S baszd ki tenyleg avagy Nyilt level...

Blogs » Blog - Lothario » S baszd ki tenyleg avagy Nyilt level...
Lothario
Deleted user
2022. 09. 29. 09:29 | Appeared: 568x
Volt egy egesz jo beszelgetesem egy sokat latott es tapasztalt noi taggal, jah az az ospixies/regi motoros fajta.

Neha nekem is jol jon a kulso lokes. Bar nem emiatt es nem errol beszeltunk csak mintegy mellekszalkent felmerult...
Idezem:
“A no:
-Szerintem nem kell értenünk a vanillákat. :)
En:
-Kerulom oket. Altalaban ugy szivárognak be az eletembe h nehany bdsmes csajnak vanilla pasija van...🤦🏻‍♂️
A no:
-Mert még nem nőttek fel ;) majd egyszer rájönnek.”

Igazsag szerint ennyi. Meg nem nottek fel, meg nem jottek ra. Ilyen kurva egyszeru.

Engem amugy evek ota nem erdekel a vanilla vilag es a vanillak sem. Tolem elhetnek-halhatnak, lehetnek szegenyek vagy gazdagok, teljesen kozombos vagyok veluk.
Kozunk nincs egymashoz. Tolem eljenek boldogan ezer evig! Tenyleg.
En csak azok miatt a kinky nok miatt baszogatom oket akik melletuk elnek s szteppelnek oda-vissza. Mert behozzak oket a latomezombe, az eletembe. Ennyi. (Ez nyilvan az en hibam is!)
S ezert koszonom ezt a par mondatot a nonek! Mert bar mar sokan mondtak, de most esett le a tantusz, hogy nekem ehhez semmi kozom. Ez nem az en problemam! Hanem a tietek Kedves Erintettek!

Mert a vanillakkal elobb-utobb mindig gond van. Mindig!
Nem nem illunk ossze veluk. A legtobbjuk nem partner semmiben. Amelyik partner is valamiben az ugyis kikeszul idovel s igy tovabb...
S amugy sem tudjak, hogy merre van az arra, mi a fasz is tortenik es merre vannak arccal.
Szoval a vanillak elobb-utobb gondot hoznak az eletembe/eletetekbe. S oke, itt az elveim ellen beszelek, de veluk tenyleg ketfelekeppen lehet.
Vagy el kell oket hagyni (Azt meg a 90%-a a Bdsmeseknek nem meri. Bar nem igazan ertem, hogy miert. Mert csak szenved mind a ket fel ezekeben a kapcsolatokban.) vagy totalis sotetsegben kell oket hagyni es atverni. Nem tudok jobbat. Mas egyszeruen nem mukodik veluk. Bar a sotetben tartas meg milyen kapcsolat mar?🤦🏻‍♂️

(Tisztelet a minimalis kivetelnek, mint pl.a nejem vagy az egyik alkalmi partnerem ferje stb..De ez annyira elenyeszo szazalek, annyira kivetel, hogy nem is merheto, csak erositik a szabalyt. S nyilvan elobb-utobb ezek a story-k is borulnak... Max. kesobb kicsit es addig is normalisabban mukodnek es normalisabban is fognak veget erni, mint a tietek. Sot legtobbotoke mar veget is ert. Jah valojaban veget ert...)

Amugy meg elnezest, de megvan nekem/nekunk a magunk baja. Az elet egyeb dolgai nekunk is ott vannak ugyanugy s melle szeretnenk megelni a vagyainkat is s lehet hihetetlen, de meg egy olyan elkepzelese is van legtobbunknek, hogy hozzank illo part/tarsat is talaljunk. Tudom ez elmebajnak tunik a vanillaknak es a bdsmes pasijaiknak/csajuknak. Mert szerintuk fantasztikus, amikor ket ember nem illik ossze, de mi mar csak ilyen “aberraltak” vagyunk...🤷🏻‍♂️😅

Szoval minden vanilla simogato a blogfalon megnyugodhat.😅 Itt es most befejeztem.
Egy budos szot nem fogok irni errol tobbet! (A “domokat” sem piszkaltam mar ezer eve, egyszer minden temarol le kell cuppani😂) Meg a vanilla szot sem fogom tobbe leirni. Mert leszarom. Nem akarok errol beszelni sem, mert teljesen ertelmetlen. Aki nem mentheto annak mindegy mennyit segitek/segit mas, mindegy mit ad ele az elet, mert ugysem valtoztat, ugysem tud elni vele.
Aki pedig mentheto es akarja az tud elni a lehetosegekkel es ugyis csinalja magatol.
Teljesen ertelmetlen ezen baszakodjak. Oldja meg mindenki a sajat dolgat vagy ne oldja meg es legyen egy lapos fos kapcsolatban aszexkent vagy kinlodjon a vanilla pasijaval/csajaval az ágyban, vergodjon mindenfele teljesen elmebaj dologban, fojtsa el vagy csinaljon amit akar. Lelke rajta.
Semmi kozom nekem ehhez! Mindenkinek csak a sajat arcat kell bamulja a tukorben...

S nem tudom, hogy miert pont ennek a nonek a mondatai mentek at, de a lenyeg, hogy atmentek.

Jah es tenyleg megkerek mindenkit, aki nincs tisztaban magaval, nem tudja mi van, nem nott meg fel, kinlodik ossze-vissza a ket vilag kozott stb..., hogy hagyjon engem a picsaba ezzel:

A vanilla ferjeket, akik azzal baszogatnak, hogy hogyan legyenek Bdsmesek... Nem lesztek soha! Engedjetek el ezt es az asszonyt is, mert csak szivtok mind a ketten az esetleges kolykeitekrol nem is beszelve.

Bdsmes felesegeket, akik panaszkodnak vagy tanacsot kernek vagy akarmi...Mert nem erdekel a teljesen ertelmetlen gyotrodesetek a semmin! Magatoknak csinaljatok ti is. En elhiszem, tudom, hogy nem jo. Ti pedig pontosan tudjatok, hogy nem is lesz az!🤷🏻‍♂️ Na akkor mit faszongunk 86000 uzenetben, sok oranyi telefonalasban vagy akar kavezgatva?
Ez van, vanilla a pasitok, az is marad es el van baszva az egesz. Lepjetek vagy nyugodjatok bekeben.
Nem az en dolgom.

A Bdsmest es poliamort magukra eroltetett ferjeket is. Mert nem erdekel, hogy melyik Domba esett bele az asszony, melyik switch baszta meg ugy ahogy ti soha es, hogy most mi lesz stb...Jol tette, bassza is meg rendesen! Ez van fiuk! Nem tudjatok sem a pinajukat, sem az agyukat megbaszni Ennyi. Fogadjatok el! Vagy ne! Csak engem hagyjatok ezzel a francba!😅

Kik vannak meg?

Jah igen! Ha esetleg megbasztam a csajotokat, akkor ne engem hibaztassatok, hanem magatokat! Mert errol ti tehettek!
Igen megbasztam, elvertem, osszekentem a gecimmel es valoszinuleg le is pisaltam, egy csomo olyan dolgot csinaltunk, amitol ti rosszul vagytok, de ok/mi szeretjuk.
S lehet ujra megfogom ezt tenni. Ha nem en akkor mas. De ez lesz, ezt boritekolhatjatok es magatoknak csinaljatok. Mert en/mi csak megadjuk, amit ti nem tudtok es amugy jarna annak a csori csajnak. Bar ezek a nok nem annyira csorik, ok valasztottak titeket es ezt az eletnek titulalt valamit. Ti pedig asszisztaltok hozza.🤷🏻‍♂️ Ez nem a mi hibank. Mi, pixies fiuk csak tesszuk a dolgunkat.

S a kedvenceim. Igen Ti! Mondjuk ilyen van pasiban is, de ti lanyok, akiket mar ugy ismertem meg, hogy mindent tudtatok. De nem birtatok kivarni, nektek pasi kellett azonnal, gyerek kellett minden aron s az elso vanilla csavoval osszejottetek aki hajlando volt veletek kezdeni es hiaba mondtam, hiba mondtak masok is nektek, hogy ez faszsag, azert is megcsinaltatok es most ott szoptok, mint a torkosborz (s nem ugy ahogy szerettek szopni)...Na ti aztan... Mert a tobbi nem tudta elore, max sejtette vagy meg azt sem. De ti pontosan tudtatok! 😂 Szoval ti Bogyokaim magasan viszitek a “Hulye picsa voltam!” dijat!🤷🏻‍♂️


Na..
Szerintem kb. teljes a lista.
Mindneki hagyjon a vanillakkal es az egesz temaval, csak az emlitse meg, aki mar felnott es mar rajott...
Nagyon koszonom!

Egy utolso gondolat/tanacs/teny az egeszhez:
Soha nem lesz sem igazan jo, sem kielegito es boldog kapcsolata egy vanillanak es egy bdsmesnek. Soha! Vanillanak vanilla, bdsmesnek bdsmes a parja Pont.

Ahoj poplacsek...

Comments (0)


The comments are only available after login.