindig. Nem szereti a ruhákat ha kettesben vagyunk, szereti ha "kéznél" vagyok, még akkor is, ha éppen nem történik semmi szexuális. Mert olyan is van olykor.
Hasalok, a fejem a párnába fúrom, kezeim hátul, kapaszkodom a popsimba. Húzzam szét... hát persze, igyekszem, de azért félek ám.
Nincs síkosító, egyelőre csak várom mivel kedveskedik nekem.
Csak kicsit félek, Ő még sosem "bántott" análisan. Amit tesz mindig az "elviselhető" határaimon belül teszi. Persze azért nem minden esik jól, de az alárendeltség nem is feltétlenül arról szól. Talán egyszer még élvezni is fogom, de addig inkább azt élvezem, hogy adhatok neki egy kis játékbabát, akivel játszhat olyat, amilyet szeretne, akit nem rémítenek meg szadista vágyai. Mert hiszen az.
Vigyáz rám, persze a maga módján.Türelmes, kitartó szadista.
Érdekes érzés...megsuhintja a popsimat, konkrétan a lukat. Nem látom, nem hallom, csak érzem, hogy fáj. Nem elviselhetetlen, és mivel nincs nagy seggem, a puncim is kap belőle. Szinte kigyullad az alfelem...érdekes érzés...csíp..zsibbad, megduzzad a puncim tőle. Nem mondom, hogy élvezem, de mégis izgat...egészen az agyamig bizsergek. Mondhatni gyengéden üt, de mégis hiperérzékeny ott mindenem, nyöszörgök, meg egy kicsit mocorgok is, vonaglok, nem tudok mozdulatlan maradni. Szorosan tart erős kezeivel.
Most ez jó, vagy rossz?
Nem tudom eldönteni magam sem, a bizsergést egészen a méhemben érzem, ahogy ütemesen paskolja a popsim lyukát...beindulok....

Comments (0)


The comments are only available after login.