A pixie lényege a szórakoztatás...

Blogs » Blog - legyek_ura » A pixie lényege a szórakoztatás...
2016. 08. 11. 08:50 | Appeared: 781x
Ez az oldal arra lett megalkotva(gondolom anno),hogy itt egymásra találjanak olyan emberek,akiknek nem hétköznapi a szexuális érdeklődésük!
Aztán ezen belül sok minden belefér ami kikapcsol vagy szórakoztat!
Nos én a szórakoztatásról szólnék pár sort...
Vannak blogok,kommentek,chat funkció ami megadja eme vágyait embereknek!
Van aki késztetést érez arra,hogy minden napi ügyes-bajos dolgait megírja...semmi baj ezzel,már megszoktam,vagy ha érdektelen tovább lépek!
Van aki csak azért van itt,hogy olvasson vagy írjon,elfogadom ezt is!
Sokan sárt dobálnak,mások megosztják boldogságukat,megint mások tanítani-tanukni akarnak vagy épp csak beszélni akarnak valakivel!

Ami érdekesebb az az lenne,hogy ők vajon találkozni is akarnak itt valakivel,vagy elég nekik a vírtuális vágy egy otthoni masztira!Még ebben sem látok semmi kivetni valót,bár ez hosszú távon nem tudom meddig jelent örömet számukra!

Ami viszont rettentően elgondolkodtat az pár olyan dolog aminek nem tudom a miértjét!
Regisztrálnak,írnak,talan találkoznak is,aztán pár hét múlva törlik magukat!Majd újabb pár hét múlva újra regisztralnak és újra kezdődik az egész előről!
Megbántodás,bújkálás,mások próbalgatása vagy egyszerűen szimpla versengés,hogy ki regisztrál ide többet!
Mert ha valaki belefáradt mondjuk valami(valakibe)akkor jegelje magát,pihenjen,ne lépjen fel addig!Van erre is sok jó példa!

A másik ami a szórakoztatást illeti,vannak fórumok,amik arra lettek alkotva,hogy bizonyos témakörbe beszélgessen,eszmét cseréljenek emberek!De pár értelmes megjegyzés után jön már a kötekedés,mások pocskondiázása,az oda teljesen nem illő kinyilvánulás!Mintha az óvodába lennénk,nem értelmes felnőtt társkereső oldalon!
Persze értem én,hogy mindenki bizonygatja,hogy "az ő apukája a legerőssebb"," neki van a legmenőbb kocsija,"vagy "amit ő tud a bdsm-be az a tuti", de azért néha a tükör elé is kellene állni,belenézni és elgondolkodni,"hogy lehet az ő pénisze mégis nagyobb"!
A szórakozás részét meg úgyis mindenki átéli aki elolvas pár blogot,kommentet!

Egyet ne felejtsünk el,ha blogolsz,kommentezel,akkor nemcsak másikról alkotsz véleményt,hanem magadról is!

Comments (10)


Deleted user
#209975 | 2016. 08. 12. 09:50
Több gondolatom is támadt a bloggal és a kommentekkel kapcsolatban.
- számomra a regisztráció és törlés szaporasága két dolgot sugall. Az illető maga sem tudja mit akar, és/vagy egyértelmű figyelemfelkeltés. Természetesen lehet azt mondani, hogy, aki megtalálta a párját, törli magát és, amikor annak a kapcsolatnak vége, ismét keresgél. Ezzel önmagában nincs gond, de ha ez az oka a törlésnek, akkor elég sokat elárul az, ha valaki képtelen egy hónapnál hosszabb ideig kapcsolatban maradni.
- a pixie egy felnőtt játszótér, és sajnos sokszor pont úgy viselkednek egyesek (akinek nem inge....), mint az óvodások. Vannak klikkek, a klikken kívülieket állandóan szapulni kell, mert csak. Ha valaki örül, akkor romboljuk le a homokvárát, mert miért is ne. Ha valaki szomorú, verjük meg, csak, hogy tudja, ki az erősebb.
- nincs szüksége a blog írójának arra, hogy megvédjem, de egyrészt szólásszabadság van, tehát, ha meg akarja osztani a gondolatait, megteheti (ha ennyire zavaró, nem kell elolvasni). Másrészt, mindenkinek jogában áll hallgatni, és tapasztalataim alapján itt igazán valós az állítás, hogy "bármit mond, felhasználható ellene". Sok helyen megfordultam már, sok emberrel kellett kommunikálnom, dolgoznom, stb, de annyi askálódással, rosszindulattal, és értelmetlen piszkálódással, mint itt, még sehol nem találkoztam.
- a fentiektől függetlenül, én szeretek itt lenni, mert sok értékes, értelmes és jó ember van itt, akikkel szórakoztató együtt lenni. Valamint örök hála az oldalnak, hogy elvezetett az Öregemhez.
#209790 | 2016. 08. 11. 12:12
Tehát, te most alkottál magadról is egy véleményt.
Deleted user
#209782 | 2016. 08. 11. 11:04
Hát ja...
Deleted user
#209781 | 2016. 08. 11. 10:53
Szarunk egyet és otthagyjuk. Végülis ez így szokás.
Deleted user
#209780 | 2016. 08. 11. 10:52
Én pl az sem értem ha valaki ír egy blogot amibe intéznek neki kérdéseket mert nyílván kíváncsiak a blogíró további vélményére is de az néma marad a blogjába.
Nem tartom tisztességesnek.
Meg érthetetlen is.
Így fullad az egész érdektelenségbe.
Deleted user
#209778 | 2016. 08. 11. 10:28
Ja.
Deleted user
#209776 | 2016. 08. 11. 10:15
A tobbszori regisztralashoz szolnek par szot.
En ugyan eloszor vagyok itt, de ha ram talal az a bizonyos torolni fogom magam. Aztan ha vege, feltetelezem ujra itt kot ki. Miert ne tehetne masik nickneven?
Deleted user
#209769 | 2016. 08. 11. 09:59
Én ezt már régóta meg akarom kérdezni tőled, hogy te itt valami önkéntes rendőr vagy, vagy mi a szösz? Tulajdonképpen semmi másról sem szólnak a "blogjaid", mint hogy ki milyen szar, mit ne csináljon és a többi. Van ennek az oldalnak adminisztrációja, sokak szerint azt is törlik amit nem kéne, én nem tudom. Gondolod, hogy szükség van itt még karhatalomra?

Így ha igaz az utolsó mondatod, akkor te ugyanúgy véleményt alkotsz magadról ezekkel a blogokkal és kommentekkel és az korántsem pozitív.
Deleted user
#209759 | 2016. 08. 11. 09:15
Ez jó kifejtés volt. :)
Deleted user
#209758 | 2016. 08. 11. 09:15
Ez jó kifejtés volt. :)