Ezer s ezer arnyalat...
(Reaction to: deleted blog)

Blogs » Blog - Lothario » Ezer s ezer arnyalat...
Lothario
Deleted user
2022. 07. 29. 11:50 | Appeared: 526x
Nem tudom, mennyire reakcio blog, de azert ranyomtam😅

Regi kerdes, hogy mibol fakad a Bdsm iranti vágy...A teljesen normalistol, a “beteg vagy/vagyok”-on keresztul, at a valamilyen tramumara visszvezetheto elmeletet erintve egeszen a csak valamilyen potlas-ig, meg a jo dolgunkban nem tudunk magunkkal mit kezdeni faszsagig mindent hallottam mar. (Utobbit kizarolag olyanoktol akik...szoval vanillaktol...)
Reszemrol eleg nagy utat jartam be ezzel kapcsolatban.

Kezdenem azzal, hogy soha nem volt vanilla fantaziam.
Meg maszturbalas kozben sem. Egyszeruen nem megy. Elindul vanillaba a fantazia es vagy megakad vagy atvalt valamilyen formaju Bdsmbe vagy ha nem is telibe Bdsm-be, akkor is valamibe ami elter a hagyomanyostol.
S tudom, hogy ezzel korant sem vagyok egyedul.
Innen kezdve nehez vitatni, hogy valamilyen formaban “velunk” szuletett vágyakrol beszelunk. Ugyanugy, mint mondjuk a homoszexualitasnal, de a heteroszexualitasnal is.

Mindazon altal azert ez nem ennyire egyszeru szerintem.
Mert az ember fantaziaja es vágyai van amikor es van amiben pontosan megegyeznek a valos szuksegleteivel, igenyeivel. S van amikor a fantaziaink elenkebbek, mint a valos szuksegleteink.
Bdsm temaban van amiben nem ertunk egyet Szoszivel, de az egyik amiben igen, az az, hogy van olyan amikor az embereknek egyszeruen nem jo a nemi eletuk, mert peldaul egyszeruen olyan emberrel elnek/szexelnek akivel nincs meg nekik a kemia, a szenvedely! S ilyenkor oke, hogy alapbol vannak Bdsm-es vagyaik, de azt hiszik, hogy a Bdsm hianya miatt nem olyan a szexualis eletuk, a kapcsolatuk.
S ebben amugy van igazsag. De leginkabb es elsosorban nem csak maga a Bdsm hianya miatt van az ami van. Hanem azert, mert egyszeruen nem illenek ossze az adott pasival/novel szexualisan s legtobb esetben mashogy sem.
Jo faszt, szinte minden esetben mashogy sem.

Engem a pixien, a Bdsm-es éraban sokan szeretnek es sokan utalnak.
Mindent hallottam mar magamrol pro-kontra.
Egy dolog van, amit meg a legelvetemultebb, legnagyobb hazudozogep, engem legjobban utalo sem mert allitani. Annyira meg senki nem csinalt magabol hulyet, hogy azt mondja nem vagyok Kinkster/Bdsm-es.😅
Mert lehet jot/rosszat allitani rolam, de ez egyszeruen megkerdojelezhetetlen meg a legagyatlanabbnak is.😅
Szoval ez sosem kepezte vitatargyat. S ketlem, hogy valaha fogja...

Nade!
Amikor valaki megkerdezi, hogy mi/mik voltak eddigi eletem legjobb szexualis elmenyei, hiaba csinaltam ezer s ezer dolgot mar, hiaba van az az adatlapomon, hogy a Bdsm nem fuszer a szamomra, hanem a szexalitasom..., megsem valamelyik Hubaszdmeg Bdsm-es elmenyemet mondom. Mert nem azok voltak a legjobbak, egyszeruen ezert!
S itt harap valahol a kutya a farkaba.
Mert akkor most mi a fasz van?
(Ezt amugy tenyleg kerdezem, magamtol es toletek is.)

Szoval ilyenkor tenyleg mi a fasz van?
Akkor a Bdms adja meg a szexualitasom/szexualitasunk lenyeget vagy egy kiegeszitoje, tuningoloja?
Megprobalok ra valaszolni...
Tobb teoriam is volt erre:

Peldaul, hogy valojaban nem a Bdsm kell, hanem az a No/az a Ferfi. S ha nem Azzal vagyun akkor szukseges a Bdsm ahhoz, hogy potoljuk azt ami nincs meg kettonk kozott.
De ez nem igaz. Mert, ha csak ennyi lenne, akkor nem nedvesednenk/nem allna a faszunk a Bdsm-es fantaziakra, filmekre, regenyekre stb...Arrol nem beszelve, hogy fantazialas kozben odakepzelhetnenk egy olyan pasit/csajt aki Az s vele lehetne vanilla fantaziank is. De nem ez van.😅

Olyan teoriam is volt, hogy az alap szexualitas az a vanilla es, ha az valakivel tenyleg jo, akkor nincs szuksegunk a Bdsm-re.
De ez is faszsag. Mert, de van.

Vagy arra is gondoltam, hogy egyszeruen aki Bdsm-es az az es pont es neki ez a szexualitasa es ezert neki csak ugy jo.
De ez megdolt akkor amikor kulonosebb Bdsm nelkul megeltem/megeltuk eletunk legszebb szexualis pillanatait.
Szoval ez sem all meg.

S innen mar annyira belebonyolodom, hogy magamat sem tudom kovetni...🤦🏻‍♂️😅
Szoval valami rem egyszeru dologra kellett raebredjek...
S megint az adatlapomrol idezve: “Elsosorban a nyitottsag es a szenvedely erdekel!”
Mert igen, mert ebben minden benne van.
Ugyanis valodi szenvedely azzal van meg akivel mentalisan, lekileg egyezunk es megvan a kemia is.
S innen kezdve nyitottak vagyunk egymasra, egymas es az egymasbol kivaltott szexualitasra, egymas lenyere. S ebben az esetben a vanillatol a legmocskosabb, legdurvabb Bdsm-en keresztul a kamaszutraig mindenre.

S itt kell megjegyezzem, hogy Ferfi es No kapcsolatanak az alapja a szexualitas!!!
Nem csak azert, mert ettol lesznek egymas szamara ferfiak es nok. Ezert is. De azert is, mert ez feltetele annak is, higy az erzeseiket, gondolataikat is oszinten es nyiltan le tudjak kommunikalni, meg tudjak erteni es ezeken keresztul jol mukodjenek, mint Pár!
Szoval ugy gondolom jelenleg, hogy az egyezo szexualitas egyben alapja es eszkoze egy jo parkapcsolatnak.
Mert a szexualis egyezesbol kapott energiakat es a szexualis nyitottsagbol, oszintesegbol adodo pozitivumokat fel tudjak hasznalni a kapcsolatuk egyeb teruletein is.

Szoval a Bdsm egyben alap, egyben plusz, egyben kotelek s egyben ut is egymashoz. Mert kinyit, megnyit, osszeforraszt, megvalosit, megerosit s beteljesit. S igazsag szerint arra kell kihegyezni a par valasztast, hogy onmagunk es a kozos szexualitasunk minden arnyalatat meg tudjuk elni egyutt.

Az onismeretre kiterve, mert az eredeti blogban van rola szo.
Igen az onismeret nagyon fontos, ahogy az is, hogy teret adjunk onmagunknak es, hogy ne kelljen a parunkkal a szexualitasunkban komprmisszumot kossunk.
Mert abban nem lehet!
Viszont nem csak onmagunkat kell megismerjuk, hanem azt a ket szemelyt, egyent is akiket egymasbol valtunk ki...
S egyszerre kell onmagunknak, a masiknak es a kozos enunknek teret, szabadsagot, idot, kiteljesedest biztositanunk.

Na UFF!😉

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.