Kulso belulrol...

Blogs » Blog - Lothario » Kulso belulrol...
Lothario
Deleted user
2022. 04. 18. 08:57 | Appeared: 708x
Van ez az allandoan visszatero suly”problema”. Kulsoseg mania.

S nem ertem. Miert jo ez? (Jo mondjuk sok dolog van, amit nem ertek, hogy miert jo, mert valojaban rossz. De mind1)

Eloszor is, az tok termeszetes, hogy a nok tetszeni akarnak. (Amugy ez nem hiszem, hogy noi dolog lenne, en is szeretem, ha tetszem, mindenki szeret tetszeni.)
De elsosorban szerintem az a lenyeg, hogy magunknak tetszunk. Mindegy ki hany kilo, alacsony, magas stb...Ha onmagaval ki van bekulve az latszik a kisugarzasan.
S szerintem a kisugarzas szamit.

Ismerek noket, akik abszolute nem molettek s megis mindig aggodnak a sulyuk miatt. S persze ismerek molett noket is akiket frusztral, hogy molettek.
De amugy van egy cernametelt ismerosom, aki allandoan hizni szeretne...eleg vicces olyan kerdest kapni, hogy “Ugye hiztam?” (Tuti, legalabb 40dkg-ot, ha egesz nap nem pisilsz lehet ez meg tobb is🤣)

Nem fogok jonni bullshit dumakkal, hogy “Mindenki ugy gyonyoru, ahogy van.”
Mert ez faszsag. Ez ilyen mainstrem duma.
Szerintem ezt is onnan kene megkozeliteni ahonnan a szexualis vagyakat. Kinek mi? Alapon.
Mindenkinek mas a gyonyoru! Teljesen szubjektiv.
Az mas, ha az embernek van onmaga fele egy elvarasa, celkutuzese akkor oke, tegyen erte. Sot akkor en is fogom baszogatni, hogy ezt ne edd, azt ne edd, huzzal edzeni, akkor is, ha nincs kedved. Mert az mas, az az o sajat celja s abban tamogatom.
De speciel nekem az a fontos, hogy o jol erezze magat a borebe es ne masoknak, hanem maganak akarjon megfelelni.
Ha jol erzi magat +X kiloval nekem az is jo.

Meg amugy is. A kinek mi? ugye. Nekem egy no nem a sulyatol lesz gyonyoru. Hanem...igazsag szerint nem tudom pontosan mitol. Ranezek es vagy gyonyoru vagy nem. Szamit a kulso! Nekem nem kell a szar duma, hogy nem szamit. De a sajat izlesem szerint szamit es nem valami divatlapos, altalanos szar szerint.

Amugy Holgyeim!
A kulsosegmanias pasiknak tuti nem felelnek meg, ha no lennek.
A kinezet oke egyreszt szol a onmagunknak, nemileg a kulvilagnak s persze a masiknak.
De, ha egy pasinak csak akkor kelletek, ha ilyenek vagy olyanok vagytok epp. Akkor az is bassza meg ott ahol van.
Mert a szexben nyilvan van vizualitas, de sokkal tobb mulik mas tenyezokon, olyanokon ami nem vizualis.
Ergo, ha csak bizonyos seggkemenyseg vagy puhasag stb eseten kelletek nekik, akkor valojaban nem is ti kelletek es nem is Veletek, hanem egy “seggel” dugnak. Engem zavarna, ha no lennek, de ez en vagyok.

A masik pasifajta pedig azt sem veszi eszre es nem is ertekeli ha fodrasznal voltatok vagy uj ruhaban vagytok. Na akkor szerintetek mennyire erdeklitek oket?😅 (Bocs ez ovon aluli tudom, de ami igaz az igaz na.)
Aki nem figyel ratok az nem veletek szexel, hanem a szexxel szexel, mert epp felgyult a geci. Csak epp ti vagytok ott ugye...
Tok feleslegesen gorcsoltok. Inkabb azon stresszelnek a helyetekben, hogy miert vagytok olyan pasival aki nem figyel ratok...

Viszont nem fogok mellebeszelni, szerintem is van egy adott parnal a kulsosegnek jeletosege.
Csak nem ebben a formaban. Biztos lattatok mar olyan part, akikre jo volt ranezni. De nem feltetlenul a kulsejuk miatt. Nekem van pl. egy par ismerosom, akik abszolult nem az en izlesem. Sem a no nem jon be, sem a pasi. S igazsag szerint ugymond altalanos ertelemben (na ez az altalanos ertelem is baszodjon meg amugy) nem is “szep” emberek. De a kozos kisugarzasuk az tetszik. Az nagyon. Mert latszik rajtuk, hogy osszeillenek, erezni rajtuk, hogy oda-vissza vannak egymasert. S ettol egyszeruen jo rajuk nezni!

Na szerintem ennyit a kulsorol, sulyrol barmirol.
Magunknak kell tetszenunk es olyannal lenni akivel sugarzik rolunk, hogy jo nekunk vele.


(S a vegere egy zarojel...Uraim, ha egy molett nore rairtok es elutasit titeket. Mi a faszert szoltok be neki, hogy molett? Ha baszna veletek nem zavarna titeket😅 De ez igaz a vekony nokre is...Nekik meg beszoltok, hogy fennhordjak az orrukat. Mindketto faszsag, egyszeruen nem akarnak veletek baszni. Ennyi! Nem akarhat mindenki mindenkivel🤷🏻‍♂️)

Jah es Kellemes Nyulat! Huzok en is locsokodni ido van.
🐰🐣

Comments (11)


Deleted user
#418157 | 2022. 04. 18. 20:36
Tőlem is félnek. Ha-ha-ha, vajon miért? :)) Mondjuk már ott tartok, hogy nem vicces... Na, mind1.

Visszakanyarodva a témára: aki csupán a külsőségek alapján vagy egyáltalán leminősít bárkit, az a saját belső bizonytalanságáról tesz tanúbizonyságot. A legjobb barátnőm is duci, mégis olyan kisugárzása és stílusa, szövege van, hogy ragadnak rá a pasik. Sokszor tök normális és jóképű férfiak! Tehát aki a degradáló felszínességével akar gyors numerához jutni, annak a helye egész egyszerűen ott van, ahová ezáltal önmagát helyezi: KONTÉNER. :))) (Átvitt értelemben is.)
Deleted user
#418150 | 2022. 04. 18. 18:34
Van a bdsm hugim.
Egy kikopott jo no. Neki az a baja h nem mernek a pasik a kozelebe menni. Ki mer? A parasztja aki elvan szallva magatol.
Ez az egyik veglet. A masik amit emlitesz h “Na a duci/vagy nem duci csak “ronda” lany majd jo lesz. Annal nagyobb az eselyem!”

Mind a ketto kurva gáz.
Alapvetoen a csak pinanak csak fasznak nezni a masikat kurva gaz. Nyilvan nekem is volt mar olyan h mindegy volt csak pina legyen. Kinek nem? De idovel csak meg kene erni ahhoz h ne egeszsegugyi szexben gondolkozzunk.

Viszaterve a kiehezettsegre...szerintem a molett lanyok ugyanannyit ha nem tobbet dughatnak mint az ugymond jo nok.
Mert ez csak szex. Komolyabbra meg ugyanannyi esely van vagy nincs.
Lothario Deleted user
#418149 | 2022. 04. 18. 18:21
Jo egyebkent nyilvan en is tudom miert irt ram…gondolom lement a fejeben a film, hogy “jaj de reg basztam kell egy pina gyorsan, keressunk olyat akit biztos nem basznak rendszeresen, hoho, hat egy duci csaj jo lesz, az ugyis kevesebb fasznak kell, irjunk ra”..

Itt szeretnem mindenkinek tisztazni, hogy a fenti eset nagyon ritka…ritka,
- mert mi sem dugunk barkivel (nyilvan van par eset, de hat khm sok sikert a megtalalasukhoz),
- nem feltetlen vagyunk kiehezve annyira,
- akinek olyan a stilusa azzal meg akkor se ha az utolso ferfi lenne a foldon ;)

Szerintem egyebkent ezek annyira nem kellenek senkinek es/vagy a dominanciajuk mar a multban megcsappant/serult, hogy keresnek egy predat (sztem nem akarnak dugni se feltetlen) akit azzal, hogy “fikaznak” probalnank verbalisan ledominalni…es ahogy Lothi szoktad mondani otthon vegul erre verik a farkukat :D
Deleted user
#418147 | 2022. 04. 18. 18:14
A bmi index alapjan tulsulyos vagyok. Az az index egy vicc😅
De valszeg azert irt rad mert...szoval ize🙄
Pinad van🤷🏻‍♂️🙄
mirtill01 Deleted user
#418146 | 2022. 04. 18. 17:56
En mindig azt szoktam kerdezni magamtol (meg neha masoktol is), hogy akkor mi a faszomnak irt? Esetemben meg csak az adatlapot se kell megneznie, hogy a bmi indexem milyen, mert a nevem is mutatja…
Ez az o szegenysegi bizonyitvanyuk egyebkent…masik oldalrol viszont ugy fogom fel, hogy hal istennek ismet egy hulyevel kevesebbel kell foglalkozni, mert mar az elejen bemutatkozott :D
mirtill01 Deleted user
#418132 | 2022. 04. 18. 13:08
Alapbol nem ertem h egy ismerkedos levelezesnel miert kell beszolni. Nem mindegy?
Kesobb oke akkor mar szapulhatjuk egymast ha egyut vagyunk🤣🤣
Bar akkor is faszsag de nagyon!😒😒

Ha konkretan a molettseget nezem akkor szerintem tobb osszetevos. Van amikor erre gerjed de az elutasitas az egojanak odaver es beszol van amikor mindegy csak legyen pina es ha nincs akkor beszol, azt ami fajhat.
Az undort nem hiszem amugy, max a jo lesz ez is jatszik inkabb. De ehhez nem kell molettnek lenni a nagyon sokan dugank (Nok is!!!) azert azzal mert az jutott eppen s nem azert mert olyan kurvara kivanjak vagy mert kurva jo.

Hat jah azert vagyok en is fent mert azert ad pozitivumot is az oldal. Pedig neha mar a hatam kozepere nem kivanom az egeszet🤦🏻‍♂️🤣
Mind1 ez van.
#418129 | 2022. 04. 18. 11:14
Na ez az igazi betegség. 🧐😁
mirtill01 Deleted user
#418128 | 2022. 04. 18. 11:09
"Mert akkor méla undorral akart meghágni?"
...szerintem tutira van ilyen fétis! :-D
#418126 | 2022. 04. 18. 10:34
Sokat van arról szó, hogy mennyi itt a kretén, aki arra se méltó, hogy az úgynevezett üzenetére válaszolj.

De ha valamiért érdemes itt lenni, akkor a pozitív oldalon ott van az esélye, hogy megtalál valaki, akinek mondjuk pont az én alkatom jön be, és ír. És még agya is van.

De valóban nem segít ha ledagadtoz akinek nemet mondunk. És tűpontos a meghatározás, amit erre írtál. Mert akkor méla undorral akart meghágni?
Deleted user
#418123 | 2022. 04. 18. 09:30
Vannak alkati dolgok is. Raadasul sok embernek teves az onkepe. Mind kulso mint belso tulajdnsag teren.
Tok sok ertekes ember degradalja magat es egy csomo idiota megvan gyozodve arrol h ok a vilag kozepe esmindent mindig jol csinalnak.

A fogadd el magadat egy szoval sem irtam. Azt irtam h tetszel magadnak. Nyilvan osszefugg valamennyire a ketto, de lattam mar mindenfele testalkatu embert kibekulve es “osszeveszve” magaval.

Igen az igaz, hogy magatok miatt is szepitkeztek. En sem csak masok miatt borotvalkozom meg, hanem onmagam miatt. De ez egyreszt osszefugg a tetszel magadbak resszel, masreszt a minden noben van egyfajta tetszeni akaras kiben mennyi.
Amugy van egy ismerosom aki ez a tipikal jo no, aki utan megfordulnak es tok igenyes, sosem sminkel...Nibcs ra igenye, nem erdekli es iguad van ettol meg tok igenyes es apolt.

A nem kepes valaki valamire...az ket elu. Mert egyreszt vannak alkati adottsagok amikkel valoban nem lehet es nem is kell mit kezdeni. Masreszt meggyozodesem, hogy amugy minden masra a nem letezik lehetetlen csak tehetetlen. Innen kezdve az is egy onelfogadas, ha elfogadjuk, hogy valamire nem vagyunk kepesek amit meg kene vagy meg szeretnenk tenni. S azt is adom, higy a tehetetlenseg erzes barmiben feusztralo. Nade baszdki, ha mar felismeri ezt valaki onnan kezdve csak rajta mulik, hogy tegyen erte, legyen az barmi is.
Deleted user
#418122 | 2022. 04. 18. 09:20
A súlyfelesleg leginkább minket zavar, mert kevesen érzik jól magukat a bőrükben főleg ha van mihez viszonyítani, azaz régen jobban néztem ki vagy rám jött ez a ruha, most meg nem. A fogadd el magad az egy szinte tökéletes testű embernek is nehezen megy hát akkor azoknak akiknél felszaladt az évek alatt a nemkívánatos. Hogy lehet e tenni ellene.. Elméletben igen, a gyakorlatban már nem ilyen egyszerű. Mert az arra van időd/erőd amire szakítasz rengetegszer megdől. Vannak prioritások az életben és gyakran nem a testmozgás az. És leginkább ez zavarhatja az adott személyt, a tehetetlenség. Hogy tudja hogy képes rá, de vért hugyoz, hogy az életét egyenesbe hozza és ez felemészti az összes erejét/idejét..

Az pedig tévhit hogy általában a pasi miatt sminkelünk, öltözünk szépen, járunk fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz.. Első sorban magunk miatt tesszük. Mert nekünk is igényünk van erre. De, ha nem tennénk mindezt sem jelenti, hogy igénytelenek lennénk(ezt csak zárójelben). Szóval csak köszi, ha észreveszitek ;)