Analizáld
(Reaction to: deleted blog)

Blogs » Blog - Lothario » Analizáld
Lothario
Deleted user
2022. 04. 28. 07:25 | Appeared: 785x
Bar az eredeti blog irojaval nem mindenben azonos a meglatasunk, talan az S/M szeretete a kozos bennunk, de ez a bejegyzes tetszett.
Nem is szeretnek beleokoskodni, tok jo ugy ahogy van. Csak par dolog eszembe jutott rola.

Eloszor is igen, senki sem fasszal, straponnal vagy ujjakkal, okollel a seggeben szuletik.
Jelzem palcaval, kotellel sem. Ezeket meg kell tanulni, tapsztalat es nemi utana jaras segitsegevel.

En speciel nem vagyok analmanias. Szeretem, de teljesen kielegito nemi eletet tudok elni nelkule is. Inkabb partner fuggo nalam, ha a partner szereti vagy kiprobalana csinaljuk persze, ez is a szexualitas resze es nagyon jo tud lenni.

A higieniai resz nyilvan fontos es alap, eleg mocskosak tudunk lenni, de ne rakjuk mar seggbol szajba, pinaba! Illetve, ha valamilyen eszkozt hasznalunk is fertotlenitsuk le rendesen, ovszert is ra lehet huzni es orvosi steril kesztyut is feltalaltak mar.
Masreszt az analnal, a serules veszelye fokozottabb. Akar mikroserulesek is okozhatnak fertozest. De persze, van a szervezetnek egy termeszetes vedekezo kepessege is.

A szegyen erzetet adom. Vannak gatlasok es persze ember fuggo, de eleg intim dolog, hogy a masik esetleg olyan dolgot lat belolunk, amit nem igazan szokas “mutogatni” vagy olyan hangokat hall amik, amugy is ciki kategoriaba eshetnek, nemhogy egy egyuttlet soran.
Ugy gondolom, hogy alapjaraton barmilyen szex azzal igazan jo akivel kolcsonosen minel jobban, szerencses esetben teljesen le tudjuk vetkozni a gatlasainkat. S ez igaz erre is.
Masreszt tobb no is meselt olyan negativ tapasztalatrol, hogy akar jo, akar rossz volt maga az analis szex, hat...szoval olyan lett a szerszam...amire a pasi hiszterias rohamot kapott, es kifejezte undoroat stb...
Erre nehez mit mondani.
Ha egy barlangban matatsz bro akkor benne van a pakliban, hogy talalkozol a barna medvevel. Ha ezt nem birod ne menj barlangasznak!🤷🏻‍♂️

Az anallal amugy ugy vagyok, hogy bar tagul, oromet nyujt es kurva jo tud lenni, ettol fuggetlenul egy output.
Nem kimondottan arra terveztek, hogy napi szinten belegyomoszoljunk valamit. De nyilvan lehet es fasza. Amugy egy prosztatamasszazzsal egybe kotott handjob vagy szopas...szoval na. Menyorszag kapuja tud lenni.
Mindazonaltal meg a huvely, amit aztan tenyleg telibe erre terveztek sem csak ugy ripsz-ropsz lesz befogado kepes. (Az oke, hogy bemegy, de van egy idealis allapota erre.)
En nem vagyok ilyen “orvos” Matyi. Gyakorlati ember vagyok inkabb ezekben. De teny, hogy a huvelynek, a mehnek stb...is van egy izgalmi szintje, pozicioja, amikor teljesen befogadova valik.
Nem veletlenul adta a Jo Isten az elojatekot. (Legyen az fizikai es/vagy mentalis) Ez nyilvan az analnal fokozottan hasznos.
En is olvastam sokat az elokeszuletekrol, amiket hasznosnak is tartok es csinaltam is oket. Csinaltam vagy neztem ahogy csinaljak stb..

De lenne egy tapasztalati, gyakorlati eszrevetelem.
Remelem a szabalyzat hataran innen maradok, de nem tudok errol mashogy irni...s gondolom evidens, hogy az analis szex temakoreben nem a szabalyzat altal kizart szexualis fetisre gondolok.
Szoval nyilvan nem lehet analszexet ugy csinalni, hogy az ember lanya/fia epp majd beszarik. Hogy szoktak mondani? “Mar rajzol a vege”🤣
Viszont nagyon sokan nem tudjak magukat vagy a partneruket rendesen kimosni. S ilyenkor az tortenik, hogy bar valamennyire megtisztitjak a “vizsgalando” teruletet, de nem teljesen, a bekerult viz pedig feloldja odabent azt ami amugy bent/fent maradna. De a feloldottabb allaga miatt megis kijon. S ilyenkor elojohet a szegyen, az undor, a lepedo csere...(de mondom aki undorodik az verje ki hypos vizben maganak s ne akarjon seggbe baszni senkit, esetleg magat)
Ez tenyleg csak sajat tapasztalat/statisztika, de kimosas nelkul 10-bol 1-2 alkalommal talalkoztam a Brumm-Brummal.
Mig, nem megfelelo kimosas eseten szinte mindig.
Szoval, ha mosunk akkor mossunk rendesen.
De alapbol, ha mar baszunk basszunk rendesen😂

Ez a tagitas resz is erdekes. Mert van amikor sok elokeszulet, tagitas stb ellenere is kinlodasba torkollik a dolog es van amikor max. egy kis ujjazas utan sutty.
Szerintem ez nagyban fugg a lelki, agyi es fizikai felizgultsag szintjetol s attol is, hogy a no valoban kivanja ezt vagy csak meg szeretne adni a ferfinek, esetleg onmagatol varja el ugymond.
Illetve befolyasolja az ellazultsag is. S most nem konkretan az izomgyuru fizikai ellazultsagara gondolok, hanem a mentalis ellazultsagra. A ketto szorosan osszefugg szerintem.
A fajdalom is ezzel kotheto ossze. Gorcsos pszichevel es segglyukkal vagy durr bele hozzaallassal nyilvan faj. De ellazulva, megfelelo izgalmi allapotban nem igazan.
Van amikor szekelesi ingerhez hasonlo erzes is jar vele, ami szinten feszkot, szegyen erzetet okozhat, illetve kellemetlen, mert ki szereti azt az erzest, amikor ugyerzi mindjart beszarik...😆

Amugy sosem ertettem a ferfiaknal sem azt amikor eroltetik az analt, sem azt, hogy az o segguk tabu. Segitek Uraim, a mi seggunk es az o segguk ugyanolyan! Ugyan azt tudja🤷🏻‍♂️
Szoval, ha szerintetek nekik ez kurva jo, akkor nektek is. Csak le kene dobni a műmacsó hozzaallast.
Tudom en vagyok elbaszott libernyak, antisoviniszta, feminista Pista, de a szexualitas szerintem a full kolcsonossegen alapszik. Ergo, ha te akarsz valamit es a masik is akarja azt veled ...akkor Büch Dich nocheinmal!😋😈
Jah, amugy a gyozkodest is szeretem. “Dehogy faj! Jo lesz hidd el!” Mutasd meg neki magadon baszd ki! Azt mondtad jo lesz😉 A szexben ne gyozkodjunk szerintem. Valtsuk ki egymasbol, sokkal jobb ugy.

Elkanyarodtam...
A nagyon anal elleneseknek, pedig azt mondanam, hogy szerintem nincs olyan dolog a szexben ami, a megfelelo partnerrel, megfelelo korulmenyek es lelki/mentalis/fizikai allapotban ne lenne jo! NINCS! Minden tud jo es rossz is lenni. Tenyleg csak partner fuggo!
S ugy velem, hogy a szexben az a jo ami minel inkabb magatol erthetodo, magatol jon, kinlodas mentes.
Szoval hajra anal! De, ha adott alkalommal vagy adott partnerrel epp nem megy realtive egyszeruen, akkor el lehet napolni is. Tobb nap, mint anal es inkabb maskor, mint negativ elmeny vagy serules legyen.
(Persze nyilvan jo amikor ugy seggbe basznak, hogy ulni, jarni nem tudsz. De azert esszel...😉)

Jah, en meg az eletben nem talalkoztam kukoricaval vagy repaval. Ezek varosi legendak😂

Comments (41)


Hurr Deleted user
#419140 | 2022. 04. 28. 19:57
A colop oke, de nem soroztem tok reg😂
Jo majd kukazok soros dobozokat🤷🏻‍♂️
de_Sade Deleted user
#419132 | 2022. 04. 28. 19:16
Igen. Úgy működik, hogy feltolod, majd 3 perc múlva elrohansz a wc-re, de a végén civilizált marad minden,nem okoz rémséges hasmenést mint a hashajtó és nem csordogál utána kifele még fél órát a x@rlé, mint a beöntésnél. Persze szerintem azért érdemes ezután is várni fél órát, hogy lenyugodjanak a dolgok, de szerintem ez a legcivilizáltabb megoldás.
#419129 | 2022. 04. 28. 18:34
ismerősömnél egy éve nem fordult meg vakond.

azt csinálta, hogy kb fél méteres betonvasakat levert a földbe úgy, hogy kb 20 centi kint marad.
erre tett sörösdobozokat. már enyhe szél is megmozgatja és odakoccan a vashoz. ez zavarja a vakondot.

de sok kell. és nem valami szép látvány. meg az apró koccanásokat mindig hallgatni. mondjuk nem hangos és meg lehet szokni.
mirtill01 Deleted user
#419084 | 2022. 04. 28. 15:15
Oszinten? Nem erdekel mit latott. Ok egymassal mi egymassal. Ez mukodik!
En az o, ok az en vilagomba nem illenek bele.
Amugy rendes emberek csak no-ferfi relacioban ne fussunk ossze.
#419083 | 2022. 04. 28. 15:12
Hú akkor tényleg csak egyet látott. Mérnem szóltál neki, hogy pornóba mindig oda kell, ősi törvény. Most szegény nem tudja. És ha lát még egyet, ki fog akadni, hogy már megint....
BlueDragon Deleted user
#419082 | 2022. 04. 28. 15:07
De a vanilla nok is.
Figyelj kavezos randi...
O latott egy pornot, amiben a ferfi a no arcara elvezett😱😱😱
Ezzel megalázta a not!!!🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Ilyen gyorsan meg nem ittam meg kavet🤣🤣🤣
BlueDragon Deleted user
#419079 | 2022. 04. 28. 15:03
5-8 perc🤣
De ok nagyon tudnak🤪
Istenem, verjen vagy aldjon sors keze csak toluk mentsen meg🙏😂
#419078 | 2022. 04. 28. 15:01
Leengedett redőnyök mögött a sötétben. 🤣🤣🤣🤣
BlueDragon Deleted user
#419077 | 2022. 04. 28. 15:01
Jah nem. Mondom en elvagyok anal nelkul nem letszuksegletem. Ha van van ha nincs nincs.
mirtill01 Deleted user
#419076 | 2022. 04. 28. 15:00
Nekem mindegy h hol, csak ne velunk. Ennyi
#419075 | 2022. 04. 28. 14:59
Értem én, csinálják a négy fal között. 🤣🤣🤣
#419074 | 2022. 04. 28. 14:58
Nem mondom, hogy teljesen kizárt. 🙃
Ebben is vannak kivételek, de gondolom reszedről nem ez az alap elvárás. 🤷
mirtill01 Deleted user
#419073 | 2022. 04. 28. 14:57
Keves dologgal lehet jobban kiboritani mint az atlag vanillakkal...
Mar megkaptam h nem vagyok tolerans.
Hat akkor nem🤷🏻‍♂️ Pedig ok tartanak minket betegnek. Nem en oket. En csak egyszerunek tartom oket, mint a fakockat. De jatszottam gyerekkoromban en is fakockaval. A fakocka jo! Gyerek korban...

Amugy semmi bajom veluk. Csak ne keveredjunk, ne keresztezzuk egymas utjait, ennyi. Amugy eljenek boldogan, sokaig, egeszsegben, gazdagsagban. Egymassal!!!
#419071 | 2022. 04. 28. 14:55
Nem húzódik hátra,de legalább mindketten megijedtek :)
#419070 | 2022. 04. 28. 14:54
Végy példát a tacsiról ,Ő is megoldotta,neked is sikerülni fog. :)
A kérdés,hogy milyen a kert,vetett,öntözött,szépen ápolt vagy az a tipikus ősgyepnek titulált gaz?
Ha az előbbi,akkor jól elbaszták,mert nem tettek vakondhálót,ha az utóbbi,akkor szard le,lombseprűvel húzd el a füvön a kitúrt földet (a nagy részét a földnek kislapáttal leszeded természetesen),és kész is van.
BlueDragon Deleted user
#419069 | 2022. 04. 28. 14:53
Azert volt mar elso randin anal.
A kavezo wc-jeben peldaul, de majd jobban figyelek🙄
#419068 | 2022. 04. 28. 14:52
Ja mer az "átlag" Vanilla hátrább húzódik ha torokra fut. 🤣🤣🤣🤣
mirtill01 Deleted user
#419067 | 2022. 04. 28. 14:49
Ezek sima vanillak akik domot jatszanak.
Vicces amugy mert kurva gazak. De legalabb az atlag vanillaknal “nagyobb” a fantaziajuk🤣🤣🤣
#419066 | 2022. 04. 28. 14:48
Némi vér komolyság a dolog kapcsán.
Edukációs fekete lyuk a magyar szexualitás valahol. Van akinek a fejében is van. Ha figyelnének a biológia órán vagy vennék a fáradságot utánna olvasni, akkor tudnák, hogy miért nem pálya első randin az anál. A két záró izom működése alapvetően eltér a külsőt tudjuk mozgatni akaratlagosan az nem pára.
De van még egy amit el kell lazítani és ahhoz bizony kell a bizalom, hogy valóban meg nyilj a másik felé, hogy tényleg beengedd. Ha hiányzik akkor jön a zabszem. És fájni fog és nem úgy ahogy az jó... És a sérülés szinte borítékolható a rossz baromi rossz élménnyel együtt.

Nyilván aki régebb óta művelője az könnyebben lazul el és lehet kellő sikositással a durrbele is működik nála. De ez sem első randis dolog szerintem.
de_Sade Deleted user
#419065 | 2022. 04. 28. 14:47
Vettem ultrahangos bizbaszt zero, riaszto golyokat zero, sot mar bele is pisaltam a jartba🤣

Haverom tacsija...na o elkapott egyet😂
#419064 | 2022. 04. 28. 14:33
El tudom képzelni, hogy eddig mit kaptak, csak ne már, hogy azért jöjjön ide mert majd első randin a béjemvés hátsó ülésen torok után seggbe, aztán amúgy meg kussoljak mert ő egyébként a góré, istencsaszar, és a székesegyház. Örüljek ha a seggem után nem rakja vissza a számba, hogy tiszta legyen. És frankón elringatná magát úgy, hogy tulkepp ellátta a bajomat és én ezt akartam.

Szopás után meg jár a csók. Alap. És adok belőle.
#419062 | 2022. 04. 28. 14:31
Ebben egészen biztos voltam valamiért. 🤣🤣🙃
#419061 | 2022. 04. 28. 14:09
Kiülsz pirkadatkor a kertbe egy lapáttal,amikor túr,kikapod és elviszed oda,ahol nem zavar,mert védett.
Egy-két hajnalod rámegy,de sikeres,olcsó és humánus megoldás.
Az ultrahangos szaroktól az üvegeken keresztül a fústölésig,árasztásig,semmi sem jó megoldás.
BlueDragon Deleted user
#419059 | 2022. 04. 28. 14:00
🤣🤣🤣
Ahogy elkezdtem olvasni egesz mas jutott eszembe🙄
#419054 | 2022. 04. 28. 13:53
Azt mondják sörös üveget kell a lyukba tenni és ahogyan a szellő fújja a száját, az olyan hangot ad ki ami el riasztja őket. De ez szerintem legenda 🤣
Lothario Deleted user
#419047 | 2022. 04. 28. 13:33
*evolucios
Deleted user
#419046 | 2022. 04. 28. 13:30
Vakondok ellen is tudsz valamit?
Szet turjak a kertet...😒😅
BlueDragon Deleted user
#419044 | 2022. 04. 28. 13:29
Ez a ha leszop nincsen csok...
Most oszinten milyen lehet az ágyban az a férfi aki a sajat faszatol, gecijetol undorodik?
Hogy nyalhat az ilyen, hogy erhet egy nohoz.
Szanalmasak baszdki! Nem veletlenul ruhelem a ferfi tarsadalom jelentos reszet. Szexualis evulucios zsakutcak...

A gecimet kinyalni a csaj szajabol! Na az mar egy belepo szint😆😉

(Uhh ez nem lett PC🙄, de tisztelet a kivetelnek!!!)
Deleted user
#419040 | 2022. 04. 28. 13:24
Abban minden van. Meg a roka fogta csuka is🤣
mirtill01 Deleted user
#419039 | 2022. 04. 28. 13:23
Alap. De ha megismersz itt/masutt embereket es azt h eddig milyen nemieletuk volt akkor sajnos rajossz hogy az alap alapja se nagyon volt az eletuk resze.
Elnezest s nem bantasbol! De nagyon sok embernek a szexualis elete tapasztalatai nagyon kicsinyek.
Tenyleg ez a ki-be ki-be amig el nem megy a vonat.
S kb ennyi.


Azert asitozol mert a ferfi tagsag jelentos resze melytorkot es analt keres. Szerintuk az bdsm. No comment
#419018 | 2022. 04. 28. 11:17
A anál a végcél vagy az a Tchibo,ezt nem értem.
#419015 | 2022. 04. 28. 11:11
Lothi, amit írtál, alapmű. Sajnos nem tanítják. Én a nemszeretem dolgokra szoktam mondani, olyan mint a seggbekúrás. Nem jó, de meg lehet szokni. Sajnos ásitoznom kell már a pasiktol amiatt, hogy harmadik mondatával kérdezi az anált mindegyik. Hát nekem ahhoz kell bizalom, meg idő, meg hangulat. A legriasztóbb első randin volt amikor odaértem és kiszálltam a kocsiból, és a csávó ott a parkolóban egyik kezével átölelt, a másikkal nyúlt befelé a seggembe. Hát jó édes anyád napja! Most már úgy gondolom, annak ellenére hogy én belemennék, senki se ér rá annyira, mert elsőre kell. És már eleve nekem is kiábrándító, hogy tulkepp mindent azért csinálnék egy türelmessel is (aki nincs) hogy a végén legyen anál. Vagy addig üt amíg beleegyezem, mert ő a dom. Néha nem tudom eldönteni én vagyok a szánalmas vagy ők.
#419002 | 2022. 04. 28. 10:31
Én úgy tudom,hogy a glycerin kúp szorulásra van,tévednék?
Deleted user
#418984 | 2022. 04. 28. 09:18
Én egyet tudok mondani: kimosás helyett glycerin kúp. Attól nem lesz még az ég is sz@ros, ellenben hatékonyan elriasztja a macikat a barlang bejáratától :)
#418979 | 2022. 04. 28. 08:56
Arany szabály, ha valaki a rókákkal kokettál, kerülendő ételek: Kukoricás ételek, nokedli és hallottam már problémát paprikás krumplival is. :)
#418977 | 2022. 04. 28. 08:48
Nem baj,tudod,te vagy az Orient expressz,minden hibáddal és gyengeségeddel együtt. :)
Egyébként érdekes,mert mindenki répának nézi,még az is,aki hetek óta nem evett répát. :)
de_Sade Deleted user
#418966 | 2022. 04. 28. 08:27
Nem vagyok belgyógyász, szóval nem tudtam erről :D
#418959 | 2022. 04. 28. 08:06
Valahol azt olvastam (ezt te szerintem jobban tudod),hogy az nem répa,hanem a gyomor faláról ilyen esetekben leváló hámdarabkák,amit répának néznek emberek.
#418958 | 2022. 04. 28. 08:05
Ez jól sikerült,elismerésem!
Nekem az még talán kiegészítésként a tapasztalatom,hogy nem mindenki tágul egyformán (azonos feltételek mellett),szerintem ez is lehet probléma,persze erre lehet jó magyarázat,amit írtál,de én itt inkább a fizikai részre gondolok.
Egyébként a kölcsönösségnek (igény esetén)szerintem alapnak kellene lennie,beállítottságtól függetlenül.
Deleted user
#418957 | 2022. 04. 28. 08:02
De a rókában répa már nem urban legend :D
#418955 | 2022. 04. 28. 07:49
Én anál mániás vagyok és nem kicsit.
Partnerrel még sosem találkoztam a medvével (ez szerencsének tekintem), de ha úgy alakulna hát istenem akkor fel kell keresni a fürdőt. Ha ezektől valaki undorodik akkor neki nem pálya az anál vagy más ami undort kelt benne. De ez is része az önismeretnek.
(volt egy kollégám aki kijelentette: Ha leszop az asszony nincs csók.)

Amúgy a jó szex mocskos azt mondta egy ismert színész.