Igazatok van, minden nezopont kerdese:)

Blogs » Blog - Lothario » Igazatok van, minden nezopont kerdese:)
Lothario
Deleted user
2022. 02. 11. 21:46 | Appeared: 890x
Az a baj, hogy nem mindig birom befogni a szamat. S jah, neha kinyillik a Bdsm pride bicska a zsebemben. Pedig amugy Isten latja lelkem Love & Peace vagyok!🦄🧘🏻‍♂️❤️

Leszogeznem, hogy teljesen felesleges szelmalomharc erintett vanillakkal a Bdsmrol/a szexualis kulturarol, a nyitottsagrol, az esetleges szexualis igenyekrol beszelgetni!
Full idopazarlas.

Nade, ha mar ugy alakul ugye...Szoval en is meghallgattam, mas is meghallgatta s valamelyik nap megint felmerult az ezernyi vanilla agybaj kozul az egyik liblingem😅
Miszerint mi azert vagyunk ilyenek...(Milyenek baszd meg?), azert vágyunk masra, mint amit ok nyujtani tudnak. Mert figyelj megorulsz!
“Unalmunkban es/vagy jo dolgunkban nem tudunk mit kezdeni magunkkal!”

Azert van benne valami...
Amikor egy hozzank illo, szenvedelyes, szexualisan nyitott, a kinkjeinkkel passzolo emberrel jatszunk/baszunk/kejelgunk valoban neha mar nem is tudjuk jo dolgunkban, hogy mit csinaljunk egymassal. Abbol az altalatok fel nem foghato “beteges”, ezerszinu es ezer arcu tarhazbol amit a szexualitas nyujtani tud.
S amikor valamelyikunk olyan hulye eppen, hogy veletek...ize...hat ugy csinal, mintha szexelne...na akkor az unalomtol nem tudjuk mit is csinaljunk.

Szoval igazatok van! Mint szerintetek mindig s mindenben.🤣🤦🏻‍♂️
Mondom, teljesen ertelmetlen veluk errol a temarol beszelgetni...Mintha egy üzbég nyelvu smartfalra hánynánk kínai borsot.

(Istenem olyan jokat tudok rotyogni ezeken, jobbak vagytok, mint egy stand up😂)

Comments (8)


The comments are only available after login.