Pep Talk

Blogs » Blog - Lucifer75 » Pep Talk
2022. 09. 29. 12:03 | Appeared: 572x
Még csak az első randin voltunk, apró tapogatózó léptekkel közeledve egymáshoz. A kocsijában ülve dumcsiztunk rengeteget, kezdtem úgy érezni, hogy lassan véget ér a randi.
- Van egy ötletem! Szituációs gyakorlat. Szállj ki légy szíves! - mondtam neki, miközben én is kiszálltam, a hátizsákomat a kocsiban hagyva. Megkerültem a kocsit és megálltam vele szemben. Olyan édesen alacsony hozzám képest, imádom, amikor egy nő nem tud nem felnézni rám.
- Meg fogom érinteni az arcodat - mondtam a sub-jelöltnek, nem ellenkezett.
Gyengéden megsimogattam a csinos arcát.
- Tedd a kezed a kezemre, a másikat meg az arcomra, légy szíves - mondtam neki, és ő így tett. Arcomon lévő kezét átöleltem a kezemmel.
- Így néz ki egy vanilla kapcsolat. Fél kézzel adunk a másiknak, a másik kezünkkel próbáljuk kényszeríteni a másikat, hogy minél többet adjon nekünk, feleslegesen birkózva egymással.
- De ha az egyik fél feladja a követelőzést, és önként ad mindent - átvezettem a másik kezét is az arcomra, és levettem a kezem a kezéről. Most mindkét keze az arcomon volt, szabadon.
- Az én kezem is felszabadul - mondtam, miközben mindkét hatalmas tenyeremmel megöleltem az arcát.
- És kétszer annyit tudok adni. Ezek a kezek már alig várják, hogy adhassanak. Minden értelemben.
- Ezért lehet egy ilyen kapcsolat duplán jó - mosolyogtam rá biztatóan.
- Egy jó dom feladata és kötelessége, hogy a subjának érzelmi, fizikai, és szexuális igényeit kielégítse, mert a subnak erre nincs, és nem is lehet lehetősége.
- Ezért fogom feltérképezni a vágyaid útját, és korbáccsal végigkergetlek rajta. Nem lesz beleszólásod, hogy milyen sebességgel haladunk, vagy milyen gyakran csattan az a korbács. De szükségem van a segítségedre, hogy lássam előre az utat, különben mindketten a vadonban kötünk ki.
- Dupla hatalmam, de dupla felelősségem is lesz ezen az úton, és én már alig várom, hogy elindulhassunk.
- Érted? - kérdeztem, miközben levettem a kezeimet az arcáról, és ő is hasonlóan tett.

Comments (1)


The comments are only available after login.






 
aaaaaaaaaaaa