Ez itt Kinkyland

Blogs » Blog - Lothario » Ez itt Kinkyland
Lothario
Deleted user
2022. 02. 04. 19:41 | Appeared: 663x
A hazátok! Itt vagytok itthon.

Csak, mert ugy erzem kicsit elszaladt a lo....
Megis mi a faszban biztok? Kiskorotok ota erre vágytok. Mi a terv? Majd elmulik?😂 Nem fog!☝🏻☝🏻☝🏻
Ne vicceljetek! Mar akkor honvagyatok volt, amikor meg nem is jartatok erre...
Vagy felepititek a sajat házatok ezen a foldon vagy orokre kivulallok lesztek idegenben.
Nem allitom, hogy nekem mindegy. Mert nem mind1! Senkit nem akarok s nem szoktam hatrahagyni. De azt ne felejtsuk el, hogy en mar itthon vagyok...Nagyobb es erosebb a kis “birodalmam”, mint valaha. (Csak Urnoje nincs)

Csak neha kezdem kurvara unni, hogy en kuzdok ertetek. Kuzdjetek ti is ertem es onmagatokert! Ez kozos erdekunk.
Nyilvan akarunk toletek valamit, nyilvan nekunk is kell, hogy itt legyetek. Hogy a picsaba ne! Persze!
Csak halkan megkerdem, megis mi a faszt fogtok ott kint csinalni?
Meddig es hova menekultok?
Eddig sem mukodott odaat, ezutan sem fog.
Huzhatjatok a szatokat, el lehet terelni a gondolatokat, a lonak a faszat is lehet csinalni. De csak egy megoldas van. S minel tovabb huzzatok annal szarabb lesz.

Nade,
Miert jottetek ide? Hmm? Miert es kiert?
Mert akartok valamit/valakit, valamit/valakit ami/aki odaat sosem volt es sosem lesz! Nalunk van amit akartok.
Bizony. Ami neki kell nala, ami amannak o nala, es ami neked az nalam! Igen, nekunk is szuksegunk van ratok, nagyon is. De nekunk megvan a “civil” es ez az eletunk is. Nektek nelkulunk csak az van, amiben sosem lehettek onmagatok, ami evek ota szorit, kicsi, amiben evek ota nem vagytok boldogok.

Ezerszer atment az agyamon, hogy bebaszom azt a kurva kerti kaput, aki kint az kint, aki bent az bent. De nem teszem s ezt egy percig sem banom. S nem, nincs az a mely godor ahonnet ne segitenek kimaszni. Nincs az a szetvert “haz” amit ne építenék uja. Csak a faszert kell szerverni?🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Faszert csinaljatok nehezebben, ha lehet konnyebben is???
Mint a dacos gyerekek...Megkerditek, hogyan kene csinalni, aztan homlokegyenest mashogy csinaljatok...
Neha kurva nehez veletek.🙄😅 S ugy csinaltok mintha lenne hova mennetek...De nincs! Nekunk sem volt.
Eddig volt? Valaha volt? Ugy igazan volt? Hat mindig ereztetek, hogy valami nem kerek! Valami mindig hianyzott es hianyozni is fog, amig meg nem kapjatok.
Szerintetek, itt sokan nem ugyanezen mentunk keresztul? De!!! Pontosan ezen. Van aki konnyebben, van aki nehezebben s jah sajnos van, aki elverzett utkozben es ott tengodik a lapos fos eleteben...elnyomott vagyakkal, ot meg nem erto ember mellet/emberekkel...

Ez a vilag olyan csodakat rejt, amiket el sem tudtok kepzelni. A vanillak vilaga egy kopar, kietlen sivatag a mienkhez kepest. (De ezt ti is pontosan tudjatok.) Tudom, neha es az elejen ez ijeszto is. De tegyetek a szivetekre a kezeteket...Mindig erre vágytatok, ettol nedvesedik a pinatok, all fel a faszotok, felpesdul a veretek mar a gondolatatol is. Ebben a vilagban kapja azt az agyatok, lelketek, a testetek ami mindig hianyzott. Ami nelkul sosem lesztek igazan jol. Szoval ne szarakodjatok s fogadjatok el a kinyujtott kezunket. Nem veletlenul es orommel nyujtjuk! Egyedul es a vanillakkal szarra se mentek.
Ne verezzetek el! Gyertek haza...Ez Kinkyland! Kivul szukebb, bent tagasabb...

(A miheztartas vegett...Ha valakinek nem tetszik, hogy kulonbseget teszek a vanillak es koztunk, ajanlom figyelmebe a Bdsm irodalmat! Amugy is, hol kene vanillazni, ha nem egy Bdsm oldalon, a kerteszeti forumon vagy egy kibaszott falunapon ket mulatos szam kozott?)

Lil Jon ft Eminem, 2Pac & East Side Boyz (Remix2022)
https://youtu.be/7O3x9B90KVw

Comments (0)


The comments are only available after login.