Hol nem volt sose volt...

Blogs » Blog - Lothario » Hol nem volt sose volt...
Lothario
Deleted user
2022. 04. 18. 21:13 | Appeared: 659x
Leszogeznem, hogy kedvelem Extrat. Mielott barki valami ellensegeskedest kezdene kitalalni.
O Dom en kinster vagyok. Domkent nyilvan kepvisel nemi sovinizmust en pedig kinksterkent nemi feminizmust. Ergo, ha sok dologban egyet is ertunk, nyilvan nem mindenben. Ez teljesen jo igy.
Valoszinuleg ezert is mashogy latom ezt a No, Nagyasszony, Haterorszag stb..kerdeskort.
Amugy valoszinuleg az igazsag valahol kozepen van.

Nade
En nem hiszem, hogy a nok le akarnanak minket nyomni vagy ki akarnanak herelni. Sem azt, hogy erosebbek akarnanak lenni. (Az, hogy csatazunk az oke, az mas.)
Alapvetoen a noket teljesen jogtalanul elnyomta a ferfi nem evezredeken keresztul. Valahol le is nezte oket es a szo szoros ertelmeben kitartotta/tartotta. Bizonyos szerepekre, szules, hazimunka, es szexualis oromforras. Az esetek nagyreszeben kizarolag a ferfi oromere!

Na ez mult el. Vagyis sajnos meg nem egeszen, de legalabb ma mar, ha egy no nem egy haztartasi alkalmazott, nevelono es ingyen pina akar lenni otthon akkor megteheti! Aztan a fainabja megteszi, a tobbi meg...Na azok a vanilla szubok🙄😅 Amiben az a szar, hogy nekik ez nem kinkjuk, hanem az onfeladasuk eredmenye.

Szerintem az irany jo! Csak meg egyik nem sem allt at teljesen az uj rendszerre. (Tarsadalmi szinten semmi kep, csak egyenileg, par szintjen. Ott is mar akik.)

Alapvetoen mi tortent? A nok elkezdtek iskolaba jarni, dolgozni, egyenlo jogokat kapni stb..
S kiderult, hogy a ser valoban nem sör, a medve sem jatek, de az asszony bizony ember!
Ennyi.
Mivel tagultak a lehetosegeik, a tudasuk, ismeretuk, jogaik, anyagi forrasaik, mar nem bologatnak mindenre amit a ferfi mond, tesz, akar. Sot igazsag szerint manapsag materialisan talan a ferfiak jobban ra vannak szorulva a nokre, mint a nok a ferfiakra.
Altalanosaggban a nok, tudatosabbak, szorgalmasabbak, szivosabbak. Nyilvan erzelmileg, szexualisan, lelkileg egymasra szorolunk. De amugy sok ferfi elesettebb, mint egy no.

Ennek ket okat is latom.
Az egyik, hogy mindig is elesettebbek voltak, csak mivel be tudtak szoritani a noket egy pozicioba, ami arrol szolt, hogy kiszolgaljak a ferfit, ezert nem jott a felszinre a ferfiak benasaga.
Masreszt a nok felemelkedesevel, a ferfiak elvesztettek egy bizonyos psziches folenyt. Aminek regen a birtokaban voltak. S amikor pusztan ferfi privilegiumbol nem tudtak mar istencsaszarok lenni, mert a nok leiskolaztak oket ebben is abban is, akkor a kis farkuk megkisebbre ment ossze.

Apropo farok...azert a szexualis forradalomnak, a nok orgazmushoz valo joganak es vagyanak, annak, hogy sok-sok no megunta, hogy a papa rajta maszatol, mert szexualis ontudatra ebredtek ket kovetkezmenye is lett. 1. A nok rajottek, hogy a szex az lehet jo is! 2. A ferfiak megkaptak az arcukba, hogy Apukam bizony ehhez a pinahoz te keves vagy. Amitol meg kevesebbek lettek.
Amugy ez nem uj! Csak regebben a no vagy nem is szolhatot, vagy ha szolt leszartak, vagy szegeny azt hitte, higy ennyi a szex...

De haladjunk.
A hetrerorszag akkor lenne talan jogos, ha a ferfiak mindent a kezukben tudnanak tartani. De nem tudjak. Sem anyagilag, sem koordinacioban, sem sokszor sehogy. Ergo nincs targyalasi alap erre. Mi az erv? “En vagyok a ferfi!” Hat ez egy mai valamilyen szinten gondolkozo es epp-kezlab nonek keves. Jogosan!
Abba melyebben most nem megyek bele, hogy en egyebkent sem hiszek a hagyomanyos ferfi-noi modelben, hanem az 50-50 elvet vallom, legyen szo hazimunkarol, gyereknevelesrol, munkarol, szexualitasrol. Barmirol...


Jah anyasag, gyerekek. Szerintem a nok akarnak gyereket. Regen sem hiszem, hogy tobben akartak volna. Csak aki ma nem akar annak nem lesz. Mig regen a “Kussolsz! Szulsz! rendszer ment. Amugy sok no neveli teljesen jol egyedulallo anyakent a gyerekeit. S amugy is a csalad fogalma is teljesen megvaltozott (jelzem ez is jogosan) Az a teljesen abberalt neveltetes es pedagogiatlan hozzallas ami szerint a nagyanyainkat,esetleg anyainkat neveltek, hogy nekik a csalad “oltaran” kell elegessek magukat, szerencsere mar nem annyira divatos. (Nem js baj, mert kismillio gyerek, no es reszben ferfi eletet basztak haza ezzel.)
Szoval a NOK ANYAK! Egyedul gyermeket vallava, elvalva, elhagyatva is ANYAK! S a jo vagy rossz anyasagukat messze nem ez hatarozza meg.!
Mar elnezest, de a sokat emlegetett szuleink, nagyszuleink, de amugy a tortenelem folyama barmikor, nok neveltek fel a gyermekeket. Sokszor apa nelkul, mertmeghalt a haborukban, evekre elvittek, egesznap a foldon robotolt es csak este esett haza. (Akkor is enni, aludni, dugni) Szoval en nem feltem sem az anyakat sem a gyerekeket, sem a barmilyen formatumu csaladot az ontudatukra ebredt noktol. Sot!
Egy eros, onazonos anya talan a legjobb pelda amit egy gyermek (legyen fiu vagy lany) kaphat.

Mi van meg?
Jah...nehez ferfi privilegiumokat kerni, foleg kikovetelni, ha a ferfi tarsadalom tobbetmenstrual, mint egy szabalyos ciklusra meg be nem allt tini lany...đŸ€·đŸ»â€â™‚ïž
De amugy is. Neha ugy erzem, hogy atmegyunk egyfajta “Jajj lanyok lecci lecci hadd legyunk mar ferfiak lecci!” iranyba.

Mondjuk igaz en konnyen beszelek, mert teljesen maskepp latom a ferfi noi szerepeket, mint a nagyapam. A nagyapam aki amugy a nagyanyammal egyutt azt sem tudta elkepzelni, hogy lehetnenek ket egymast szereto, kivano, egymas vagyait, celjait megado es tamogato ember is. Ahelyett, hogy a nagyapam csak ferfi, a nagyanyam meg csak no lett volna. Elvileg egyutt eltek 54 evet. Gyakorlatilag egymas mellett eldegeltek 54 evet...

Hat, inkabb elmosogatok magam utan es bevallalom, hogy a nom onmegvalosit egy jo baszas elott, mint nagyapam es nagyanyam “szuper” kis eletet...😅

Szoval Holgyeim! Girl Power!đŸ’ȘđŸ» Basszatok oda nekunk, ha tudtok😉

Comments (3)


#418190 | 2022. 04. 19. 11:26
ImĂĄdom!

Na Ă©n vĂ©gig szenvedtem az elƑzmĂ©ny blogot is, de valahogy nem volt könnyƱ, nĂ©ha szĂłlt a fejemben, hogy blablabla.... Vagy nem is nĂ©ha. Nem is akartam reagĂĄlni mert minek, de Ă­gy mĂĄr mĂĄs. Kedvencem a bĂ©kĂ©n hagyĂłs rĂ©sz.ert nyilvĂĄn bĂ©kĂ©n kell hagyni Ă©s nem basztatni a hĂ­met, mert akkor keres magĂĄnak bĂ©kĂ©t. Én meg majd megcsinĂĄlok mindent egyedĂŒl. Mert ha szĂłlok, hogy mĂĄsfĂ©l Ă©ve fel kĂ©ne tenni azt a kurva ablakpĂĄrkĂĄnyt ami a budiajtĂł mögĂ© van tamasztva, akkor az basztatĂĄs. Ez csak egy pĂ©lda, tudnĂĄm sorolni. SzĂłval basztatĂĄs helyett, Ă©n pixizek, aztĂĄn lehet elĂ­tĂ©lni mert ezt is csak a fiĂșknak lehetne a konvenciĂłk szerint. Na ja. Az ablakpĂĄrkĂĄny fĂŒggƑlegesen fogja eltölteni az Ă©letĂ©t mert nem csinĂĄlom meg. De leburkolom az emeleti wc-t. A jövƑ hĂ©ten, ha összeszedem addigra magam. 😁

Adatlapon is olvasok olyat,ahogy ember azt Ă­rja, szeretnĂ© a rĂ©gi jĂł Ă©rtĂ©keket Ă©lni, kell neki egy nƑ aki szolgĂĄlja Ƒt ahogy azt kell. Több ilyet is lĂĄttam amikor rĂĄĂ©rtem ezzel foglalkozni egyik nap. Fura. JĂł, nekem a fĂ©rfi csicska is fura, de nem szidjuk egymĂĄs kattanĂĄsait. Pedig nĂĄlam is jelentkezett egy ilyen, hogy szolgĂĄlna. El is melĂĄztam mekkora kirĂĄlysĂĄg lenne ha eljönne ide Ă©s rendet rakna az udvaron, cserĂ©be annyit kĂ©r hogy megtapossam.

Most mĂĄr vĂĄrom a messzirƑl jött hĂŒlyegyerek stĂ­lusĂș fazonokat, akik itt elamgyarĂĄzzĂĄk, hogy Lothi maga az ördög.
Deleted user
#418168 | 2022. 04. 18. 23:38
Van bennem egy keves mazo is szoval basszatok oda😅
Deleted user
#418158 | 2022. 04. 18. 21:52
Nem akarunk nektek odabaszni.

Csak rééééémunalmas a tradicionålis hímszerepbe csoffadt csåvók cincogåsa.

ElsĂŒtnek egy szar poĂ©nt. Amin mellesleg lehetne röhögni is, nƑkĂ©nt sem kell minden tĂșlĂ©rzĂ©kenykedni. De valakik, nƑk, tĂșlĂ©rzĂ©kenykedik.

Erre jön egy kioktató hím picsogås. Håt, pår sort elolvas, majd görget, görget, görget....
Ă©s inkĂĄbb elolvasom a Te blogod.