Hmm...

Blogs » Blog - Lothario » Hmm...
Lothario
Deleted user
2022. 04. 12. 12:30 | Appeared: 624x
Toroltem a genderes blogom, mert nem erdekel igazabolšŸ˜€

Ami viszont foglalkoztat az egy ā€œhitā€beli kerdes.
Szoval en mindig, hittem es tudtam, hogy van valahol egy no. Egy no akivel egymasnak vagyunk tervezve, kitalalva.
Oke kell csiszolodjunk, lehet, hogy meg kell harcoljunk egymasert, masokkal, onmagunkkal, akar egymassal, de VAN! O nekem, en neki.

Ott volt exem, nagy szam volt az egesz, de amikor vege lett egy percig sem gondoltam, hogy elvesztettem/elvesztettuk volna a nagy O-t.
Persze egy darabig hianyzott, es csalodtam benne, magamban, a noi nemben stb...De teljesen biztos voltam benne, hogy jon majd az en Nom.
S bassza meg, de mostanaban bar hiszek, bizom, viszont atfut rajtam az is, hogy ez ennyi volt baszd meg.
Megkaptuk a lehetoseget es nem eltunk vele.
S kesz, ennyi ez igy marad. Ami tekintve, hogy bar mar nem vagyok/vagyunk taknyosok, de ehhez meg kurva fiatal vagyok/vagyunk. Igy eleg gaz, mert meg rohadt sok van hatra.

Persze sokminden lehet. S isten utjai kifurkeszhetetlenek!
De ez a reszben hitetvesztettseg ez nagyon gaz.
Ez egy nagyon rossz erzes.
Tudom vannak akik sosem hittek a nagy O-ben, abban, hogy van valahol egy ferfi/no akikkel egymasnak vannak ugymond rendelve. S persze van a tobb Igazi elmelet is s sok mas amit az emberiseg kitermelt az evezredek alatt...
De en mindig hittem sot tudtam. S most...
Hat most megrepedt ez a hitem. Vagyis a hitem meg el, a tudasom bizinytalanodott el.

S ez, kimondom tragedia. Sok tragedia tortenhet egy ember eleteben. De az, hogy a neki tervezett Tars nelkul elje le az eletet az kb. egy gyermek elvesztesevel azonos merteku.
Ez a ket dolog talan, ami emberi szamitas szerint a legnagyobb csapas, amit egy ember atelhet. Minden mas korrigalhato.
Nade, ami zavar meg, hogy oke sokan azt mondjak, hogy keresik, mert nem talaltak. Ez is szar. De szerintem mi kurvara megkaptuk egymast. Megkaptuk es rosszul bantunk egymassal es a lehetoseggel. Ez nagyon idegtepo es szomoru tud lenni.

Barhogy is. Az embernek van egy emocionalis oldala es egy racionalis oldala is. Utobbi szerint, mivel biztosra veszem, hogy minden embernek van egy Tarsa, egy masikfele, csak vagy eszre veszi vagy nem, vagy egyutt lesznek vagy nem...ket opcio van:
1.Mi vagyunk egymasnak Azok es akkor vagy kibekulunk es kurva jo lesz vagy beszoptuk egy eletre a harci faszt.
2. Valaki mas Az nekunk es akkor majd jon.
(Bevallom nekem a mi vagyunk Azok es kibekulunk tetszik a legjobban. A masodik variacioval is lehet meg valamit kezdeni...De a beszoptuk a harcifaszt az kurvara nem oke!)

Na mind1, vagyis nem! Ha van valami ami nem mindegy, akkor ez kurvara nem mindegy bassza meg.
De kijatszottam mindent amit a tudtam. Ami eszembe jutott, amit hirtelen vagy atgondolva dobott a gep, amit jol vagy rosszul ereztem.
S jelenleg erre futotta.

Az ember erezze jol magat amennyire tudja. Amugy is egy rakas ember igy eli le az eletet. (Na nem mintha ez jo lenne vagy normalis lenne, vagy vigasztalnašŸ¤£ De, mint tudjuk vannak gyoztesek es vesztesek.) De, ha mi tenyleg Azok voltunk/vagyunk egymasnak amik...Marpedig mindentol fuggetlenul valamiert igy erzem...(Raadasul mindennek van egy ugymond racionalis, ā€œmatematikaiā€ oldala is, ami szerint nem csak erezni, de logikailag levezetve is ki tud jonni a keplet, hogy Azok... De errol a ā€œmatekrolā€ majd fogok irni valamikor reszletesen es altalanossagban...)

Szoval, ha mi vagyunk Azok, akkor valami ketrecben kene mutogatni minket egy tablaval:

ā€œA ket legnagyobb isten barma. Etetni oket szigoruan tilos!ā€

Comments (0)


The comments are only available after login.