Igeret szep szo...

Blogs » Blog - Lothario » Igeret szep szo...
Lothario
Deleted user
2022. 06. 14. 18:09 | Appeared: 609x
Nem mindegy kinek, mit, hol s hogyan iger az ember.
Igazsag szerint a legfontosabb igereteimet mar megtettem, igen, Istennek. (Mert en hiszek benne. Mas masban hisz, egyeni dolog es jog.)
Szoval a Bossnak, mert igy hivom, Domok Domja baszd ki. Megigertem, hogy ha visszaad minket egymasnak soha tobbe nem leszek massal. Nem azert, hogy benyaljak a Bossnak vagy neked, nem azert, mert magamra akarok eroltetni valamit. Sosem tudtam semmit magara eroltetni. Keptelen vagyok ra. Hanem, mert nem hiszek mar a polisagban es, mert ha te vagy kurvara nem kell mas! Akkor sem, ha ez teged amugy izgat valahol. Ez az en vagyam, az en feltetelem. Ez az egy amihez ragaszkodom.

Ugy erzem s kikivankozik belolem, hogy Neked is tegyek egy igeretet.
Ha igazam volt dolgokban, ha nem...Eloszor is bocsanatot kerek Toled! Amiert fajdalmat okoztam. Mert nekem nem ez a dolgom, en arra szerzodtem, hogy oromet es biztonsagot adjak. Ne haragudj! Sokmindent jol csinaltam, de ebben bena voltam.
Te vagy nekem a legfontosabb. Te es a gyerekeim. Ez az igazsag. (S nyilvan minden s mindenki aki/ami veled jar, hozzad tartozik.)

Megigerem, hogy ha ugy van, a legjobb kepessegeim szerint, mindig vigyazni es figyelni fogok Rad. S amennyire tudlak, a szivemen, tenyeremen (es a faszomon) hordalak.
S bar tutiiii, hogy neha morgok valamiert, vagy osszeakasztjuk a bajszunk, de soha tobbe nem bantalak meg!!! Soha tobbe nem okozok neked fajdalmat semmilyen formaban!!! (Leszamitva azt amitol elvezel.) S mindig jo Tarsad leszek, abban amiben epp kell.
Ezt szivesen, onszantabol es oszinten teszem.
Ezt megigertem a Bossnak es most megigerem Neked is.

Megigerem s betartom, lehet faszongok kozben. Sot tuti, persze, hogy faszongok, ha faszongtatnak...De betartom! Ahogy amugy eddig is mindent...

Comments (0)


The comments are only available after login.