Befelé elfojtott tűz

Blogs » Blog - Lillie » Befelé elfojtott tűz
Lillie (35)
Dominant, Sadist
Female, Hetero
  • VIP
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2024. 06. (2)
06. 16. 10:52 | Appeared: 235x



Az ujjbegyeim játékosan most először siklanak a combodon. Eláll a lélegzetem, ahogy apró remegés fut át az egész testeden. Érzem, ahogy a hatásom alá kerülsz, ahogy elfogynak a szavaid és kiürülnek a gondolatok a fejedből. A talpam a másik combodon pihen.

Finoman körözni kezdek a nagy lábujjammal a belsőcombod felé. Feszülni kezd a tested, a férfiasságod szemmel jól láthatóan ágaskodik a ruha anyaga alatt. A rövidnadrágodhoz érek a virgácsommal, bebújnak az ujjacskáim a száron belülre. Keresve és egyre közelebb kúszva a merevedésedhez, kutatva a meleget és fokozva a sejtelmes hangulatot.


Félhomályban kettesben a kanapén. Pontosan tudod mi fog történni, csak még ki kell várnod. De Te olyan mohó és türelmetlen vagy…Felemelem a talpam és a farkadnak nyomom, hogy érezzem mennyi vágy van benned. Érzni akarom, ahogy lüktet és hallani akarom, ahogy gyorsul a lélegzeted. Lobban bennünk a tűz és gyorsan emészti fel a távolságot a két test közt.


 A mellkasodon siklik tovább a praclim, finoman simítva és mégis sejtetve a szándékaim. Határozottan kézbe veszed és az arcodhoz húzod. Úgy nyalsz végig rajta, hogy hangosan felnyögők a mámortól. Csókolod és beleborzongok annyi szenvedély van Benned. Jó elmerülni a látványodban, ahogy beleveszel a talpam heves erotikus kényeztetésébe. Teljesen átszellemülsz én pedig egyre hangosabban fejezem ki az elégedettségem, kéjes hangokat fakasztasz belőlem. Érzem ahogy a meleg nyelved siklik az ujjak közt és csorog a nyálad a talpam boltozatán. Torkos telhetetlenséggel bekapod az nagyujjam és rászívsz. Én beljebb tolom és nem bírok betelni a puha szád érintésével. Tele a szád, már három is benned van.


Az én puncimban is lüktet a vér... a nedvek pedig csak úgy tódulnak ki belőle, érzem, ahogy ázik át a bugyim. Annyira izgatóan izgalmas, ahogy nem bírsz betelni vele. A nyálas ujjaim csúszkálnak a finom ajkaidon.

  A szám szélebe harapok mert mar a vágy megcsókolni Téged.


Comments (2)


#462928 | 4 days ago
Pazar leírás…kár hogy kívül esem a korhatáron :(
#462786 | 06. 16. 11:49
Még a telóm kijelzője is lepárásodott…
Klassz vagy😉