Marvel Univerzum

Blogs » Blog - Lothario » Marvel Univerzum
Lothario
Deleted user
02. 19. 20:17 | Appeared: 375x
18-as karikas, szokimondo, durva szoveget tartalmazo blog blog kovetkezik. Kerjuk gyengebb idegzetu tagtarsainkat olvassanak inkabb mast.

Kikeszulok neha baszd meg… Ventillahatnekom lesz…
Van par kerdes amit egyszeruen nem tudok megvalaszolni magamnak.
A tuldimenzionalt D/s vilagban mik a domok?
Fejleszto pedagogusok?
Mit fejlesztenek a szubon?
Mi ez a “vezetlek”, “nevellek”, “fejlesztelek” cucc?
Evek ota nem jovok ra.
Hova kell vezetni? Minek? Kit? Jah, es a domok mitol lennenek erre kepesek?
Hacsak… hacsak nem fejleszto pedagogusok!😁
Jah es a “felepitenit” kihagytam. Mi a szub? Egy haz?🤷🏻‍♂️

Hat Hallo! Ez “csak” szex! Ket ember felfedezi egymas szexualitasat es elvezi! Errol szol!
S szoljon is errol, minel gyakrabban es minel mocskosabban!😋

Mit kell vedelmezni? Hol? A haloban amikor ketten vannak es jatszanak?
Mas domoktol? Hogy kerul oda mas dom? Vagy a meglevo engedi oda s akkor rosszul valasztott, ha vedelmezni kell, vagy a szub meg nem volt a szubja amikor volt egy seggfej domja, ahhoz meg nincsen koze vaaagy ugye a szubrina ugy dontott nagy szubmisszivitasaban, hogy ket kapura jatszik. O valasztasa. Egy felnott No! Jatszik akikvel akar.
Az utcan, a szorakozo helyen, egy buliban, ha fogdossak, egy csaladi perpatvarban, egy foci meccsen. Ott ok! Ott ertem a vedelmezest!
De a Bdsm-ben ahol mindenki felnott, nagykoru, szavazati joggal biro, gondnoksag alatt NEM allo szuveren szemely megis kitol kene es egyaltalan hogyan lehetne megvedeni barkit?
Tisztelet a kivetelnek, de sok embernek leteleme a kinlodas, az onsorsrontas. A sajat demonaitol pedig senkit sem lehet megmenteni! Azt nekik kell szepen legyozzek…


Esku nem szapulom a domokat. Sot meg is vedem pont azt a reszet akiket itt szapulni szoktak!
Egy dom, aki nem veszi figyelmebe a szubja vagyait…
Szerintem is gáz! Kurva gáz!
Az eroszak vagy a tabuk figyelmen kivul hagyasa is kurva gáz!
De ennek mi koze van a Bdsm-hez???
Hany es hany olyan “csodalatos” vanilla kapcsolat van ahol, 10-15-20 eve le vannak szarva a no szexualis vagyai? (S ugy altalaban a vagyai…)
Hany ilyet ismerunk?
Vagy hany vanilla eroszak, molesztalas van? Vagy hany pasi leszarja, hogy a csajanak epp van-e kedve? Vagy hany csaj szexel megfelelesbol otthon?
Rengeteg! .Nagyon sok!
(Jah es hany ferfi van, akinek az asszony szarja le a szexualis vagyait? Csak, hogy kicsit a masik oldalt is kepviseljem…)
Ez nem dom vagy Bdsm specifikus!
Ez szemelyiseg, jellem specifikus. Vannak onzo, ostoba emberek mindenhol.

Sot, latatlanban a nyakamat mernem ra tenni, hogy a Bdsm-ben sokkal inkabb figyelmebe veszik egy barmilyen kategoriaju no/ferfi vagyait, mint a melyen tisztelt vanilla vilagban.
Miert kell mindig csori domokat baszogatni?
Megintcsak tisztelet a kiveteleknek, de amugy
onzo, szexualisan alkalmatlan vanillak, a semmire kello dominak vagy az akarnok szubok jobbak?
Ketlem!

Aaah…
“Gonosz domok es szegeny aldozat szubok…”
Lattam en mar kozepkoru, tok ferfias domot zokogni, mert a szegeny, gyamoltalan, vedelemre szorulo szubja ugy baszta at a palankon es torte kette a szivet, mint az allat! Kellemetlen…, de igaz!🤷🏻‍♂️

Tudjatok, hogy miert sikeresek a Marvel filmek?
Mert valojaban mesek! Olyan mesek amiben csodalatos modon keveredik a latvany, a fantazia, a humor es az izgalom!
Az egyik pillanatban egy veresen komoly szituba csoppensz, ahol egy egesz Univerzum sorsa forog kockan, a masik pillanatban egy teenager gyerek szobajaban ugral vmi trip-hop-ra, aztan majdnem felrobban egy kozmikus csodafegyver amitol majd beszarsz, de a hosok, akik eletuk kockaztatasaval igyekeznek hatastalanitani kepesek kozben betolni egy jo poent!

Ettol kurva jo a Marvel! S pontosan ettol kurva jo a Bdsm is!
Mert egy hatalmas fantazia birodalom, telis tele mindenfele lennyel/vággyal, libaborosen labremegeteto szituaciokkal, elmenyekkel es megis egy meses mese!

Onnan kezdve, hogy kilepunk ebbol a 18-as karikas, fantasy vilagos mesebol es azt gondoljuk, hogy az valosag.
Akkor szerintem az mar nem Bdsm…
Hanem psziches vagy szemelyiseg zavar.
Ami viszont boven van a vanilla vilagban is…
Nem Bdsm es nem kategoria, hanem ember specifikus!

A Bdsm, de barmilyen szexualitas ket vagy tobb felnott ember kozos fantaziajanak a megvalosulasa. Ami nem ket vagy tobb ember kozos fantaziajanak a megvalosulasa az pedig szimplan egy rakas felelotlen, gyermeteg, onzo bullshit! Vagy mit tudom en micsoda, de nem is erdekel, mert amennyit masok eletebol halottam rola az is boven eleg volt😅
Csak hagyjuk mar csori Bdsm-et, domokat, szubokat, dominakat, mazokat, szadistaka stb… beken.
Ennek az egesznek semmi koze egymashoz…

Amugy sem tudom mit kell a szexualitason annyit rugozni?
Kurvara elvezed azt es azzal amit csinalsz?
Igen? Tok jo! Helyeden vagy!
Nem? Akkor huzz onnan es keresd meg a helyed!

Nincs zene. Marvel van!
(Brie Larson…Na vele imadnam a switch adok-kapok party-t…😅😈)
Reactions: Miatta létezni.

Comments (11)


#459791 | 02. 23. 20:42
Engem 1x védett meg az életben egy dom, és ő sem a nyálas értelemben, hanem megkértem rá, mert zavart egy illető viselkedése velem szemben.

A blogban említett dolgok nekem is elég kínaiak. Kaptam már olyan levelet, hogy valaki el akarta kezdeni a nevelésem, de ha valaki már eleve karakterben kezdi az ismerkedést, én felveszem a nyúlcipőt. 😁
#459654 | 02. 20. 17:58
Én is jobban szeretném egy párkapcsolatban megélni mindezt. Nem azt mondtam, hogy nem jó fejek, csak nekem valahogy nem nyújtotta egyik sem azt, amit szerettem volna. Bocs, nem igaz, 1 valaki nagyon is tudta !
Nem tudtam őket úgy megismerni, hogy emberileg is tudjam, valójában milyenek. De én tudom magamról, hogy elcseszett egy állatfaj vagyok, sajátos gondolatvilággal és értékrenddel. Nem hibáztatok senkit, amiért nem tudunk egy hullámhosszra kerülni.
Freddie Deleted user
#459653 | 02. 20. 17:53
Szerintem a bdsm nem megveheto. Ettol fuggetlenul az anyagias dominak tudasat mindigis elsimertem, sot oket szoktam “zaklatni” ha valamit meg szeretnek tudni.😃
Szerintem halal jofejek!
#459652 | 02. 20. 17:50
nyílván ez igaz, csak 1-2 példát hoztam érzékeltetésül 😉
Nem igazán ismerek domokat és bevallom őszintén, nem is érdekelnek.
Néhány pro dominával találkoztam életemben, de 90%-ról katasztrofális véleményem van. Igaz, akad olyan is, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni!
A megyével kapcsolatban egyetértünk, itt is vannak puhányok, máshol is vannak kemény helyek, csak az általános helyzet más azért. De ezen nyílván nem veszünk össze 😉
Freddie Deleted user
#459651 | 02. 20. 17:40
Azert azt vagod h az itteni domok vagy “domok” vedelmezes alatt nem azt ertik amikor a csajuk megijed horror film nezes kizben es belejuk karol?
Mondd kerlek h azert ennyi lejott a pixies domokrol…!🙄

Borosd… hmmm…
Ez nem megye fuggo.
Mutathatok Pesten is olyan utcakat ahova a Tek-es cimboraim sem nagyon szeretnek bemenni…
En egy hybrid pesti/szatmari vagyok fifty-fiftyben.
Pont szarok ra, hogy Pesten, Nyiregyen, Zalaban vagy Borsodban milyen gyokerek vannak.
A gyoker, a nyomor az mindenutt ugyanolyan…🤷🏻‍♂️
Es az elit is…😉
Azokat is leszarom…

De tessek:
https://youtu.be/QswaX6Fb7ug?si=dSlafqUOe6aiIlm-
#459648 | 02. 20. 16:53
egyetértünk. bizony volt, hogy hozzám bújt. pedig nem vagyok dom. karom sem akkora, mint mondjuk Marian Cozmáé...volt.
#459647 | 02. 20. 16:46
Mint írtam, ezek a saját gondolataim, véleményem. Hiába kérded tőlem, hogy mitől félnének a nők, mikor se nő se félénk nem vagyok.
Bár erről van egy cikk azért:
https://nlc.hu/ezvan/20120717/nok-ejjel-az-utcan/
Én is csupán elképzelni tudom, iletve arról írok, amit tapasztaltam. Veled még sosem volt olyan, hogy párod erősen magához szorított, amikor hirtelen megijedt? Vagy hozzádbújt horrorfilm nézése közben? Egyszerű jelek, de erről szólnak.
Ha pedig tételesen érdekel, hogy mitől félhetnek vajon a nők, gyere, látogass el Borsodba 😉
#459646 | 02. 20. 15:18
"elmondanak mindenféle csicskának" - ezt meg te érted félre. semminek nem mondanak el, nem neked szól.

a védelmezés, nevelés, felkarolás természetesen pozitív dolgok. szexuális beállítódástól függetlenül. persze hogy dominákra is igaz lehet, hogy igénylik. épp ez az, ami miatt nekem furcsa, amikor a domok cselekedeteinek elengedhetetlen részeként említik.

"erős férfikéz védelmez". mitől védelmez? dzsungelharchoz mondjuk nem árt. bár már az ősember is bunkósbotot használt. lehetett erősebb a másik karja, ha nála volt egy bunkó, amit ügyesen használt.
#459640 | 02. 20. 08:35
Sokmindenben hasonló a gondolkodásunk, de itt most akadt némi eltérés.Tény, hogy ez a védelmezés, nevelés nyálasan hangzik, DE!
Én azért másképp (is) látom a dolgokat! Talán azért, mert szub vagyok(?) Nem értem, hol a probléma ezzel? Ha a szubja ezt igényli, akkor ez miért ne lehetne jó dolog? Miért baj az, ha egy erős férfikéz nemcsak lesújtani, hanem védelmezni is tud? Ha a szubnak erre (is) van szüksége, akkor ez teljesen rendben van! Megtalálta zsák a foltját. Örüljünk neki, hogy egymásra talált 2 olyan ember, akinek hasonló a gondolkodása a BDSM-el kapcsolatban.
Sőt! Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan dominák is, akik szeretnék érezni a biztonságot, amit egy erős férfikéz ad meg számukra. Biztosan ráhajtanák a fejüket egy vállra, amely támaszt, biztonságot nyújt neki. Ez a szubnál gondolom jóval erősebb lehet.Persze ezek csak az én gondolataim, a saját véleményem, nem kell egyetérteni vele, viszont pont mi beszélünk arról, hogy mennyire elfogadóak vagyunk! Fogadjuk el ezt is! Szerintem a védelmezés, nevelés, felkarolás olyan pozitív cselekedetek, ami miatt nem kellene elítélnünk senkit. Attól, hogy hősünk nem egy átlagos dom.
Ahogy én se vagyok marhára egy átlagos szub. Mikor nézem a pro dominák adatlapját és olvasom, hogy elmondanak mindenféle csicskának, féregnek, stb. NA NE ! Ez lenne a jó? Amit a nagy többség képvisel? Amikor elkezdem az ilyen adatlapot olvasni, röhögve lépek ki belőle és nem szólok hozzájuk. Ha így közeledne felém egy domina, elküldeném melegebb égajlatra! Engem nem kell lealázni, lenyomni. Ha egy domina olyan emberi értékeket képvisel, akkor én fogom magam felé emelni Őt! De biztos, hogy vannak sokan, akik azt a tipusú dominát igénylik. Egészségükre. Nekik az kell, nekem más. Minden ember egy külön világ és így van ez jól !
Persze ismétlem, ez csupán a saját véleményem! (a véleményről meg már rég tudjuk, hogy olyan, mint a segglyuk...)
Hurr Deleted user
#459633 | 02. 20. 01:07
nem. én is.
#459625 | 02. 19. 23:19
azt hittem, csak én érzem kínosnak ezt a nevel, fejleszt, felépít, védelmez szirupos öntetet.