A FERFI

Blogs » Blog - Lothario » A FERFI
2021. 06. 27. 21:41 | Appeared: 1235x
Nezegettem adatlapokat...Noieket...🙄

Ha megegyszer azt olvasom, hogy a FERFIT keresem tokon szurom magam! Vagy valakit...😈

Holgyeim! Ez nem egy falusi diszko, ahol az a FERFI aki a legnagyobb hamburgert eszi😅

Jo reggelt! Amugyis...ez valami hercegnos alom. A FERFI! Persze...majd jon! Szeles a vala, ritkan szol, de akkor olyat, hogy a bugyitok leesik. Mindig kelloen kimert, annyira hideg es annyira forro es pont akkor es ugy ahogy nektek tetszik.
Hat hogyne! Van feher lova is...a sarga fogahoz...

Jah kihagytam...A FERFI aki mellett NO vagyis NOOOOOOO lehetek! Jaj jaj...
De jo, hogy nem csak ilyen NOOOK vannak itt...

A Bdsmtol nem lesz senki ferfiasabb vagy noiesebb! Ez faszsag. Ha ilyen a szexualitasa valakinek akkor igy eli meg a noiesseget, ferfiassagat nyilvan. Mashogy nem is tudja! Hogyan? Sotetben paplan alatt? 😄😄😄

De ez a nagyon ferfi nagyon no...
Ez nekem JĂĄjj!
Szoval az van, hogy felesleges ideakat gyartani es kergetni. Talakoztam innen es mashonnan is nagyon Nokkel...annyi komplexust egyrakason. Kb., mint a nagyon Ferfiakban...
Van egy baratom, ugy husz eve ismerem. Na o FERFI! Az az igazi Alfa him. Tesztoszteron szaga van a faszinak s garantalom, hogyha belep egy helyre a nok fel, a ferfiak leneznek a cipojuk orrara...
De, hogy nem mentek vele szexualisan, erzelmileg semmire az olyan kurva elet, mint, hogy a vanilliat csak fagyiban szeretemđŸ€·đŸ»â€â™‚ïžđŸ˜…

S halkan megjegyzem, hogy ez egy masik vilag...
Itt nagyon sok nonek attol lesz egy ferfi FERFI, hogy pl. seggbe kurja! Marmint a no a ferfit. Aztan lehet forditva is. De erted?
Ez a hagyomanyosan uber dominans uber ferfi style...Szoval ezt itt keresni...Hat sok sikert! Itt az erdekessegen van a lenyeg. A freaky-n, a fetiseken...

Ertem en, hogy eddig nem basztak meg rendesen. De egyaltalan nem biztos, hogy egy ilyen hagyomanyosan vett FERFI meg fogja tudni dugni a pinad es az agyad.
Mar elnezest, de a FERFIAK pont nem errol hiresek. De az az 5 perc neked is jar. S ugyanannyi idod van, mint neki! Hat teljes az egyenloseg!đŸ€Ł

Egy hagyomanyosan FERFI ferfi teljesen mashogy nez egy nore. Evezredek ota igy van. S segitek...Nem jol nez...
Itt a lenyeg a kattanason van. Amikor valamiert rakattansz a masikra. Az agyara, a farkara, az erintesere, arra ami. Ennek semmi koze ahhoz, hogy hetero/bi CD vagy barmi mas. Ez Bdsm, ez fetisizmus. A hagyomanyostol pont, hogy elter...!
Egy ferfi es egy no is attol lesz ferfias es noies, hogy onmaga s onmagat adja...â˜đŸ»

Ez osztonos, ez mentalis, ez lelki. Ez egyezes!
A tobbivel meg lehet segget torolni...

Comments (19)


#397985 | 2021. 06. 28. 12:57
Ok. Utåna kellett olvasnom Freud elméletének. Nem akarom megtippelni se, hogy mennyi valósågalapja van. :)
Lehet, hogy evolĂșciĂłs ösztön? Ɛskorban a kinek van nagyobb bunkĂłja ment, most meg a kinek van nagyobb bankszĂĄmlĂĄja. - Persze direkt viccesen fogalmaztam. - EvolĂșciĂłs ösztön alatt Ă©rtem azt a kĂ©sztetĂ©st, miszerint valamilyen tekintetben a legjobbat kell kĂ­vĂĄlasztani. Vagy azt akivel a legjobbak az esĂ©lyek hosszĂștĂĄvon.
hatutu88 Deleted user
#397984 | 2021. 06. 28. 12:43
Ezt Freud egy nagyon megoszto elmelettel a penisz irigyseggel magyarazta. Es foleg a fenimistak nagyon tamadjak ezt az elmeletet, de szerintem ez pont ugy mukodik ma is.

(Kinek nem inge, ne vegye magara.)
#397977 | 2021. 06. 28. 11:38
Csak magĂĄnvĂ©lemĂ©ny. Biztos vagyok benne, hogy nem mindenki gondolja Ă­gy. PlĂĄne a NƑk. Pasi vagyok. A nƑkkel foglalkozok. A nƑk meg majd foglalkoznak a pasikkal.
Nem hozott össze a sors. KikerĂŒlöm Ƒket. Pasi tĂĄrsaimmal ellentĂ©tben kibĂ­rom nĂ©lkĂŒlĂŒk. De nekik ĂĄll feljebb, ha nem kellenek. A rĂ©gi jĂĄtĂ©k: elĂ©rhetetlennek lĂĄtszanak, de ha nem foglalkozol velĂŒk, akkor jajj neked! Sorry ismĂ©t, de sajnos azt lĂĄtom, hogy ez a Standard! Azt lĂĄtom, hogy egy nƑnek a mĂĄsik nƑ a legnagyobb ellensĂ©ge. EgymĂĄst viszik/beszĂ©lik rĂĄ a nagyobbnĂĄl nagyobb fa**sĂĄgokra, mert attĂłl lesznek "NƑk" a kis bucijukban. Vagy csak fĂ©ltĂ©kenyek egymĂĄsra valami oknĂĄl fogva. Közben meg nem mĂĄs amit tesznek, mint felelƑtlen gyerekes döntĂ©seket hoznak. Gyakorlatilag megbĂĄnĂĄs nĂ©lkĂŒl, vagy, hogy a tudatĂĄhoz egyĂĄltalĂĄn eljutna, hogy mi törtĂ©nt. FelfognĂĄ, hogy mit csinĂĄlt. AkĂĄr csak a sajĂĄt szemszögĂ©bƑl is. MegvonjĂĄk a vĂĄllukat, Ă©s kĂ©sz. AztĂĄn a szemĂ©lyisĂ©g fejlƑdĂ©sĂŒk szĂ©pen lassan elmegy egy olyan irĂĄnyba, ami mĂĄr lĂĄtszani fog a hĂ©tköznapi viselkedĂ©sĂ©n is! Sorry. Elhiszem, hogy nekem vannak rossz tapasztalataim, de tĂșl sok ilyet lĂĄtok. Nem szĂłlok bele az ilyenekbe. Semmi közöm hozzĂĄ. 2x megprĂłbĂĄltam segĂ­teni ilyen helyzetben, de Ă©n hĂșztam a rövidebbet.
1. egyedĂŒlĂĄllĂł anyuka lett, Ă©s ĂĄllandĂłan a nem lĂštezƑ (vagy inkĂĄbb kĂ©pzeletbeli) nemi Ă©letĂ©rƑl beszĂ©l. Így hirdeti magĂĄt.
2. befele fordult rĂĄjött, hogy mit mƱvelt fiatalon. MĂĄr valahogy nem is akar emberi kapcsolatokat. MĂĄr elkezdte egyszer, hogy sok mindent megbĂĄnt, ha nem mindent, de mĂĄr nem tudok mihez kezdeni az ĂŒgyben. Az Ă©rdekes az, hogy bocsĂĄnatot vĂ©letlenĂŒl sem kĂ©rt. BĂŒszkesĂ©gbƑl, vagy csak leszarja.
Nem tartom velĂŒk a kapcsolatot, de azĂ©rt tudok rĂłluk. Nekem bƑven elĂ©g volt annak idejĂ©n amit kaptam. Minek viaskodjak olyannal, aki fel sem fogja, hogy mit tesz? Hogy csak Ƒ maga az, aki mindezt meg tudnĂĄ gĂĄtolni?
hatutu88 Deleted user
#397972 | 2021. 06. 28. 11:02
Én sajnĂĄlom,ha ilyen nƑkkel hozott össze a sors. Mindig akad kivĂ©tel,Ă©s mindkĂ©t nem oldalĂĄn.
#397969 | 2021. 06. 28. 10:58
Akkor itt van a fĂ©lre Ă©rtĂ©s. Én folyamatosan azt hallom minden korosztĂĄlytĂłl, hogy kb.: "kötelezƑen az összes"! LegalĂĄbb is ezt szeretnĂ©k! Amikor meglĂĄtod valamelyik "fĂ©rfit", akkor (speciel Ă©n) megnyugszol, hogy ez a faszi egy jellemtelen szarhĂĄzi fĂ©reg. Hazudozni, nagyot mondani, stb.... tud csak. A lĂĄtszatra utazik mindenki. CsinĂĄl 2 gyereket, aztĂĄn jöhet a következƑ. Vannak ilyenek. Sok is.
hatutu88 Deleted user
#397966 | 2021. 06. 28. 10:46
Ha csak egyetlen fĂ©rfi "döglik" utĂĄnam,na attĂłl vagyok nƑ. Sem több,sem kevesebb. :)
#397965 | 2021. 06. 28. 10:41
Sorry. Szerinten ritka az igazi tökös nƑ! Valahogy a többsĂ©gnĂ©l elƑbb vagy utĂłbb mindig kiderĂŒl, hogy csak szĂ­njĂĄtĂ©k. Üvöltözni tud figyelem felkeltĂ©sbƑl, össze - vissza beszĂ©l, vĂ©gig se gondolja, hogy mirƑl van szĂł. Elmegy a hatĂĄrokig, csak pont a gyerekes hĂŒlyesĂ©geknĂ©l. Ha rĂĄ is jön, akkor zavarĂĄban viccelƑdik, nevetgĂ©l mint bĂĄrki. AztĂĄn mindenkinek elmesĂ©li, hogy neki volt igaza. BarinƑk, meg a közönsĂ©g beveszi.

Mindenkinek:
Ki az igazi tökös nƑ?
MitƑl is vĂĄlik egy nƑ NƑvĂ©? (Csak azĂ©rt kĂ©rdezem, mert a nĂ©pszerƱ "Ă©n mĂĄr szexelek", "döglenek utĂĄnam a pasik" elƑadĂĄsok nem hatnak meg.)

A fordĂ­tottjĂĄt (fĂ©rfi) pedig kĂ©rdezze meg egy nƑ...
#397963 | 2021. 06. 28. 10:31
Mekkora igazsĂĄgok. Fordul a vilĂĄg. MĂĄr rĂ©g Ă©szre lehet venni a nƑknĂ©l, Ă©s a pasiknĂĄl ezeket. Egyet Ă©rtek.
Deleted user
#397959 | 2021. 06. 28. 09:14
Gratulalok az ebredeshez!! Ritka alazat ez a hodolatod. Sokat tehetnel a nokert, hogy NOKKE valjanak, ha segitesz majd nekik is ebredni, aki erett ra.

Javaslom ezzel a szemmel nekik ujra megnezni/elolvasni a Makrancos Kata regenyt/filmet ;)
#397954 | 2021. 06. 28. 07:32
Hat az megszokott esni😅😅😅
Az oldalon mar mar alap!đŸ€ŠđŸ»â€â™‚ïžđŸ˜„
Deleted user
#397952 | 2021. 06. 28. 06:52
Minden fĂ©rfi fĂ©rfi,csak nem biztos,hogy annak a nƑnek,akivel Ă©l.
Deleted user
#397951 | 2021. 06. 28. 06:09
Szemet felnyitó írås és kommentek. Köszönöm :)
Lothario Deleted user
#397950 | 2021. 06. 28. 05:42
Igen, egyetertunk. Ezert nem talal ferfit, mert tul sok benne is a ferfi minoseg tarsadalmi szokasok miatt. Mi ferfiak pedig nem fogunk komolyan venni egy tokos not, hiaba irja ki az adatlapjara. Kiveve, a puhapocsok, ahogy irtad is, de az meg csak addig kell a csajnak, amig ra nem jon, h puhapocs. Es annyira egysikuan gondolkodik errol ez a tipusu no, hogy nem latja a fatol az erdot, hogy neki kellene onmagatol lagyulnia, es lagynak maradnia allandoan, szinte mindenkivel szemben, hogy egy kemeny FERFI eszre vegye.
#397949 | 2021. 06. 28. 04:43
Szerintem a kemeny puncis nok be is vonzzak a puhapocsu ferfiakat. Van ez a jelenseg h megy a szures, kivalasztas addig addig amig jol bevalasztanak.
Aztan tok jo mert lehet maganyosnak lenni es szenvedni azon h nincsenek ferfiak...
#397948 | 2021. 06. 28. 04:08
Nagyon furfangos vagy...;)
Deleted user
#397947 | 2021. 06. 28. 03:24
Zsenialis blog, imadom!

Noknek! Mi ferfiak es FERFIAK is pont ugy mukodumk, ahogy ti nok es a NOK. Egymas kozt elvagyunk a magunk faszmereti kerdesevel, amit az elso percekben lejatszunk. Es ha megjelenik egy NO, akkor indulnak csak be a hormonjaink nekunk is, amitol FERFIASAK leszunk pont ugy forditva, mint nalatok.

Vagyis, ha te FERFIT szeretnel, tanulj meg NO lenni, mert az igazan FERFI csak a NOKET veszi eszre, a hibrid noket ugyanugy nem veszi eszre, ahogy Te sem a hibrid ferfiakat.

Amugy en ertem ezeket a jeloleseket, de tenyleg sok no onemitasban el, es ezert maganyos. Egy NO sosincs egyedul, csak a kemeny puncis nok, ezt vedd eszre, akikbol ugyanugy sok van, mint a puhapocsu ferfiakbol.
Deleted user
#397945 | 2021. 06. 28. 00:27
Nekem a kedvencem az amikor azt Ă­rjĂĄk, hogy "LĂ©gy FĂ©rfi, hogy NƑ lehessek..." (Ă©n erre ĂŒtnĂ©k:-) ). Ha nincs pasi a lĂĄthatĂĄron akkor hogyan funkcionĂĄlnak? Valami tranziens ĂĄllapotban leledzenek? AmĂșgy Ă©rtem Ă©n a dolgot, de szerintem egy ember ĂĄlljon mĂĄr meg önmagĂĄban, ne mĂĄshoz mĂ©rjĂŒk mĂĄr magunkat. Egy barĂĄtom mondta egyszer, hogy szĂĄmĂĄra motivĂĄlĂł lenne a fogyĂĄsban egy nƑ. Ɛt sem Ă©rtettem, ez egyszerƱen magaddal szemben valĂł igĂ©nyessĂ©g, vagy igĂ©nytelensĂ©g, hogy van rajta vagy plusz 40 kg Ă©s amĂșgy persze, ha jön valaki majd lefogy. Hogyne...
Deleted user
#397944 | 2021. 06. 27. 23:17
És ezeket a NƐKET meg is kĂ©rdezted, hogy szĂĄmukra mit jelent a FÉRFI?.. Esetleg a FÉRFI jelentheti a KATTANÁST?
Deleted user
#397943 | 2021. 06. 27. 22:20
Pontosan...a kattanásról szól 👍