Feher tenyer

Blogs » Blog - Lothario » Feher tenyer
2021. 06. 22. 07:10 | Appeared: 990x
Van egy nagyon fontos dolog amit ki kene irni a regisztracios feluleten, amit minden frissnek, kezdonek el kene mondania valakinek amikor itt vagy barhol a Bdsm utjara lep.
Nade ilyen nincs, ezert itt es most.

“A Bdsmbol nincs visszaut!”😊

Ez ugy megy, hogy ott volt benned mindig. Mindig erezted magadban. Mindig hianyzott valami. Barmennyire mentek jol a dolgaid, a kapcsolataid, lehet meg a szex is egesz jo volt vagy nem volt olyan rossz. De mindig erezted, hogy valami nem kerek, valami nem olyan. Elvoltal a pasijaiddal/csajaiddal, voltak barataid, de egy pont/egy szint fole sosem tudtal veluk menni. Mindig volt valami amit nem ertettek meg benned, olykor furanak tartottak. Mindig volt valami hianyerzeted. Valamiert nem erezted az agyad kisutve. Lehet mar arra is gondoltal, hogy veled van a baj, vagy beletorodtel, hogy ez van.

Ismeros? Ha igen segitek. Ez a kibaszott Bdsm miatt van. Mert mas vagy! Nem jobb, nem rosszabb, csak mas. Mas a szexualitasod, olyan dolgok izgatnak amik masokat taszitanak, s valahogy nem tud igazan lazba hozni az ami a legtobb embert. olyan gondolataid vannak olykor amik a legtobb embernek eszebe sem jut. Kicsit mashogy latod a dolgokat, a vilagot, mashogy jar az agyad, masra csillan fel a szemed es kezd el hevesebben verni a szived, allni a faszod, csopogni a pinad.

Nincs baj veled. Csak...szoval kozenk tartozol. Ennyi.
S az a helyzet, hogy soha nem fogsz tudni ez ellen igazabol, erdemben tenni. S miert is tennel? Neked ez jo! Mert ez...ahogy szoktak mondani “ez a vilag” benned van, te vagy. Nem tudod kiirtani magadbol. Foleg, ha megeltel belole valamit. Eselytelen! S csak magadat kinzod, ha megprobalod.

El lehet nyomni, akar evekig. De elojon, minden olyan beszelgetesnel aminel nem ertik pontosan amit mondasz, minden szex kozben es utan amiben nem kapod meg, minden kurva nap amikor nem ugy elsz amilyen vagy! Nincs visszaut! Sosem volt.
Naiv s remenytelen elkepzeles, hogy valaha a budos eletben enelkul s egy Bdsmes partner/par nelkul boldogan fogsz elni. A mienk vagy. Kellesz nekunk ugy, mint mi neked!

Ez az egesz szubkultura/kozosseg/szexualitas/mentalitas nagyon sokszinu, nagyon eltero, de mindennek az aljan homogen es megbonthatatlan. S ha egyszer belekostolsz akkor “vege”! Pontosabban akkor elkezdodott! KELL! Elotte is kellett, csak meg nem tudtad pontosan, hogy mi...De mar tudod. Letagathatod, elkedvetlenedhetsz, atmenetileg feladhatod, DE KELL!

Mert ez vagy te, mert ide tartozol baszdki! S soha nem lesz eleg mar mas, kevesebb, semmi ami nem ilyen.
Ez egy ilyen sport.

Ahogy a Feher tenyer cimu filmben mondja az ablakon kimaszo tornasz sracnak az amugy elegge szadista edzoje:
“Dongó!!! Megorultel? Mi utott beled?? Hova akarsz menni?? Gyere vissza baszd meg! Azt hiszed, hogy rajtam kivul barki is komolyan fog venni? Te mar tornasz vagy! Tudod mit jelent ez? Azt, hogy az izmaid mar megfogtak a szaros kis csontjaidat. Megkemenyedtek a rostok es lelassult a novekedes. Mostmar a mienk vagy! Tornasz vagy! Hozzank tartozol!!!!”

Erdemes megnezni amugy a filmet. Oke az eredeti szoveg tragarabb es beszologatobb, csak azokat nem tartottam ervenyesnek ide. A srac valoban egesz eleteben tornasz volt es/vagy a tornabol elt. Vegul Las Vegasban kotott ki. De amugy Yepp! Ez az igazsag.
“Hozzank tartozol!!!”

Van amikor atoknak erzed, van amikor kerulod. Mert azert megiscsak nehezebb. Kevesbben vagyunk, sokkal komplexebben kapcsolodunk, sokkal tobb egyezesre van szuksegunk, mint a vanillaknak.
S valjuk be, vegulis ujja kell szulessunk. Ahogy kezdjuk a szexualitasunkon keresztul megismerni magunkat az ido, az energia. Kurva jo elmeny, de neha nehez donteseket is meg kell hozzunk. De amikor meghozzuk az frenetikus! Onmagunkka valunk, elmulik egy csomo felelmunk, kilepunk a rank eroltetett keretekbol, felszabadultak leszunk...

Annyi notol hallottam, hogy leregel, feladja, utoljara egy amugy kedves 40-es holgy mondta, hogy kb. fel eve probalkozik itt. (Vegulis ezt a blogot neki szanom elso sorban) Volt par partnere, es kapott toluk elmenyeket, izelitot, csak amugy nem passzoltak. Ezert leregelt. Kerdeztem, hogy akkor most hogyan tovabb? Hat o most elnyomja, eddig is elnyomta.
Aranyos no amugy, de megkerdeztem tole, hogy orvos latta-e mar?😂
Persze elmondta a “kotelezo” mantrat. De a ferje, de a gyerekek, de tarsadalom, de az akarmi...
Tapasztalatbol ertem ot. En is probaltam, szinte mindannyiunk probalta. Csak...hat kurva szar na!
Probaltam mar visszamenni, vanillanak lenni. Botranyos hianyerzetem volt es ugy ereztem, hogy atverem a lanyt. Mert at is vertem! Az nem en vagyok akivel o szexelt, az nem en vagyok akivel o beszelgetett. Az egeszet csak magamra eroltettem. Kurvara inkorrekt volt vele es magammal szemben is.

Szoval...Eloszor is magunknak kell bevallani/kimondani, hogy kik/mik vagyunk. Aztan szepen fokozatosan masoknak. S ezutan nincs mas ut csak az, hogy ugy alakitsuk ki az eletunket, hogy sajat magunkkent elhessunk benne.
Ez az egesz egy metamorfozis. Csak nem at hanem onmagadda alakulsz. Azza aki mindig is voltal, mindig is lettel volna. S ennek tobb szakasza van. A legtobb baratom, partnerem tul van az osszesen. Ki kisebb, ki nagyobb s a legszerencsesebbek semmilyen arat nem fizettek erte. De jo rajuk nezni! Tetszik amit latok rajtuk. S imadok koztuk lenni. Annyira szabad az egesz, annyira valosagos, annyira igazi.

Szoval van egy pont ahonnan nehezebb. S mondanek valami biztatot. Isten latja lelkem mondanek! Azt, hogy Nyugi konnyu lesz! Jaj ne felj nem dol ossze a vilagod! stb stb...De nem szoktam hazudni. (Legalabbis jo ideje nem😄) Nem lesz konnyu! Egy uj eletet elinditani sosem volt konnyu. Uj baratok kellenek, uj programjaid lesznek, uj pasit/csajt kell talalj...ha volt regi ot el kell engedned. Mert neki is es neked is jar az, hogy azzal lehessen akivel azonosak vagytok. Ez nem mindig konnyu. S, ha barmi mas megoldast tudnek hosszutavon ideirnam. De nem tudok! Mert nincs🤷🏻‍♂️

Hogy is szoktak mondani? “Ki itt belepsz...” Lofaszt! Ki itt belepsz most kaptal meg minden remenyt!😉

http://film.indavideo.hu/video/f_feher_tenyer
(Egyszer ra fogok csapni egy kerek seggre ilyen magnezium-oxidos tenyerrel!😋😈)

Comments (5)


#397724 | 2021. 06. 22. 12:49
Sziasztok!

Milyen túlkapás?
#397711 | 2021. 06. 22. 07:51
Nyilvan. De legtobbunk nem akar tulkapni. Csak meg szeretne elni a vagyait.
Amugy a tulkapas ha mar igy nezzuk tul van a bdsm keretein.
Deleted user
#397707 | 2021. 06. 22. 07:33
részben igaz, de csak addig, amíg nem történik valami túlkapás, mert akkor ( lásd, a mostani törvényt is) , egyből érdekesek, sőt, zavaróak leszünk a szemükben.
#397706 | 2021. 06. 22. 07:26
A sajat kornyezetunket mi alakitjuk. A tarsadalmat pedig hidd el h messze nem erdekeljuk annyira mint minket ok😄
Deleted user
#397702 | 2021. 06. 22. 07:20
Egy jó blog a BDSM mellett, de a realitás az, hogy tudjuk, a társadalombn kissebbségben vagyunk, s abban is maradunk.
Ezt nem árt fejbe tartani.