Kuplungolj!:)

Blogs » Blog - Lothario » Kuplungolj!:)
Lothario
Deleted user
2022. 03. 06. 23:18 | Appeared: 719x
Ezt a bejegyzest csak reszben magamnak irom. Amolyan biztatasnak szanom inkabb, mert sokan kesz vannak. Egyfajata szemleletvaltasnak, hatha valaki szeretne es tudja igy latni a dolgokat, csak esetleg nem jutott eszebe.

Sok ev kitarto munkaval sikerult. A jo isten, a sors, az univerzum segitsegevel.
Minden osszedolt!🙂
A regi cegem romokban, ferjnek minosithetetlen vagyok, igazsag szerint mar csak a titulusom ferj, gyakorlatban lakotars es barat vagyok, emiatt apakent olyan gyengen muzsikalok, hogy azt mar nehezen tudnam uberelni, Bdsm partnerkent abszolult nem funkcionalok, a regi barati korom pedig inkabb erzelmi semmint gyakorlati sikon letezik, jah es beszart a kuplungom is.

Szoval kimondhatom, ilyen lehetoseg ritkan adodik az eletben!!! Amikor a regi dolgok osszedolnek az nem tragedia, hanem egy kibaszott nagy lehetoseg, egy uj kezdet, egy uj feladat.
Ezt baszdki meg kell ragadni, meg kell csinalni! Ez egy jel, seggbe rugnak, hogy “Csinald mar te barom!” S basszatok meg! Kaptatok ti is egy csomo jelet!
Raadasul ilyenkor meg szoktuk kapni a katalizatort es az uzemanyagot is, ami lokest ad, a lokes utan hajt. Valamit vagy valakit, ami/aki beinditja es porgeti a motort, hogy haladjunk. Gyerekek, nezzetek szet! Minden adott, a pofankba van tolva...

Csak nezopont kerdese, hogy felig tele vagy felig ures a pohar...
A dolgok termeszetuknel fogva pusztulnak s ujja szuletnek. Ez a vilag rendje. Szellel szemben pedig..., olyan mint hadat uzenni a napnak. Kerdes, hogy ebben melyiket latjuk meg.
Jaj leirom a SZOT😁 Kerdes melyik nezopont a DOMINANS!?!?!🤣

Segitek...
Akkor tudsz beengedni valami ujat az eletedbe, ha helyet csinalsz neki. Hely kell neki! S mivel mindenki eletenek van egy adott merete, ahhoz, hogy uj johessen be, a reginek ki kell keruljon.
S ebben amugy mindenkinek a kezere jatszik Isten/sors/univerzum/vonzas torvenye/akarmi ki hogyan nevezi.
Feltunt mar? Mindig akkor jelenik meg valami uj az ember eleteben amikor a regi mar nem mukodik. Amig mukodik soha nem jon! De amint elkezd romlani megjelenik az uj! Nyilvan.
S onnan kezdve a regi meggyorsaban romlik, mig vegul megszunik es helyet ad az ujnak.
Ez mindenre igaz. Munkahelyre, baratokra, parkapcsolatra, erzesekre, szemleletekre, gondolatokra.
Vegulis az embernek csak az a dolga, hogy ezt eszrevegye s pestiesen szolva, haladjon a korral.
Ertheto, ha az ember ezt olykor tragedianak erzekeli, de nem az! Ez a soron kovetkezo eletszakasz, feladat, a soron kovetkezo jo! Ahogy a regi is ujkent indult az akkori regi helyere kerulve.
Ez igy megy. Szoval barmennyire “vonzo” ebben a rosszat latni, kurvara ez a jo, ez kell ahhoz, hogy az ember haladjon az eletevel.

Szoval en ertem, hogy sokan kesz vagytok/kesz vagyunk. S persze lehet keszen is lenni, lehet csapaskent megelni a vilag legtermeszetesebb es torvenyszeru dolgat a valtozast, s lehet felni uj dolgoktol, lehet ulni a regi romok tetejen (egy ideig) s megprobalni kizarni az elet rendjet, az ujat...Barmit lehet... Csak az eg egy adta vilagon semmi ertelme!!!
Inkabb lassatok annak a dolgokat amik!
A regi megy, az uj jon a kozte levo folyamat pedig a fejlodes.
Ennek orulni kell, mert epp egy jo dolog tortenik!

S meg valami, ne az uj feladatot, a nehez szituaciot, az adott kihivast, az adott ujat engedjetek el...A rossz erzest es a rossz erzest kelto szemleletet, felelmet engedjetek el! De azt tenyleg...

Ui.: csak, hogy veletlenul se essek valami cuki motivacios trener szerepbe: Huzza ki mindenki a fejet a seggebol!!! Nade...nyugi, nem lesz semmi baj!😉

Comments (6)


Deleted user
#414721 | 2022. 03. 07. 15:04
A felismerese azert fontos mert osszeall a kep ugymond. S 180 fokot vesz a szemlelted, hangulatod. Vegulis a mereg, ideg, felelem, szomorusag stb helyett egyfajta nyugalom, tettrekezseg es vegulis nyilvan nem az igazi elegedettseg de valami mindenkeppen pozitiv erezes jelenik meg.

A tiszteletben tartast jo hogy irtad!:)
Mert amikor szembe megyunk a dolgok folyasaval ezzel a rendezo elvvel akkor ad1.eroszakot teszunk a sorson, ad2 ezeket mindig visszadobja kesobb csak nehezitett formaban. ad3.Amig szembe megyunk vele addig kinolodas van, ha pedig felulunk a hullamjara akkor mar ugymond a dolgunkat csinaljuk, ami hol gyorsabban hol lassabban megy ugyan de sikerelmenyt ad minden lepese. S mar latszik a feny az alagut vegen.
Lothario Deleted user
#414689 | 2022. 03. 07. 08:32
Hm. Igen az A bizonyos Rendezőielv Tudatosítása, Tiszteletben tartása.
És az bizony olyan, ha önként nem lép az ember, no ha érzi, hogy már régen kellett volna, de ugye a megszokott rossz is kényelmesebb, igaz itt szorít ott szorít stb, stb

Szóval az az Elv, Erő kifogja lőkni, fájdalmasabban, mintha önként lépett volna. Ez egy Sz.L.törvény.
Az elmúlt pár év történései pont erre akarja felhívni a figyelmet (globálisan), leginkább az önmagukat Mindenhatóknak érzőknek, amiből mindannyian részesülünk.
Deleted user
#414688 | 2022. 03. 07. 08:25
Nem hiszem h ezek gancsok lennenek amugy.
Checkpointok inkabb...van mosolygos checkpoint es van fog osszeszoritos ez ilyen.:)
Deleted user
#414687 | 2022. 03. 07. 08:24
Ugy tunik hasonloan latjuk.
Egyreszt valoban aldas, meg ha kicsit alruhaban is jon es moge kell tudni latni. Minden mogott van egy rendezo elv.
A problema akkor kezdodik amikor a pusztulast, rombolast szemelyed kudarcnak, csapasnak stb-nek eli meg az ember s nem annak ami valojaban, az uj dolgok hely csinalasanak.
S emiatt kesereg illetve nem engedi be az ujat.
Ezert kell paradigmat/nezopontot vegulis megelest valtani.
Deleted user
#414686 | 2022. 03. 07. 08:08
Van egy film, egy kurvajó film és ott eme mondat hangzik el;
"a rombolás áldás" és ez így van.
Amikor a biztonságosnak hitt élet összedől az tulajdonképpen - szoktam mondani - Álruhás Áldás.
Ujjá formál, tanít, kitisztít stb, stb.
Nagyon jó témát vetettél fel. Pacsi
Deleted user
#414683 | 2022. 03. 07. 06:12
Jól beszélsz! A saját életemben voltak helyzetek amikor elgáncsoltak de nem feladva és az új helyzetet megragadva még jobb is lett. Nem párkapcsolatról beszélek. Munkahely váltások voltak ezek.