Szadomazo, szavak es a PC

Blogs » Blog - Lothario » Szadomazo, szavak es a PC
2021. 06. 25. 13:35 | Appeared: 1169x
Csak olvastam lejjebb egy blogot a melegeket ero szavakrol...S errol ugrott be valami.

Az az igazsag, hogy onmagaban egyik szo sem serto, banto, szidalmazo. Tudni kell szetvalasztani a valos alazast, szidalmat, az egyeb motivacioktol futott szidalmazo szavaktol.

Meleg ismeroseim kozott teljesen normalis, hogy lebuzizzak, le ratyi kocsogozik egymast. Ahogy roma szarmazasu ismeroseim kozott is megszokott, hogy le budos c.....ozzak egymast vagy akar sajat magukra mondjak. De pl. regebben sok idott toltottem egy meleg parral. Mivel haverok voltunk, s ismerik az allaspontom ebben a temakorben egyaltalan nem vettek fel, sot jokat nevettek azon, ha mondjuk ugy koszontem el toluk, hogy Na jo kocsogolest ratyik! Mert olyan viszonyban voltunk. S az onazonos emberek, jokat poenkodnak sajat magukon is. S volt olyan is, hogy ok koszontek el ugy, hogy Megyunk, mert ma meg seggbe kell rakjam ezt a kis buzit! 4 eve egyutt eltek! S amugy nagyon kulturalt emberek. Semmi pejoratív nincs ebben! Igy es ebben a formaban nincs. Engem sem zavar, ha le Beteg allat!-oz egy baratom/baratnom.

De a kedvenc mondatom egy bi haveromtol:
“Utalom a melegeket! Azokat akiknek nem jovok be!”
Nyilvan poen, nyilvan nem kirekeszto...🤣

S amugy is a magyar nyelv egyik sajatossaga, hogy a szitok szavak nem csak negativ tartalommal birnak, nem csak szidalmazasbol/alazasbol hasznaljuk.
Magyar ember mire menne baszd meg nelkul ugye?🤷🏻‍♂️😄
Sot, ha ket barat kozott hangzik el a Na menj a kurva anyadba! Az pont, hogy nem banto vagy serto! Azt jelzi, hogy ok annyira jo viszonyban vannak, hogy mar beszelhetnek egymassal igy! Vegulis a baratsaguk magas szintjet fejezi ki. Ezt a kulfoldi ismeroseim nem ertettek jo darabig. Aztan valahogy elmagyaraztuk nekik.

A Bdsm-ben ez kulon felertekelodik.
“Szopd a faszomat te utolso ribanc!”
Nyilvan nem tartja utolso ribancnak. A partnere, a jatszo tarsa, adott esteben a baratnoje. Ez csak a jatek resze! Ajzoszer szeru!
Ahogy egy Domina sem tartja tetves feregnek a szub pasijat!
Csak hat ugye...ez erre fele izgato es ennyi.

Az alazas egy kulon mufaj. Nagyon vekony a jeg.
Sajat peldambol tudom, hogy volt amikor igen cifra mondatok izgatoan hatottak ram s volt amikor szinte semmit mondo szavak miatt beultem duzzogni a sarokba😄
Talan a partner ismereten mulik minden. Hogy izgatoan alazo vagy valoban alazo.
De meg ilyenkor is megeshet, hogy valami melyre megy.

Azert ne felejtsuk el, hogy a Bdsmben meg akkor is, ha csak D/s vonalon mozog valaki van egy adag lelki szadomazo resz. S/M-ben utazoknal pedig foleg. (Nem a szurkesekre ertem...az megint egy mas vilag...)
“Engem nem erdekel a lelki megalazas, kinzas!”
Nem? Valoban nem?
Abban az ertelemben lehet, hogy nem, hogy a kielegito szexualis elethez nem kell. De, hogy en meg nem talalkoztam olyan Bdsm-essel akiben ne lenne leki szado-mazo az fix! Hat konyorgom! Legtobbunk olyan fizikai, lelki es mentalis dolgokra bukik ami az atlagnak taszito, undort kelto, felelmetes, elfogadhatatlan stb...

Ez bennunk van. Mikor mire jon elo, mikor mire hasznaljuk...De van. Tobb figyelmet szeretnenk ezert bantunk vagy szenvedunk, nagyobb elismeresre vagyunk ezert bantunk vagy szenvedunk. Megbantottak ezert bantunk vagy szenvedunk. Esetleg elkezdunk unatkozni es bantunk vagy szenvedunk. A hatara, merteke nyilvan nem mindegy. De kell, hogy langoljunk! Kell, hogy egjunk! S mi az ami a legtobb energiat valtja ki a masikbol s magunkbol? A bantas vagy a szenvedes! Az igy szeretlek ugy szeretlek is jo! Nagyon jo s kell is! De amint ebben energia vesztest erzekelunk bekapcsol a szadomazo...Ami amugy nem komoly, csak probalkozas arra, hogy a masik tobbet vagy kevesebbet adjon. Optimalizacios kiserlet. (Oke lehet elbaszottak vagyunk, de ez van🤷🏻‍♂️🤣)

Ha van hely ahol ugy is kepesek emberek a masikat kinozni, hogy nekik is faj az a Bdsm...🤷🏻‍♂️😄
A hatarok, aranyok egy mas kerdes. De a szadomazo valahol mindig jelen van bennunk es a Bdsm kapcsolatokban.
Van amikor csak viccesen, jatekosan s van amikor eleg kemenyen. Hatasfok kivaltastol fuggoen.
Ennek optimumat be kell loni ket ember kozott!
De amugy valahol szuksegunk van ra. Mert, ha ez nem lenne kb. szetunnank az agyunkat...Nekunk olykor muszaj baszogassuk egymast🤷🏻‍♂️ Kisebb vagy nagyobb mertekben. Jatekosan vagy komolyabban...neha nagyon komolyan... Benne van a kapcsolati dinamikankban olykor...Megintcsak nem lattam olyan Bdsmest, aki ne akarta volna olykor megfojtani a parjat, ne utalta volna olykor a parjat. Akit amugy nyilvan szeret. Furak vagyunk na...De en ezt birom! Vagyis, ha birom, ha nem ez a keplet🤷🏻‍♂️😅

Annyi, hogy, ha tultoljuk azt tudni kell megbeszelni. Egyfajta after care ez is.
Na ehhez kell figyelem, fegyelem, elfogadas, egyuttmukodes mindket reszrol....

Comments (2)


#397861 | 2021. 06. 25. 14:44
Sosem hittem volna h van pasid🙄🤷🏻‍♂️😀

Bekad meg oke...mondjuk ha megcsokolod ugye...😉
Deleted user
#397859 | 2021. 06. 25. 14:40
én is olvastam azt a blogot/blogokat.

és ráírtam a pasimra, amit csak ritkán szoktam, mert általában hagyom élni a mindennapjaiban, és megkérdeztem tőle, hogy sértésnek venné-e, ha azt mondanám: te egy aberrált perverz állat vagy.

tudtam persze, hogy nem venné annak, ha én mondom. ebben meg is erősített. de mivel már nem tag itt, szegény nem értette, hogy hogy jön ez ide.

megmagyaráztam neki :)

mondtam már neki hasonlókat épp elégszer bizonyos helyzetekben. és tudom, hogy mennyire fel lehet izgatni vele :)

na ennyit a sértésről meg a pejorativ szavakról.

"Az az igazsag, hogy onmagaban egyik szo sem serto, banto, szidalmazo. Tudni kell szetvalasztani a valos alazast, szidalmat, az egyeb motivacioktol futott szidalmazo szavaktol."