“SzotfogaDom”

Blogs » Blog - Lothario » “SzotfogaDom”
Lothario
Deleted user
2022. 09. 19. 14:15 | Appeared: 576x
Erre a bejegyzesre egy ismerosom kert meg. Nem szeretek bertoll lenni, de oke. Vegulis valami olyasmit kert tolem, hogy irjak valami megnyugatot...Szerintem sok ilyet irtam mar, de igaz az is, hogy nekem is valtozik a velemenyem, meglatasom.
Szoval, ha epp a WC-n ulve akar valaki gyorsba olvasni vmit, akkor ez nem az a bejegyzes😅
(Bar szerintem onmaga megnyugtatasara kerte, mert eleg kemeny idoszakon megy at...)

Szoval attol fuggetlenul, hogy eleg jol tolja s sokat letett az asztalra, neha felmerul benne, hogy...szoval szabad-e ezen vagyainak teret engedjen.
Attol fuggetlenul, hogy 18 eves es 1 napos kora ota! (Miota maskortol ugye?🤷🏻‍♂️) erre vagyik.
De azert ezen felelmei mostanra eleg jol elmultak. Nyilvan ennek tobb oka van.
Egyreszt a sajat belsomunkaja...Az, hogy megtanulta nem elnyomni, hanem megelni a sajat vágyait es akik elott szukseges felvallalni onmagat, adott teret idot a kibontakuzasukra. (Pedig sokszor osszeszarta magat a folyamat kozben.)
Biztos, hogy benne vannak az ateltek pozitiv elmenyek, az az “Ahha ez az!” erzes is amit azzal kapott, hogy teret engedett a sajat fantaziainak, vagyainak es vegre nem egy fapinanak erezte magat vagy beteges valaminek, hanem nonek!
S nyilvan az is, hogy megismert innen hasonlo embereket, akikkel meg tudta beszelni ezeket a dolgokat.

Nyilvan a legjobb, ha az ember a parjaval, domjaval/dominajaval stb...stb...tudja ezeket beszelni, de nagyon jol tudnak jonni, a hasonlo a baratok, haverok is.
Persze szemelyiseg fuggo, de egyszeruen akkora kulso nyomas jon neha az emberre, hogy egyedul nehez megbirkozni vele. Nehez elhinni, hogy semmi baj nincs vele/velunk. Konnyen visszasodrodhatunk/sodornak minket a langyos szarba s valami fele megfelelesi mokuskerekbe. Ha hagyjuk...

Nade, visszaterve, megnyugatatashoz...
Talan erdemes lenne eloszor magat a szexualitast/Bdsm-et, ha ugy tetszik valami keretbe foglalni. Valami helyet talalni neki az ember eleteben es onmagaban.
A velemenyem termeszetesen szubjektiv...
En nem hiszem, hogy van olyan, hogy normalis/elfogadhato es nem normalis/elfogadhatatlan szexualitas!
(Ok pedo, nekro, animal mas story! De az kurva ritka es nem erint egy altalam ismert szemelyt sem.)

Szoval innen kezdve azon agyalni, hogy joga van-e, szabad-e valakinek megelni az adott szexualitasat egy ertelmezhetetlen kerdes.
S itt egy fontos dolog!
A szexualitas egy resze az ami osztonos es ugymond a fizikai reszunk. Ezt “barkivel” meg lehet elni.
De van a magasabb szintu szexualitas, ami erzelmeken alapul. Mert nekem aztan lehet magyarazni a szexualis szabadsagrol es az elmenyek, tapasztalatok gyujteserol, az egeszsegugyi szexrol. (Koszonom ismerem mind, mint a tenyeremet!😀) De a legjobb indulattal is ezek eltorpulnek a szeretkezes mellett, mint a szar! (A szeretkezes lehet Bdsm-es is vagy Kamaszutras vagy akarmilyen, mert nem ezen mulik, hanem a ket ember egymas kozotti es egymas iranti erzeseirol.)

Ezt azert jegyzem meg, mert vannak akik az erzeseiken agyalnak, hogy helyes vagy helytelen. Szabad-e erezzenek? Persze, hogy szabad! Sot, anelkul kb.szart sem er az elet es egy kapcsolat sem. Ebbol adodik, hogy olyan sincs, hogy helyes vagy helytelen erzelem!
Ki az a vadbarom aki szerint erezni, szeretni az helytelen? Az mindig helyes es Pont!
Szoval ez is egy ertelmezhetetlen kerdes szerintem.

De folytatva a Bdsm-et.
Allando polemizalas targya, hogy a Bdsm, de onmagaban barmilyen szexualis vágy hogyan alakul ki az emberben.
Oszinten?
HAT KI NEM SZARJA LE???
Tok mindegy. Van es kesz.

Persze lehet ezer magyarazat.
Lehet velunk szuletett, lehet valami gyerekkori oromhoz vagy serelemhez kotni, lehet onismereti utnak valasztani, lehet valaminek a kompenzalasa, lehet egyszeruen az tetszik/izlik es kesz. Szoval a Bdsm oka sokminden lehet. Lehet az ember tenyleges szexualitasa, lehet egyfajta megizesitese a szexualis eletunknek es/vagy kapcsolatunknak, lehet egy kapu onmagunkhoz es a masikhoz es lehet akar egy olyan valami ami segit ravilagitani bennunk rejlo vágyakra, akar serulesekre is.
De ez megint kurvara mindegy szerintem.
A lenyeg, hogy az ember epitesre, fejlesztesre es oromre valtsa ezt az egeszet...

Ki a fasz agyalt mar azon, hogy vajon miert szereti a spenotot vagy miert nem?
Senki! Akkor ezen minek agyalni?
Tok elmebaj na.
Oromot szerez neked es a parodnak/partnerednek? Elvezed, elvezitek? Tolt teged, titeket?
Igen!? Akkor az rendben van es normalis es elfogadhato es szep es jo!
Ez ennyi. El kell engedni a felesleges agyalast, onmarcangolast es minden ilyen negativ szart!

Peldaul az ismerosomben anno felmerult, hogy a szakmajat figyelembe veve, az anyasagat figyelembe veve neki szabad-e ezt...?
Elnezest! De megis ki az az elmebeteg barom (es tudom, hogy vannak ilyenek sajnos) aki szerint bizonyos munkateruleteken dolgozoknak nem jar a sajat szexualitasuk, sajat erzelem vilaguk? Vagy ki az az elmebeteg aki szerint egy anyanak/apanak nem jar a sajat, szamara oromet okozo szexualitas, kapcsolat vagy barmi ami ehhez a temakorhoz kapcsolodik?
Ki az az aberralt allat aki ilyet kijelent???
Mert aki ilyet mond egy masik embernek az az en megitelesemben egy aberralt barom es pont!
Persze, hogy jar. A normalis, egeszseges elet fontos resze barmelyik!
Aki pedig onmagat marcangolja ilyesmivel, annak azt tudom csak mondani, hogy NE TEGYE!
Mert semmi ertelme es teljesen felesleges onsorsrontas.

Az ember teste, szexualitasa es erzelemvilaga a sajatja. Senkinek nincs joga megitelni vagy megmondani, hogy mit elvezzen, kivel ossza meg, mit erezzen es mit ne...
S igen, ugy vélem, hogy sajnos ez nem evidens minden ember szamara. Legyen akar a “megmondo” vagy az erintett.
Ha pedig ez nem evidens vagy ketelyeket szul valakiben akkor ezen onmagaban dolgoznia kell. A “megmondokat” pedig le kell szarni.

Ahogy ezt tette es teszi az ismerosom is.
Aki nem mellesleg 3 gyermek edesanyja es szakember.
Nem tudom pontosan, de lehet epp ezert allta es allja a sarat, pedig kapja az ivet rendesen csorikam tobb iranybol.
Mert amig az ember ezt kikaparja maganak, az egy atmeneti idoszak. Viszont, ha nem kaparja ki akkor az egy konzervalt es hosszuideig tarto on es kornyezet rombolas.
Amit egy szakember pontosan tud, hogy artalmasabb barminel. (Marmint egy jo szakember!)
S itt jegyzem meg, akkor egyfajta megnyugtatasul, hogy ismerek nehany Bdsm-es part/csaladot. Vannak akik itt ismerkedtek meg, vannak mozaik csaladok es vannak akik a kapcsolatuk kezdetetol ugy elnek, hogy ez a kapcsolatuk reszet kepezi s egyutt jottek ide.
Semmilyen negativ hatassal nincs a Bdsm az o es a csaladjuk eletere! S nem mellesleg elegge hasznos tagjai a tarsadalomnak, egyreszt a munkajukat masreszt a szuloseguket tekintve.

Amugy szerintem ez az allando vágyak megelese is tul van tolva. Nem csak az a lenyeg, hogy vmit megeljen az ember fia/lanya. Hanem, hogy ugy eljen, hogy megelhesse amit szeretne!
Szoval, ha valaki valamin parazni szeretne szerintem ne ezen tegye, hanem a valos problemakon es veszelyforrasokon vagy valami horror filmen!😅

Ha valakinek ez segitett vagy ettol megnyugodott oszinten orulok, ennyit tudtam hozzatenni...

Comments (8)


Deleted user
#434400 | 2022. 09. 19. 15:14
Amugy igen letezik ez a humbuk dolog h “Valami vagy szoval neked mar igy es ugy kell es ezt szabad es ezt nem!” oltari bullshit!
Deleted user
#434399 | 2022. 09. 19. 15:12
Igen. Az h a felkarom odaadnam ha hulye lehetnek de rajottem h ket karral is az vagyok ergo kar lenne egy kart erre bealdozni...🤷🏻‍♂️😅
Lothario Deleted user
#434398 | 2022. 09. 19. 15:00
Oppa, volt ott korábban valami fel karos dolog is ;⁠)
Nekem már egyik sincs meg, lehet azért nem aggódom már a dolgokon? :⁠-⁠)
Deleted user
#434397 | 2022. 09. 19. 14:59
Honnan gyun? Valóban a kit érdekel kategória. ha veleszületett, ha kifejlődött? Tok mindegy. Élje meg ahogy szeretné és tudja.
És nehogy már valaki megmondja, hogy mert pedagógus akkor ne élje meg.

Oké. Vannak olyan esetek amik nehezen férnek bele az ember agyaba, hiszen kifelé teljesen mast (kell) mutat, mint amit maganban csinál, és ha kiderül borul a bili. Nem mondok konkrét példákat csak ráutaló (eresz és hajó). De mennyi ilyen van, amit nem látunk, tudunk.
És kit érdekel? Érezze úgy jól magát, ahogy akarja, csak ne vörösbort hanyjon a falra mikor azt mondja, hogy csak és kizárólag vizet iszik.

Tanárként, pedagógusként is van ami valószínűleg jogosan nem etikus (tanitvannyal lefeküdni, felnőtt, 18at betoltottre gondolok), mert rosszallast kelthet.

Nomeg Józsinak sem biztos hogy jó szemmel nézik, ha a paciensevel szexel, az állatorvosi rendelőben .
(Elnézést minden Józsitól).
Deleted user
#434396 | 2022. 09. 19. 14:52
Tudod mit vettem eszre az evek alatt?
Megy ez az IQ/EQ es intelligens emberek sportja story. Oke de en meg ugymond egyszeru embert nem lattam ezeken agyalni. Baszdki csinaljak es kesz!
Az ertelmesebbje, erzekenyebbje, erzelmesebbje kinkodik ilyesmin.

Pedig elvileg pont nekik kene gyorsan felmerni a dolgokat. S megsem. A hulyek tarolnak baszd ki...😀😅
Lothario Deleted user
#434394 | 2022. 09. 19. 14:48
Nem csak az élet rövid ;⁠) (és most a sajatomrol beszélek)

Igen. Épp hogy emiatt kell mindenképp megpróbálni vagy valóban meg is élni. Hiszen ha az élet rövid is, próbáljuk meg úgy kihasználni és élvezni ahogy jó nekünk. Nem színlelve, nem felszínesen, nem beletörődve abba, amibe nem muszáj
Deleted user
#434393 | 2022. 09. 19. 14:44
Hosszu baszd ki hosszu, az elet meg rovid😂😉
Deleted user
#434392 | 2022. 09. 19. 14:43
Ismét rohadt hosszú. Ahogy szoktad :⁠-⁠)

Ameddig eljutottam (majd folytatom és ha lesz ahhoz a részéhez is, akkor írom azt is).
Szóval, nem kérdés, hogy el kell folytatni vagy meg kell élni
Szerintem mindenképpen meg kell élni, mert az elfolytott, elnyomott vagy, szenvedely eléggé sok lelki sérelmet tud okozni hosszútávon. És az rosszabb mint felvállalni és néha belefutni egy pofonba olyanról akitől az ember nem is várja (család, barátok, munkatársak)
Ha valakivel meg tudja osztani, beszélni az is már legalább negyed siker, csökkenti kicsit a belső nyomást (és nem bassza le a kukta szelepet)