Jo baszd meg csinaljuk 1.0

Blogs » Blog - Lothario » Jo baszd meg csinaljuk 1.0
2021. 09. 26. 20:52 | Appeared: 1381x
Mindig megfogadom, hogy nem kezdek kezdokkel, es hazasokkal, es olyannal akinek nem volt min. 10 bdsm partnere, es azokkal akik meg hisznek a Bdsm leanyregenyben, es olyannokkal akik a szurke miatt regeltek, es...es...es... Aztan persze mindig kezdek😂
A lonak is negy laba van...
Tehetek en rola, hogy ilyen kivancsi alkat vagyok? Meg, arrol, hogy erdekesek a szamomra? 🤷🏻‍♂️

Nade
Mivel vannak korulottem paran, s amugy is minden heten regelnek fel ujjak, probalok valami epp kez lab tanacsot adni a kezdoknek.
A kezdo noknek, mert a pasiknak nem tudok (s jah bevallom kulonosebben nem is akarok, mert eddig akarhanyszor megprobaltam a siro es neveto gorcs kerulgetet felvaltva...)
Nem Szentiras! S nem, nem en szartam a Bdsm viaszt!

Szoval ez valahogy ugy szokott menni, hogy ulsz az ezer eve benned levo vagyaiddal, fantaziaiddal. S egyszer csak valami hatasara, egy partner, egy barat/baratno, egy film, egy erzes, egy akarmi miatt elkezdesz rakeresgelni a neten a Bdsm-re.
Olvasol rola stb...aztan valahogy eljutsz oda, hogy belebotlasz vagy direktbe egy Bdsm tarskeresore keresel. S lam mar itt is van az smpixie.
Olvasgatod kivulrol vagy egybol felregelsz, de elobb-utobb itt kotsz ki.
Csinalsz egy reget.

S egybol megjelennek az uj reg vadaszok. Boven eleg, hogy pinad van! Kurvara mindegy, hogy mit irtal az adatlapodra. Level cunami!!! S itt szoktatok Holgyeim az elso ordas hibat elkovetni szerintem.
Mert azokbol mazsolasztok, akik ratok irtak. Ez onmagaban nem lenne baj, de szemely szerint ezer eve pofazom, hogy erdemes vadaszni, keresni s nektek kivalasztani aki szimpatikus. S nem! Nem ciki rairni! Mert foleg az elejen tobbnyire a hienak irnak. S amugy is. Miert vennetek el magatoktol azt a lehetoseget, hogy ti specizzetek ki magatoknak a pasit?

Kategoriankent kicsit innen elvalik a story.

Dominakent egy rahedli Urnomozo “szub” fog ratok irni. Idezojel, mert altalaban ezek valojaban eroszakos, nyomulos, dominans fetisisztak, szubmissziv fetisekkel.
S kurvara egy fetish babat akarnak. S nem Urnot.
Mit tennel velem? Szolgalatra jelentkezem, mindent megtehetsz velem (csak nyoma nem maradjon stb...Alazz meg! Adozok! stb stb...
Nehany Dom is be fog probalkozni valami Jaj en eddig csak dominans voltam, de a Te adatlapod az olyan, hogy kedvet kaptam kiprobalni a masik oldalt (szeretnek dugni magyaran) dumaval...
A fele minimum csak a farkat fogja verni a valaszaitokra, akiket elutasitotok azok kozul sokan elkuldenek, majd a bekepzelt kurva anyatokba...😄 stb...Nem kell komolyan venni!

Switchkent mindenki irni fog. A szubok kb, mint a Dominak eseteben, a Domok kicsit kedvesebben kozelitenek majd. Megsem szub, hanem switch. Azert egybol nem kell terdelni. Eleg a harmadik level utan🙄😄

S a kedvencem...friss reges szubmissziv no😋😋😋
Lehetoleg ird oda, hogy FERFIT keresel, Dominans hatarozott, tapasztalt FERFIT, aki bevezet ebbe a vilagba!
S egybol az osszes faszvero, narci, ki ha en nem, mubdsmes, mumajer es online Dom irni fog.😂
Nem fogsz unatkozni cicam az fix.
Lesz itt olyan Bdsm oktatas, iranymutatas, fulbe/agyba maszas, olyan igeretek, akkora oheber dumak, hogy csuhaj!
Elmondom mi nem lesz. Bdsm! Na az nem igazan lesz...

De ez igaz majdnem minden friss reg vadaszra. Nem nagyon lesz Bdsm.
Mert altalaban a dugas a cel. Mert altalaban nem sok kozuk van a Bdsmhez. Mert altalaban inkabb online szorakoznak. Mert, mert szoval es bocs de leirom... Mert altalaban azoknak a ferfiaknak akik valoban elik a Bdsmet sem idejuk, sem kedvuk, sem motivaciojuk nincs a friss regeket bujni. Jah🤷🏻‍♂️ Pl. ezert...

Szoval az eleje az huzos.
Foleg, hogy altalaban egyedul vagy ebben a dzsungelben.
Nem is mondod el a baratnoidnek, ha elmondod sem ertik s foleg nem tudnak tanacsot adni.
Ez egy mas vilag. A Bdsm is, a pixie meg foleg...
S raadasul ott van a felelemmel vegyitett kivancsisag s az ebbol adodo nyitottsag es fogekonysag. Mert orulsz, hogy vegre! Itt most vegre olyanok vannak, mint Te. S elkezd kinyilni a vilag. S ez a fogekonysag nagyon ketelu.
Vihetnek jo es rossz iranyba is.
S nem konnyu eldontened, hogy melyik info az igaz, ki az aki haza fog baszni es ki az aki valoban vezet s beavat majd.
Emellett persze harcolgatsz magaddal stb...

De akkor a teljesseg igenye nelkul par tipp:

-Sose a szavakat nezd! Itt beporgetnek ugy, hogy azt sem tudod merre vagy arccal. Profik benne☝🏻
A tetteket nezd! Ne a dumat!
-Ha egy mod van ra ne csak pasit keress, hanem baratokat, baratnoket is. Mert egyedul konnyu elveszni s ha esetleg padlora basznak kell valaki aki osszekapar.
-Mielott beikszelsz egy adott kategoriat kurvara gondold at.
Nem ciki a bizonytalan. En spec mindenkinek ezt ajanlanam legalabb az elso par partnerig/szeanszig.
Mert egyaltalan nem biztos, hogy amit a fejedben elkepzeltel az a valosagban is bejon. S olyan partnert/partnereket keresnek akivel/akikkel a Bdsmet komplexebben at tudom elni, meg tudom ismerni.
-Ha valaki irogat aztan eltunik hetekre, honapokra ne szopd be, hogy ezert meg azert. Ott valami altalaban nem oke!
-Aki nem vallalja fel az arcat, nevet, telszamat szinten azonnal menne nalam a levesbe.
-Kezdokent, nem jatszanek az elso randin.
-Ha nincs Bdsm az elso par talalkozon, akkor valszeg nem is lesz.
-Nagyon szurnek a figyelemre. Mind a kommunikacioban es foleg az egyuttleteknel/szeanszoknal.
-En valasztanek helyszint. (Leszarnam, hogy o domsaganak ez nem tetszik!) Ott taliznek, ahol en erzem magam otthonosan, biztonsagban.
-Kurvara nem zarnek le minden ismerkedest azert mert van aki jobban erdekel, mint a tobbi. Addig amig szemelyesen, eloben be nem bizonyosodik, hogy o megfelel nekem.
Ha emiatt hisztizik a pasi siman elhajtanam a faszba! Mert gondod lesz vele kesobb, nem keves.
-S jah, nokent en megfuttatnam oket rendesen. Akit tenyleg erdekelsz az lefutja a koroket. Akit nem azzal meg minek kezdenel?🤷🏻‍♂️

S ami nagyon fontos!!!!
Nezd meg, hogy amiota valakivel beszelsz, ismerkedsz azota o ad vagy elvesz? Emberileg milyen s te milyenne valsz kozben. Az, hogy benedvesiti a pinad nem minden. Arra itt sokan kepesek egy kezdo eseteben. Foleg, ha epp instabil idoszakodban vagy, elhanyagolt feleseg vagy stb...S amugy is, ha jol is vagy akkor is itt minden uj. Szoval nem nehez porgetni az agyad, lelked, pinad.
Mert annyira ki vagy ehezve erre a vilagra, hogy barmi meg tud fogni. Az is ami kesobb nem epit hanem rombol!

Itt sokszor mindennek az ellenkezoje az igaz.
Ezt tartsd eszben!
Mert sokan nem azt kommunikaljak le magukrol akik, hanem azt akik lenni szeretnenek.

Egy holgy ismerosom szavaival elve...
“Elmenyt keresek, nem traumat!”
Ezt kell figyelni! Elmenyt kapsz vagy traumatizal amiben vagy...

Mara ennyi. Sehol nem vagyunk meg😄

(A blog altalanosit, tisztelet minden kivetelnek!)

Comments (24)


#401589 | 2021. 10. 01. 18:52
Tényleg nagyon hasznos 😊 köszi érte! Jó lett volna néhány évvel ezelőtt nekem is egy ilyen összefoglaló. Kb. ugyanez a tapasztalatom.
#401371 | 2021. 09. 27. 22:03
Köszi :)
(Gondoltam rá, de szerintem L tök jól összeszedte, és ha egy kezdő esetleg tényleg idejön, elolvassa a blogot, akkor az a jó, ha egy helyen talál meg mindent a témáról. Vagy ha nem is mindent, de a lehető legtöbbet. :)).
#401363 | 2021. 09. 27. 20:28
Megesik Urno(:
#401362 | 2021. 09. 27. 20:18
Szivembol szoltal!
#401361 | 2021. 09. 27. 18:59
Méltó kiegészítés, még talán egy külön blogot is megért volna!
#401350 | 2021. 09. 27. 14:46
En nem hiszek az online vilagban.
Csak egy platform arra h elkezdodjon valami de ki kell lepni belole a valo vilagba minel hamarabb. Nyikvan eloben is lehet bolonditani, mellebeszelni, kamuzni, de nehezebb.
Arra ertem h a tetteket kell nezni h milyen az eletben, hogy viselkedik mit tesz bele es mit nem. Nyilvan egy kezdot IRL is konnyebb porgetni de akkor is hamarabb bujik ki a szog a zsakbol mint amig csak az online terben megy a vakitas.
Deleted user
#401349 | 2021. 09. 27. 13:41
Aztaa, milyen szuper lett ez a blog Lothario, gratulálok Neked :).
#401345 | 2021. 09. 27. 09:54
Ezek tök jók, anno tapasztalatlanként vmi nagyon hasonlót csináltam. Jött a töménytelen mennyiségű, sokszor elég színvonaltalan üzenet az első napokban, besokalltam, elkezdtem én keresni, ráírni arra, aki rokonszenves stb. Működik.
Érdekes egyébként, hogy később (amikor már volt partnerem, amikor már bologoltam stb) kaptam nagyon sok értelmes, jófej, szellemes levelet is, sokszor még csak nem is egyértelmű ismerkedési, "dugjunk mostazonnal" szándékkal.

Remélem, tényleg olvassák ezt az esetleg kezdők, az ő kedvükért szeretnék pár dolgot hozzátenni (én is eléggé kezdő vagyok, de mégiscsak egy éve itt :) ).

Érdemes nagyon figyelni arra, hogy ki mit, hogyan ír. Nem kell nyelvtannácinak lenni, és persze lehet vki okos, jófej és jószándékú, csak épp diszlexiás. De a szöveg stílusa és tartalma piszkosul árulkodó tud lenni, apróságokból tud kiderülni, hogy amikor leírja, mit csinálna veled, amögött van-e valós tapasztalat, a másikra való odafigyelés stb, vagy csak a soha meg nem valósított fantáziáit írja le (nekem a tipikus a "könyékig vagyok a csajban, ötödször élveztem az arcodra egy óra alatt" és tsai).

Az a benyomásom, hogy azok, akikben meg lehet, meg mernék bízni ha még keresnék, azok pont azok a pasik, akik
- nem arról írnak az első levélben, hogy mit csinálna az adott csajjal
- látszik, hogy legalább a csaj adatlapját elolvasta figyelmesen, de talán még pár blogját is (ha van), és van benne vmiféle érdeklődés iránta
- beszélgetést, és nem randit kezdeményez, de nem csak annyit ír, hogy "Beszélgessünk!" (hány ilyet kaptam!), hanem van vmi apropója annak, amit ír, pl vmi a nő blogjában
- nem akar rögtön randizni. Aki jó viszonyban van saját magával, kiegyensúlyozott, ráadásul vmiféle normális kapcsolatra vágyik, nem egy "ma este azonnal dugnom kell, mert már fél éve nem jött össze semmi", akkor az rá akarja szánni az időt a kapcsolat kialakulására, nem csak azért, mert fel akarja építeni a másik fél bizalmát, hanem mert neki is szüksége van arra, hogy bízhasson a másikban. Javítsanak ki a domok, ha tévedek, de eléggé úgy érzem, hogy ez ilyen téren is kétoldalú játék, egyáltalán nem csak a sub-nak kell bíznia a másik félben, hanem a dom-nak is benne. Abban, hogy egy megbeszélt randin tényleg ketten lesznek, és az fog megjelenni, akivel addig beszélgetett, hogy az addig kőkemény mazonak tűnő, és benne 100%-ig bízó csaj nem fog erőszakot kiabálva sikítva elrohanni amikor elővesz egy pálcát stb. Ne a szar példáimmal foglalkozzatok :D , csak az a lényeg, hogy annak, aki komolyabb kapcsolatot akar, annak van ideje, az kíváncsi a másikra, az megoszt magáról is infókat, az rászánja az időt, energiát a kapcsolatépítésre, arra, hogy tényleg megtudja, hol vannak a másik határai stb stb.
Deleted user
#401344 | 2021. 09. 27. 09:44
Adom. Nagyon igaz. :)
#401342 | 2021. 09. 27. 08:24
Sziasztok!

Nagyon jó! Útikalauz stopposoknak.

Csak kérdezem, mert elgondolkodtatott:

"Sose a szavakat nezd! Itt beporgetnek ugy, hogy azt sem tudod merre vagy arccal. Profik benne☝🏻
A tetteket nezd! Ne a dumat!"

A bepörgetés bizony megy mindenhol. Milyen tetteket? Így online rengetegen valótlant állítanak! Bármelyik oldalt nézzük...
Egy friss reges honnan tudná megállapítani, hogy az a "tett" mit jelent?

A legtöbb ember a való életben sem képes elkerülni a hibákat, pedig szemtől szembe látja a komoly előjeleket is. Nem tanulnak a saját hibáikból sem.
#401341 | 2021. 09. 27. 08:00
Sok tippet lehet adni, de nyikvan nincs tuti recepet. Amugyis van amit a sjat boren kell az embernek megtapasztalnia...:)

En is szoktam rajuk irni neha, pl adtalpon van vmi ami nem kene vagy olyat ir amit nem ertek es rakerdezek.
Mondjuk en alapbol nagyon ritkan irok konkret ismerkedesi cellal barkire.
#401334 | 2021. 09. 27. 00:13
Na hát ez fasza volt, még ha nem is minden tippel értek egyet :D

Amúgy meg én néha közszolgálatnak érzem az új regek "bújását", csomó mindenkinek írtam úgy, hogy nem akarok tőlük semmit, csak azért, mert úgy éreztem, kéne nekik valami hasonló támogatás, mint ez a blog (pl mert látszik, hogy fogalmuk sincs, hova kerültek). Azt amúgy én is szeretem, amikor valaki nem csak faszt keres itt, tök sok értékes barátságot kötöttem így :)
#401333 | 2021. 09. 26. 23:46
Tapsvihar nekik👏👏👏

Szerpentint vagy konfetit parancsolsz?😃
Lothario Deleted user
#401332 | 2021. 09. 26. 23:43
akiket én fel tudnék sorolni, azok a pasik kb ezeréve itt vannak és a nickjük más platformról is ismert számomra :)
#401331 | 2021. 09. 26. 23:39
Megnyugtato, h nem vagy frigid. Akkor jo ha lucskos, a tocsog...Ezert ne kerj elnezest😂
Deleted user
#401328 | 2021. 09. 26. 23:21
Nekem pixi nélkül is nedvesedik.. Bocs :D

De amúgy ez jó lett..
#401327 | 2021. 09. 26. 23:20
A bdsmnek es a regi regisztracionak nem feltetlenul van koze egymashoz.
Az en regem par honapos😂
Deleted user
#401326 | 2021. 09. 26. 23:11
"Mert altalaban azoknak a ferfiaknak akik valoban elik a Bdsmet sem idejuk, sem kedvuk, sem motivaciojuk nincs a friss regeket bujni."

sokszor voltam nemVarnyu nicken látszólagos első reges. fel tudnám sorolni, hogy ki az a kb 40-50 pasi, aki régi tag és mást sem csinál, csak a friss regeket bújja. akkor ők nem élik a bdsm-et, hanem csak vadászterepnek tekintik a friss husikat ;)

jó tudni. én azt hittem kis naivan, hogy csak kiváncsiak 😂😂😂
#401323 | 2021. 09. 26. 21:40
Köszönöm...
Ez nagyon jó lett!
#401322 | 2021. 09. 26. 21:37
"-Ha egy mod van ra ne csak pasit keress, hanem baratokat, baratnoket is. Mert egyedul konnyu elveszni s ha esetleg padlora basznak kell valaki aki osszekapar."

Ezt piros nagy betűvel kellene kiemelni! első és legfontosabb szabály!
#401320 | 2021. 09. 26. 21:28
Kosz “Telapu”;)
#401319 | 2021. 09. 26. 21:12
Ez kifejezetten jól sikerült. :)
#401317 | 2021. 09. 26. 21:04
Kosz:)
Deleted user
#401314 | 2021. 09. 26. 21:00
Áááhh, ezt nagyon érzed,érted,interpretálod. Mintha ki-be járkálnál. Tetszik. Gratula..