Fétisem

Blogs » Blog - Leonardo » Fétisem
2019. 01. 19. 10:32 | Appeared: 1221x
Keywords: Harisnyás lábak
Sok téma szóba szokott kerülni a blogfalon, de azt vettem észre, hogy a fétisekről kevés írás jelenik meg, talán nem véletlen, mivel némelyik elég személyes, azért van köztük olyan is, ami valamivel könnyedebb téma.
Az én egyik fétisem, amivel tudom, hogy ebben a közegben nem számítok különlegesnek, sőt talán még átlagosnak sem igazán, a harisnyás, combfixes női lábak. Viszont hol máshol írhatnék ilyesmiről, mint ezen az oldalon. Máshol valószínűleg furcsán hatna.
Nehéz megmondani, hogy mitől és hogyan alakul ki az emberben egy ilyen fétis, azt viszont tudom, hogy nálam, nagyjából mikor kezdődött.
Nem nagyon lehettem több 10 évesnél, amikor megtaláltam a nappali dohányzó asztal, újság tartójában, édesanyám ruha katalógusait, amit ha minden igaz, keresztapám hozott neki külföldről és ebből próbált divatosan öltözködni. Ez még a rendszerváltás előtti időkre tehető, szóval rendelni nem igazán tudott, nehéz is lett volna külföldről, hanem a katalógusban látott ruhákhoz hasonló darabokat próbálta az akkori magyar viszonylatok között felkutatni, illetve megvarrni. Na de kicsit elkalandoztam a tárgytól.
Szóval lapozgatva a katalógust, amiben csinos női modellek voltak, egészséges alakkal, nem olyan vékonyak mint a maiak, megtaláltam a fehérnemű részt, ahol a lányok, de inkább nők, akkor még nők voltak a modellek az ilyen katalógusban, nem hajkurászták a minél fiatalabb lányokat, szóval szép fehérneműben voltak felöltözve. Csipkés felsők, melltartók, fűző, kombiné, harisnyatartók és persze a hozzájuk tartozó harisnyák, combfixek. Emlékszem már akkor furcsa érzés kerítette hatalmába, nem is annyira izgalom volt ez, mivel talán még az első magömlésem előtt történt mindez. Valami belső furcsa érzés volt ez, amit a látványuk váltott ki. Nagyjából, innentől kezdve van meg ez a vonzalom, ami mostanra, mondhatni fétissé vált. Van még egy pár, de ez az egyik legerősebb.

Comments (4)


#328101 | 2019. 01. 19. 16:27
Hát látod, nekem sem ez jutott eszembe, de én is hasonló képen vagyok.
Nem akarok ráélvezni senki cipellőjére, sem a lábára, legalábbis nincs ilyen indíttatásom.
Én inkább, tapintani, érinteni, simogatni csókolni szeretem a harisnyás lábakat. Bennem így él ez a fétis.
#328100 | 2019. 01. 19. 16:02
Ja igen bocsi elírtam. :-D De igen cipő hogyne, és igen a harisnya. Tudom nem feltétlen fetisiszta vonás, de én úgy rúgnám meg azt aki ráélvezne a cipellőimre vagy a harisnyáimat hogy a fal adná a másikat. Én imádom őket és ez miatt nem is engedem hogy meggyalázzák őket tudom ez itt kiveri a biztosítékot de tudod lesz@rm! Picur
#328099 | 2019. 01. 19. 15:34
Százszálúak? Nem százlábúak? Akkor értem a cipőt. :-) Persze ez csak vicc. Tudom, hogy nem úgy érted.
Igen, a harisnya jöhet nekem is minden mennyiségben, de nem úgy, hogy én viselem. :-DDD
#328098 | 2019. 01. 19. 14:54
Harisnya jöhet minden mennyiségben! És a cipő is! Az Uram azt szokta mondani nálunk a százszálúak laknak! :-) Picur