Csak egy kis fantaziajatek… Ti hogyan csinalnatok?

Blogs » Blog - Lothario » Csak egy kis fantaziajatek… Ti hogyan csinalnatok?
Lothario
Deleted user
2023. 08. 03. 16:00 | Appeared: 611x
Pusztan elmeleti a kerdes.
Egyikunknek sem mentek el ennyire otthonrol…
Csak felvetodott, hogy, ha esetleg megorulnenk, eszeveszett onsorsrontasba kezdenenk s kitalalnank, hogy na jo akkor az egesz Bdsm, a kinkjeink, minden ilyen menjen a fenebe…
Szoval arra adnank a fejunket, hogy vanilla kapcsolatot kezdjunk egy vanillaval…

Akkor hogyan csinalnank?
De tenyleg hogyan?
Mert okay a randikat meg valahogy megcsinaljuk. De utana? Hogyan nyiljunk meg? Hogyan engedjuk be a masikat? Hogyan beszeljunk a szexrol, a szexualias vagyainkrol. Mert rendben, elvanillazgatunk a haloban. Nagy szineszek vagyunk😀
De mi van a kommunikacioval? Hogyon lehet talalni azt, higx szereted, ha faj, ha taknyosra szopatna, folytanak, folytasz, pisat akarsz inni vagy itatni tolcserbol, szereted ha a szadba kopnek, leviaszoznak vagy ha guzsbakotve bassznakmeg vagy baszol meg valakit? Higyan allsz elo a perplay-jel vagy a Ddlg-vel? El sem mondod vagy elmondod vagy elmondod de nem ugy? S mi van ha elmondod?
Vagy ott van a meselj az exedrol kerdes?
“Hat az ugy volt, hogy az exem egy sadomazofetisisztadominadomsublatexruhaskinkyallat volt, de en nem vagyok olyaaaan!!! Es neeem en valojaban sosem akartam csak megtevedteeeem!”🤷🏻‍♂️

Egyaltalan hogyan beszeljunk onmagunkrol es hogyan mutassuk meg onmagunkat ujdonsult parunknak?
Mi van a barmivel ami ehhez kotheto?
Elmeselnetek mit csinaltatok az exetekkel vagy azt h mire vágytok ugy igazan?
Ha elmondjuk ott a vege, ha nem mondjuk el, akkor el sem kezdodik valojaban soha. Hisz nem is velunk vannak egyutt, hanem egy torzitott, az o szajizukre festett keppel.
Mely kapcsolatot igy, hogyan? Nem melyet pedig minek?

Mert azt tudjuk, hogy hogyan csinaljak azok akik vanilla kapcsolatban elnek… Azt is kb. tudjuk hogy fiatalon az ember onmagat sem ismerve igazan vagy valami tarsadalmi programot kovetve stb… az ember kussol vagy finoman adja elo vagy eloadja, de komolyan sem veszik, ha komolyan veszik sem mukodik es marad a vanilla stb… Ez is megvan a tarhazban.
De azert 30-as, 40-es emberkent mar finoman szolva is kellemtlen ezek kozul barmit behuzni.

Szoval akkor egy komoly kapcsolatot, hogyan lehetne lehozni egy vanillaval? (Bar bennem mar a csak szex vagy szeretoi kapcsolatnal is komoly ketsegek merulnek fel…)
Mint emlitettem az egesz fikcio.
De kivancsi vagyok/vagyunk van-e valami hasznalhato otlete valakinek…

Comments (26)


#448836 | 2023. 08. 05. 18:06
Csak elnyomtam egy csavaros vanília fagyit :)
Eltűnt!
#448828 | 2023. 08. 05. 09:42
"Legyunk aszexek le van a gond😅"

Mutatom a jeleket, hisz nem nagyon szeretek dugni. Be-ki-be-ki... halálosan tudom unni. De baszki, ha a többihez béna vagyok, gondold végig, hogy az aszexhez mekkora balfasz módon sikerülne hozzáállni. Pár hét, és gecivel kérném a kávét. Te meg ki tudja mivel...😂😂😂
Yohni Deleted user
#448826 | 2023. 08. 05. 08:42
“Szóval szerintem ha a képzeletet és a krativitást inspiráljuk akkor eltűnik a vanilla mint az előbb a fagylalt névrokona.”
Bevallom ezt a reszt nem biztos h jol ertem…
Swicthboy Deleted user
#448825 | 2023. 08. 05. 08:38
Kezdokent valoban nem tudja az ember h mi lakozik benne. Vagyai, fantaziai vannak. De amugy kesobb sem sokat valtozik ez.
Arrol fogsz tudni akkor is amit mar megeltel.
De mindig elokerulnek ujabb es ujabb vagyak, fantaziak.
Vegtelen es veget nem ero ♾️…🙂

Ez a ki mit hisz magarol… A kinkyk (egy reszenek) nagy problemaja, hogx nem tudja elengedni a vanilla normakat, emiatt olykor buntudata van.
Valamiert koztunk is elofordul h azt hisszuk magunkrol amit a vanillak gondolnak es mondanak rolunk. Azt h dekadens betegek vagyunk.
Nyilvan nem!
De ezt a szabadsagharcot kevesen vivjak meg elsore es vannak akik soha.

A vanilla vilag fele nyitashoz sok sikert kivanok. Annyi h mindenkibol csak azt lehet elohozni ami benne van. Sem beletenni sem kivenni nem lehet senkibol semmit.
S altalaban akiben ez benne van abban regota, gyerek kora ota benne van.
Nem 30 evesen kerul bele, max 30 foltott meri bevallani, eloszor maganak aztan ha van az aktual parjanak. De amugy olyan nem igazan szokott lenni h X eve egyutt vagy vkivel mindkettotokben benne van csak nem jott elo…
Elojon.
Ha benne van, ha nincs akkor pedig nem is lesz.
Ez a vanillabol kinkyt faragunk nagyon romantikusan hangzik. Csak meg senkinek sem sikerult.
Egy kinkyt be lehet ragasztani a vanillaba. Meg lehet fogni erzelmekkel, csaladdal, a felelmeivel.
Ez gyakori sajnos.

Amugy az egesz egy bullshit.
Ha mindenki oszinte lenne onmagaval es a masikkal es kihuzna az en hatarait (a vanillak is) akkor nem bajlodnank egymassal es nem ostorozna senki sem onmagat sem a masikat.
De ehhez fel kell noni.
mirtill01 Deleted user
#448824 | 2023. 08. 05. 08:09
Legyunk aszexek le van a gond😅
Bajlodunk itt allandoan a szexualitassal, parkapcsolattal.
Kell keresni egy aszex part, aki tudja hogy isszuk a kavenkat, minden szexualis energiat elnyomni. Ennyi, problema megoldva🤷🏻‍♂️
#448816 | 2023. 08. 04. 21:44
Igazságod leend... a kreativitás nagyon fontos, hogy ne legyünk uncsik. Éppen ennek nyomán szoktam buliban mindenféle aranyos eszközzel találkozni amit a kedves szaktársak sk készítettek, és lehet vele fájdalmat, illetve gyönyört okozni.

Viszont visszatérve arra, hogy béna vagyok vanillának (is), nekem azt mondta 1x valaki, hogy a vanilla az a fajta szex, amikor saját magamnak kell húzni a hajamat. 😇

Tennap meg azt mondta a barátom, hogy van ilyen, hogy be-ki-be-ki, bocs elmentem. Szóval most már nem is kell. Lothi, ezennel hivatalosan lemondok. Lehet, felírom az adatlapomra azt is, hogy vanillának se vagyok jó, ha már ott van jó ideje, hogy dominának, szubnak és fetisisztának is béna vagyok. Ezeket ugyebár mások állapították meg rólam. A vanillát meg majd bevallom én. Még keresem az utam, de valamire csak jó leszek... 😂
#448783 | 2023. 08. 04. 11:42
A vanilla kicsit olyan lehet mint amikor valaki legóból kirakja a dobozon található kép és a benne található leírás alapján a legóházat.
Szép, jó meg minden, de hol marad a kreativitás?
Az én kész legóinstallációm tele van meghökkentő, mint a hereverő heverő, d/s mint a csak egyszerűen kiszórni a földre, lassan járj tovább érsz, vagy a fakír ágy legóból. Igen a parlamentet is kirakták! De ez más!
Szóval szerintem ha a képzeletet és a krativitást inspiráljuk akkor eltűnik a vanilla mint az előbb a fagylalt névrokona.
Lucifer75 Deleted user
#448769 | 2023. 08. 04. 06:38
Amugy yep.
En a felsorolt harom melle meg teszek egy lelki, ha ugy tetszik spiri, ezo, unverzum stb elemet, de amugy igen nalam is egy nez ki, annyi meg, hogy mentalisbak hivom az intellektualist.

A masik reszt, a “helyettesitoket” is adom es nem kell bemutatni, ismerem eleg jol.

Azt viszont, ha billeg barmelyik akkor lehet okosan egyensulyozni. Egyreszt ha egyensulyozni kell, akkor van egy kell szo a mondatban, s nem hiszem h egy kapcsolatnak a kellrol, a muszajrol kene szolni.
Plusz faraszto, ergo nem tud tolteni a kapcsolat. Marpedig nonelns ferfinak ez az egyik fo dolga egymassal.
Harmadreszt olyanba feccoli ilyenkor az ember az idejet es energiajat ami ha mindent meg is tesz akkor is max billeg s nem all.
Erre azt a peldat szoktam mondani, hogy olyan ez, mint amikor ugy kezdesz bele egy haz epitesebe, hogy tudod, hogy csak felig fogod tudni felepiteni, nem lesz kesz, de megis tolod bele az epitoanyagot, idot, penzt, energiat…
Terelesnek jo, de hazad nem lesz!

Auert szeretem ezt a peldat mert tenyleg vannak olyan emberek akik folyton epitkeznek, felujitanak s soinvsenek keszen vele csak ugye kozben mindig kupiban elnek s nem tudjak elvezni az otthonukat, mert valojaban nincs is.
Ezt konkretan lakasra/hazra ertem.
De atvitt ertlemeben, parkapcsolati szinten is teljesen igaz…
#448768 | 2023. 08. 04. 06:32
Mint kezdo ez nekem folyton nagy kerdes, mivel itt eleg nehez valami komolyabbat talalni, de legalabb tudom hogy nagyobb esellyel passzolnak kinky-jeink es a bdsm kozos orome mar alapbol megvan (persze azert annak is egyeznie kell, mivel en sem vagyok kemeny vonalas szadista vagy eppen mazochista, ahogy Azurit mondta). Ezzel szemben egy vanillaval valo ismerkedes, annyival hatrebbrol indul, hogy lehet neki be se jon ez a vilag. Hiszen mi egy buborekban elunk, sokaknak ez nem tetszik.

Ami nekem meg neheziti nagyban az egesz folyamatot, hogy kezdokent en magam sem tudom mennyire szeretnem, hogy resze legyen ez az eletemnek. Ezert eloszor igazan elmerulnek benne, viszont nekem fontos a kapcsolodas a lelki oldala, en mar csak ilyen vagyok, ezert elegge valogatok, meg persze parszor pofan esem. De legalabb ez rimmel azzal, hogy bdsm😂

Viccet felre teve, koszi hogy ezt megirtad, meg kommenteket olvasva, azert rajottem, hogy sokan azt hiszik vanillak, de van bennuk erdeklodes, csak maguk elott sem valljak be, es szerintem is fontosabb az hogy milyen ember a masik, mennyire passzolunk, mert ha valoban olyan nyitott mint en, szerintem akkor erdeklodessel indul a bdsm vilagaba es akkor egymast be lehet vezetni, ugyhogy szerintem nyitok a vanillag fele is😊
#448766 | 2023. 08. 03. 22:22
En mindent nyiltan el szoktam mondani a vanillaknak, hogy lerazzam oket. Ha megsem menekulnek el, es sajnos, a legtobb nem szokott... akkor a nyakamon ragadnak es allandoan irogatnak... es mivel nem valaszolok, semmibe veve erzik magukat, megjobban tepernek, hogy az onbecsulesuket visszaallitsak. Olyanok lesznek, mint az itt szubkent magukat megjelolo embereknek alapbol lennie kene. Ha csak a szubmisszio erdekelne, akkor vanillat keresnek magamnak, es boldog lennek!
#448764 | 2023. 08. 03. 20:33
Jaja, 10 évből az utolsó 4 szexmentes volt, de ennek pont semmi köze nem volt a vanillasághoz. Számomra egy kapcsolat három síkon mozog: érzelmi, intellektuális és szexuális. Ha az egyik nem működik, még állhat a dolog, csak billeg és ügyesnek kell lenni.


helyettesíteni semmivel, de a rendszeres simogatások, érintés összebújás, csókolózás, együttalvás is tekintélyes mennyiségű intimitást tud teremteni.
Azurit Deleted user
#448762 | 2023. 08. 03. 18:41
Kicsit beljebb lettem thx.
Meditalok rajta es ha eszembe jut vmi reagalok.
#448761 | 2023. 08. 03. 18:30
Senki sem tökéletes. Én főleg nem. A BDSM-hez is hülye vagyok, a vanilla miért menne könnyedén? 😅
mirtill01 Deleted user
#448760 | 2023. 08. 03. 18:21
Osszegezve kell neked egy dom h beszubulva ne verekedj es betartsd a vanilla jatekszabalyokat…🤪🤪🤪😂
#448759 | 2023. 08. 03. 18:20
Megint egy lépésről hátrébb kezdeném, onnan talán könnyebb hová tenni.
Előnb nézzük az s/m tengelyt. Egyrészt csak egy csipet szadista van bennem, nem szeretek nagyobb fájdalmat okozni. Pontosabban fogalmazva: egy "keményvonalas" mazonak nem biztos, hogy elég tudnék lenni, az viszont biztos, hogy sokat kellene fejlődnöm/tanulnom mellette. Ilyen tekintben azt hiszem érthető a light.
Másrészről D/s tengelyen nézve is az erőátadásban sincsenek nagyon szélsőséges elvárásaim. Nem szeretek "betörni" szubot, nem csak a slavek tesznek bódoggá, és elég tág teret tudok hagyni ahhoz, hogy bratokkal is kompatibilis legyek. A dominanciámat ha megpróbálnám leírni, sokkal hamarabb jut eszembe a "formálás", a "kibontakoztatás", a "nevelés", mint mondjuk az "uralás", a "betörés", a "tartás" vagy egyéb dimenziói az erőátvételnek. Itt talán megint tapinthatóvá válik a "light".
Harmadrészt, ami ezekből már ered: elég tágak a határaim, amin belül megtalálom azt, amit élvezek, és elég kevés a "becsípődésem", ami tetszik, nem tetszik, de ez lesz... Ez a másikhoz való idomulás megint elég "light" tud lenni a nagyon merev elképzelésekkel rendelkező domokhoz képest.
És ebből már sok mindem következik, hogy mit és higyan játszom...
Kicsit költőien fogalmazva: Az én dominanciám az úton haladó, és tanítványát formáló mesteré, nem a törzsőrmesteré. :)
#448758 | 2023. 08. 03. 18:17
Ehhh, dehogy. Csak néha rám kell szólni, hogy tudjam, hol a helyem. 😇
mirtill01 Deleted user
#448756 | 2023. 08. 03. 18:15
Bena egy vanilla vagy basszus😂😂😂
#448754 | 2023. 08. 03. 18:11
Nem jó..... ha adok neki egy sallert eltörik.


* Baszki vanillába nem verekszünk. Megette a rosseb az egész projektet úgy ahogy van. 🙄😂
mirtill01 Deleted user
#448752 | 2023. 08. 03. 18:08
Jajj hat oltoztesd be napszemcsibe.
Mas nem is nagyon kell ra gondolom…Na jo meg te…😃
#448751 | 2023. 08. 03. 18:05
Ismerek egy fazont, mutatóujjal tartja a fején a napszemcsit perpill, de ez változhat. Szóval ez az illető szokta mondogatni, hogy kurva jó a vanilla, de csak egy kinkyvel. Szóval ha kedvem támadna egy jó kis vanillázásra, akkor keresnék gyorsan egy kinky, perverz csávót és vanillázgatnék vele. 😁😁😁

(közben eszembe jutott, van olyan csávóm, nem kell keresni. Csak ő nem napszemcsis.)
Lucifer75 Deleted user
#448750 | 2023. 08. 03. 18:00
Igen ezt olvastam az egyik blogodban. Ha jol emlekszem X ev szexmentes kapcsolat lett belole vagyis a vegen. Nem emlekszem pontosan de asszem Vanilla never again volt a cime. (Mondjuk ez sokat elmond)

Az a bajom Luci h mitol komoly az a kapcsolat amiben szexualis elteres van vagy nincs is szex? Pontositok! Ettol erzelmileg lehet komoly, az ugynevezett kulso jegyeiven is lehet komoly (pl hazassag, egyutteles, gyerek stb) de mitol parkapcsolat ha a noi-ferfi resz megszunt, nem is volt, ha volt sem volt jo stb…?

Illetve felcsigaztal.
Okay a szex fizikai oromszerzes (bar szerintem messze nem csak fizikai, hanem lelki es mentalis is s igy a harom egyutt adja ki az egeszet)
S azt is adom h egy masszazs is fizikia oromszerzes. De mivel lehet helyettesiteni a szexet ha “csak” fizikai oromszerzes es nibcs vagy nem jo?
Mert nekem hirtelen nem jut eszembe erre semmi.
Vagy mindket fel vagy csak az egyik masztizik amugy meg hu de jo es komoly a kapcsolatuk?
Azurit Deleted user
#448749 | 2023. 08. 03. 17:49
Azur segites mar nekem egy kicsit a light bdsm-ben. Marmint h mit nevezunk/nevezel/neveztek tobben annak…

Ami nekem errol lejott (nyilvan nem reszletesen) az bizonyos eszkozok, bilincsek, szemkotok, dildok hasznalata a szex elott alatt kozben. Esetleg valami paskolo valnpalcaval valo gyengedebb utogetes.
Es passz, mondjuk bizonyos szerepjatekok.
Jol irom korul kb?
#448745 | 2023. 08. 03. 17:02
Én nem meséltem semmiről és eltemettem a vágyaimat, mint tettem azt sokszor azelőtt. Tudtam, hogy nem lenne vevő semmire, kár lett volna megpróbálni. Komoly kapcsolat lett belőle. A szex a fizikai örömszerzésnek egy formája, létezik több is.
#448744 | 2023. 08. 03. 16:37
Nem tudom, én valahogy semmi különöset nem látok a kérdésben.
Először is sokat mesélnék magamról. Mivel azért jóval több vagyok, mint a BDSM, lenne miről mesélnem. Ez megadná az alapot.

A BDMSről is simán mesélnék, mivel nem tartok gáznak, betegesnek, problémásnak. Igaz, nekem nagy könnyebbséget jelent, hogy eléggé a lájtos végén vagyok a dolognak, de a keményvonalas bdsmről is ugyanúgy kezdenék mesélni: Azon a nyelven, amit megértünk egymásból.

Elkezdenék a mögöttes értékekről, és a mozgatókról mesélni neki, amit ő is megért. Hogy számomra mit jelent a szeretet, a szerelem, mia birtoklási vágy, mit jelent az a vágy, hogy a másik igényeit kielégítsük. Hogy ezek az értékek hogyan jelenik meg a bdsmben, sokszor sokkal tisztábban, szélsőségesebben.

És mondják, az ember hasonló típusú emberek közül választ párt. Az általam kedvelt "típus" jellemzően vonzódik a bdsmhez, az alárendelődéshez, és meg lehet találni azt a vonalat, ami őt is érdekli... Szóval jó eséllyel bevezetném.

Exekről meg pont annyit mondanék, amennyi szükséges. Azért egy bdsm kapcsolatnál sem feltétlen jó omen, ha arról mesélsz, hogyan dugtad szanaszét a partenered, de mondjuk lehet, relevánsabb, hogy mitől működött, és mitől nem működött az a kapcsolat....
#448743 | 2023. 08. 03. 16:31
Nos, alapvetően nem kezdek vanillával (és erre rá is lehet cáfolni egyik nemrég megjelent "beleszerettem egy vanillába" című blogommal. Mentségemre szóljon egy fétis bulin ismerkedtünk meg...nah de ez más kérdés)... én csak azt tudom mondani, hogy előző komoly kapcsolatomnál is hasonló elven voltam. Egy "pont leszarom" időszakot éltem amikor exemmel megismerkedtem. Első randin közöltem vele, hogy szimpatikus, érdekes személyiség (meg ami kell), de nekem vágyaim, és "fura" dolgaim vannak. Többek között, hogy nőnek érzem magam, hogy vonz az erényöv és a fajdalom elszenvedése gondolat. Erre ő annyit mondott a felesleges de kötelező maszlag után: "értem".

9 évig voltunk együtt, mai napig jóban vagyunk. Kihoztam belőle valamennyire a szadistát, a dominát. Évekig voltunk együtt úgy, hogy bár nem merte felvállalni nyíltan, élvezte ahogyan a BDSM világába elmerülünk.

És bár ő csak egy "végrehajtó" szerepet töltött be sok kapcsolatomban velem szemben sokszor vanilla maradt. De működött. Nekem bejött az információáradat rázúdítás első randin stratégia (bár nem biztos, hogy ajánlom is)
#448742 | 2023. 08. 03. 16:28
Szerintem sehogyan, ennyi a nagy titok, nem beszélsz vele a bdsmrol sosem, semmiről. Nem hiszek a nagyköveti státuszban, nem lehet kihozni azt ami nincs valakiben, nem tudsz valakit másmilyenne nevelni.
Vanília az édes, émelyítő, viszont az élet nem csak szex, életben lehetnek fontosabb dolgok is, egy gondoskodó barát, életet egyformán látó társ, megfelelő apajelolt..
Nem tudom, egyszer próbáltam ki a vaníliát, nagyon rossz vége lett, összetörtem a szívét, a mai napig bánom, az az egy is eggyel több volt, mint amennyit szabadott volna.