A nyalás művészete

Blogs » Blog - legyek_ura » A nyalás művészete
2016. 09. 01. 10:23 | Appeared: 1374x
Amikor meglátod a miniszoknyás lábait,és máris elindul a fantáziád,nem bírsz ama gondolattal,hogy ne légy mihamarabb a lábai között.
Ímádom a szűk feszülős miniszoknyát,mert hamar odaér a kezed a forró vénuszdomhoz,ahol nemcsak hogy forróságot érzel,hanem ha szerencsés vagy,akkor már az első reakcióját is kitapogathatod,ahogy a testnedve érted kiállt.
Egy nőnek mindig legyen cserebugyija,mert soha nem lehet tudni mikor kell cserélni a miniszoknya alatt-meg ha jól végződik az aktus,hadd bibelődjön csak a bugyi keresésével!
Az első alkalommal,soha ne lepődjünk meg,mindig tartsuk meg a hidegvérünket,ne lássa a nő rajtunk,hogy mennyire felizgatot vagy mennyire kívánjuk!Ha nagyon nedves,akkor az ujjaink végét tegyük a szájába,hogy szopogassa csak szépen-hisz látnunk kell,ha esetleg más lesz a szájába mégis mire is képes!
Ha száraz,akkor teljesen magától érhető módon,nedvesítsük be az ujjainkat és markoljunk bele a dombokba,érezze csak a leányzó,hogy mi irányítjuk már a testét!Arcunk legyen semmitmondó,ne lásson rajta semmi izgatottságot vagy vágyat!
Soha ne engedjük,hogy magától vegye le a szoknyáját,a két kezét a feje főlé nyomjuk a falhoz az egyik kezünkkel,majd a másikkal egy gyors mozdulattal tépjük le róla!Aztán-amikor ő is jól látja-akkurátusan a szeme láttára dobjuk a szoknyát a sarokba!
Nem még ne essünk neki egyből ezután(nem hajt a tatár),ha eldobtuk a szoknyát,a szabad kezünkkel kezdjük kezelésbe venni a melleket!Csavargassuk a ruha alatt,és ha már érezhető a partnerünkön,hogy az az érzés,hogy "legyőztél", akkor a ruhát is vegyük le,de ha van melltartó,ott kötelező a leszabás róla!
Ekkor már elkezdhetjük a kebleket szopni,míg az újra szabad kezünkkel visszatérhetünk a legerotikusabb testrészhez(nem a köldöke!)
Pár markolászás és csiklóizgatás után,egy határozott férfias mozdulattal lökjük a szebbik nemet az ágyra,majd ismét jól látható módon vegyük le a zakót lassan,és oldozzuk ki a nyakkendőnket!
Ezután a kezeit a nyakkendővel kössük ki az ágyhoz,majd vegyük ki az övünket,és a lábakat is nagy terpeszbe kötözzük ki az ágy végébe!
Ezután lassan vegyük le a nadrágukat-neki legyen ez egy örökkévalóság-de az alsónádrágot ne vegyük le,ne lássa a meredő farkadon,hogy mennyire is kívánod!
Ezután helyezkedj el úgy a lábai között,hogy kényelmes legyen számodra,hisz nem pár percre szeretnéd élvezni ezt a látványt!
Mikor már kényelmesen fekszel,a ügyetlenebb kezed két ujjával fogd a csiklót úgy meg,mintha soha nem akarnád többé elengedni-na igen ilyet nemigen látni az olcsó költségvetésű semmirevaló pornófilmekben-és kezd el nyalogatni szép lassan,és időről időre lehet gyorsítani is a tempón!Amikor érzed hogy a leányka légzése kezd szaporodni,akkor-hogy hűtsd a kedélyeket-belenyalhatsz az egész pinába is,haladoknak akár a csikló szívogatását ajánlom szívből!
A szabad kezeddel,közben kezd el a mellbimbók izgatását,csavargatását,hisz a női kebel nem csupán etetésre való!
A klitorisz,mindenki látott már ilyet-na jó valaki csak filmen vagy képen-de a megvastagodott szeméremajak,valamint a nedvesség nem fogja tudni palástól a partner vágyait!
Van aki nekiesik mint süket a csengőnek,és lafatyol mint lassie a forróságban,de a fokozatosság elvét célszerű betartani!
A nyalás művészet,nem holmi fagylalt elfogyasztása!
Miután megvan a kellő összhang,a kezedet a melleitől vedd el,és nyalás közben kezd el betolni a legnedvesebb bűnbarlangba!Lassan egy ujj,két ujj,három ujj....kinél mennyit bír a partner,majd szépen kezdj el körkörös mozdulatokkat végezni benne,természetesen a csikló nyalását ne hagyd abba egy percre sem!
Erre a reakció valószínűleg egyre hevesebb szaporább pulzus és egyre gyorsabb levegővétel lesz!
Amikor már nagyon szapora a levegővétel és a test is nagyon zilál-elérkezik az élvezés fázis,húzd ki a kezed és hagyd abba a nyalást!
Ezzel tudatod vele,hogy neme ő szabályozza az elélvezzését,tudni fogja,hogy a teste kontroll alatt van!Haladók ilyenkor még rá is paskolhatnak a nedves testrészre!Mégis tudja ki a férfi az ágyban!
Elsétálhatsz közben egy sörért,vagy rágyújthatsz,de végig lássa a hölgyemény,hogy ott vagy,nem hagytad magára!
Erre egy belső hiszti lesz a reakció-van olyan akinél ez könnyek formájában is megjelenik(gyönyörű látvány az elmosodott smink szex közben,után),de ne essünk pánikba,ez egyfalyta makacsság,amiért nem engedünk meg a gyönyör tetőpontját!
Azzal sem édemes foglalkozni,hogy csupa nevdesség már a kezed és a szád,viseld ezt is úgy,mintha neked ez mindennapos élmény lenne!
Kicsit fáradhat a nyelved és a kezed,de ezt sem kell kimutatni,hisz te egy erőd teljében lévő teremtés koronálja vagy,akinek ez meg sem kottyan!
Miután a teste újra normális állapotba került,ismét vedd fel a kényelmes poziciót a lábai között,és kezd el újra az egészet!
Most már megengedheted neki,hogy a nyelvedtől elélvezzen,de a kezedet ne vedd ki a forró kéjbárból!
Mikor már azt hinné,hogy ő eljutott a zenitre,kezd el a kezedet egyre mélyebben nyomni....lassan kezd,aztán egyre hevesebben,gyorsabban ki és be....na akkor lesz egy olyan élményed ha kitartó vagy,amiről nem írom meg a végkifejletet!
Ha eme csodás dolog ami ekkor kijön belőle esetleg beterít,ne lepődj meg,ne törölgesd magad,csinálj úgy,mintha ez neked ma már a 47 lett volna!
Ezután ezt a folyamatot többször is elvégezheted a partnereden,de vigyázz túlzasba ne ess,mert a kiszáradás veszélye ájukashoz is vezethet!:)
Ekkor oldozd el,öltözz fel úgy,mintha a szekrényből rángattak volna elő,és távozz,ha nálad volt az esemény,akkor mond azt neki,hogy öltözzön fel és távozhat!
Másnap ne hívd fel,harmadnap sem ildomos,hisz ő addig is minden percbe a telefont fogja bámulni,hogy hívtad-e,vagy üzentél-e neki!
Meg fogja unni,és rád fog üzenni,(hívni nem mer)!
Ekkor nyuhodtan visszaírhatsz neki-merészebbek akár meg is kérdezhetik,hogy "pontosan mi is a neved"?

Comments (15)


Deleted user
#214701 | 2016. 09. 02. 01:35
Én a belső fal pulzálásából érzem. Apró, de erős hullámok. Van akinél nyújtottabb, kevésbé érezhető. Ez persze csak egyéni tapasztalat. Az egyik kedvencem amúgy.:-)
Deleted user
#214695 | 2016. 09. 01. 23:02
Abba lehet hagyni az első alkalommal...ez ráérzéseinek ráhangolódás kérdése! Vagy inkább tehetség...:)
Deleted user
#214675 | 2016. 09. 01. 20:33
Tapasztalatok szerint abba lehet hagyni pont orgazmus előtt már az első alkalommal is. Ez nem a másik ismeretéből, hanem abból fakad, hogy akkor, ott figyelsz a másikra. Vagy csak annyira szeretek orgazmuskontrollt játszani, hogy már ráérzek, nem tudom... :-)
Deleted user
#214642 | 2016. 09. 01. 16:26
Nekem nem jött be. :-)
Deleted user
#214619 | 2016. 09. 01. 13:20
Jó. Tényleg. Ki hogyan csinálja?:-) Az ujjazós részét...
Deleted user
#214618 | 2016. 09. 01. 12:26
Egy pici maszturbáció a szájához közel (...) feldobta volna... ;)
Deleted user
#214613 | 2016. 09. 01. 11:48
Nem rossz. ;)
Deleted user
#214604 | 2016. 09. 01. 11:21
Né mà...nem sütirecept nem erkölcsi okítàs nem buta kérdés...a blog erősen szexuàlis tartalmú!Gratulàlok több ilyen kéne!
Az kis bukfencektől függetlenül végre egy jó íràs!
Olvasnék hasonlókat!
Deleted user
#214603 | 2016. 09. 01. 11:20
Most bemoziztam hogy valaki ott van a csaj lábai között és éppen ezt a blogot olvassa
#214602 | 2016. 09. 01. 11:07
pfff ezt kihagytam pedig alaposan elolvastam 2x is :)

mondjuk a cserebugyi mellé egy csere szoknya is kell ha letéped :D
Deleted user
#214601 | 2016. 09. 01. 11:05
Egy kérdés tőlem is..
Miért vagy te miniszoknyában? :o
"Meglátod a miniszoknyás lábaid,....."
Deleted user
#214596 | 2016. 09. 01. 10:55
Na végre egy jó blog....:)
#214595 | 2016. 09. 01. 10:52
lenne pár kérdésem ...
-hogy az istenbe kötöd ki a lábát terpeszbe egy övvel? vagy alapból mindig kettő van rajtad?
-sokkal jobban jársz ha nem hagyod h a teste normál állapotba kerüljön hanem folyamatosan a csúcspont közelébe tartod
- apróság de ezt akkor működik ha ismered a másik reakcióit, egy vadidegen nő akit nem érintettél még arról nem tudsz semmit sem így megállni a tetőpont előtt .... hát kicsit sem fog menni

de alapjaiban nem rossz leírás :)
de a logikai hibákat javítsd ki kérlek mert ezekkel csak egy fikció az egész :)
Deleted user
#214594 | 2016. 09. 01. 10:40
Tudsz jó blogot írni ha akarsz! :))))
Deleted user
#214591 | 2016. 09. 01. 10:37
oh ez nagyon tetszik. Hol lehet jelentkezni? Illetve egy két pasit beíratnék a tanfolyamra:)