Romboló titkok

Blogs » Blog - Lucifer75 » Romboló titkok
2023. 06. 15. 11:26 | Appeared: 462x
Egyes titkoknak szinte önálló akaratuk van, és ki akarnak szabadulni a fogságukból. Ilyenkor ezek a titkok rombolni is tudnak, nincsenek tekintettel érzelmekre, vágyakra, emberekre, kapcsolatokra. Megvadult bikaként öklelnek fel mindent és mindenkit maguk előtt. Kirúgják az istálló oldalát, felfedve a belsőségeket egy eddig nem látott nézőpontból. A nyilvánvaló károkon túl... lehet haszna is. Nahát, ez a keresztgerenda eléggé el van rothadva, ki kellene cserélni talán. Amúgy meg... ha már nincs itt ez az oldal, miért ne nagyobbítanánk meg egy kicsit? Oké, több munka, de jóval nagyobb haszon is. Mindez igaz lehet, ha nem dőlt össze az egész. És néha bizony összedől. És akkor csak bámulni lehet a romokra, hogy na ebből mit lehet építeni?

30 év óta most harmadszor emelem meg a poharam délután három előtt. Volt egy fogadalmam, egy vicces balatoni hétvége után, hogy csak délután/este iszom. Egyszer megtörtem a mostohafiam esküvőjén, ahol pezsgővel kellett koccintani. Egyszer meg, hogy meggyászoljam egy majdnem 10 éves kapcsolat végét, ahol az utcára raktak "háború" és "járvány" közepén egy házból, aminek csaknem felét kifizettem.

Most sokkal kevesebb okom van rá, úgy tűnik, gyenge vagyok. Vagy a fogadalmam gyengült meg. Vagy a titkok erősödtek fel. Nem tudom....

Comments (0)


The comments are only available after login.






 
aaaaaaaaaaaa