A szekrény után

Blogs » Blog - legyek_ura » A szekrény után
2015. 10. 05. 02:35 | Appeared: 805x
folytatás....



Az ágyra fektettelek a hátadra,láttam,hogy fáradt testednek milyen megkönnyebbülés volt.De még csak nagyon ki sem tudtad élvezni ezt a helyzetet a kezeidet már a fejed fölötti ágyvashoz bilincseltem.Persze nem volt nehéz dolgom,hisz már a makacsságod rég elillant a szekrényben töltött idő után.Éreztem,hogy már teljesen átadod magad nekem,a dacosságod helyett,inkább az alázatos élvezetet részesíted előnyben.

Miután kezeidet mozdítani sem bírtad,elővettem a kötelet.Szereted nagyon,tudtam,és én is szeretem,mert olyan kontroll alá tudlak vele tenni,amit mindketten szerfelett élvezünk.Aztán a csipeszeket,ettől mindig tartottál,mert nem sima csipesz,hanem extra erős iratcsipeszeket használok.

Felhelyeztem a két mellbimbódra,egy kis szisszenés volt,de látszott a szemedben,hogy már csak azért sem fogod a tudtomra adni,hogy mennyire fáj.Tetszett az elszántságod:

-Milyen kis kemény ribanc lettél?-mosolyogtam fel hangosan.

-Már meg sem kottyan uram-hangzott a válasz,de tudtam,ha bárki más tenne vele ilyet,legszívesebben leszabnád mindkettőt és hozzá vágnád ahhoz aki ilyen szörnyű szemtelenséget merne tenni veled.Bárki mással megtennéd,de velem nem.Tudtad,bennem totálisan megbízhatsz és én is tudtam,hogy mennyire tisztelsz.

-Tehát meg sem kottyan te pimasz kis pina?Akkor ugye kezdhetem azt a játékot amit mára kitaláltam neked?

-Természetesen uram-válaszoltál,de látszott a szemedben,hogy egyáltalán nem is sejted mi fog történi.

A kötelet átbújtattattam a csipesz fémrészén,majd levezettem a kötelet egészen a nemiszervedhez.Ott a mindkét szemérajkadnál erősen tovább lefelé,mindkét lábadat megkötve haladtam,továbbhúztam fel a hátadon keresztül a fejed fölött kibilincselt kezeidre kötöttem.Mire végeztem már a lábaid között megjelentek az izgalom első nedvjei.Szoros húztam,de természetesen tudtál mozogni,de épp ez volt a lényege....

-Na most hogy érzed magad te kis arcátlan pina?

-Nem fáj a kötél uram.

Ismét hangos mosolyba törtem ki,amire te már tudtad,számodra semmi jót nem eredményez.

Megsimogattam a melleidet amit kéjenc módjára élveztél....volna,de most érezted igazán a kötés és a csipeszek fájdalmas nyomát a testeden,hisz ahogy megmozdultál a kötél megrántotta a csipeszeket és a szeméremajkaidon a kötelet,ami dörzsölte a csiklódat.A fájdalom és a kéj egyszerre villant át a testeden.

Láttam hamar rájöttél,ha nem mozdulsz,úgy nem feszít a kötél és a csipszek fogai sem annyira fájdalmasak.

-Hmmmmm......most élvezed vagy szenvedsz kis ribanckám?

-Szenvedve élvezek uram.

Tetszett mindig is a talpraesettséged.Tudtam jól,hogy egy intelligens nő vagy,makacs,akaratos és emlékszem régen hisztis pina már a múlté.De néha még most is meglepsz a válaszaiddal,"szenvedve élvezni",szerintem minden szub mámora az ilyen csoda.

Elővettem a lovagló pálcámat és elkezdtem a testeden végig simítani.Láttam a szemeddel végig kísérted merre cirógat,bár a melleidnél a csipszekhez érve becsuktad,de nem bántottam ezzel a büntetőeszközzel a melleidet.Tovább simogattam egészen a nedves puncidhoz.

A két combodat finoman elkezdtem vele ütni:

-Tedd szét jobban a lábaidat,hadd lássam mennyire is vagy nedves te kis pina.

Ha nem szóltam volna,akkor a pálca hatására is automatikusan szét tetted a lábaidat,mármint amennyire a kötél engedte.

-Élvezted te ezt igazán ribanc.Tiszta nedves vagy.

-Igen uram,élvezem amikor a pinámnál matat,legyen az a kezével,vagy akármi mással.

A pálcával lefelé haladva elértem a talpadig.

-Gondolom teljesen elfáradtak és elzsémberedetek a talpaid pina?

-Igen uram,két és fél órát voltam a szekrényben kikötve.

-Semmi baj,akkor most egy kis felfrissítjük.

Majd elkezdtem a pálcával 5-5 ütést adni a jobb illetve a bal talpadra.

Többször is el szeretted volna rántani,de ezzel csak nagyobb fájdalmat okoztál magadnak.Kezdél egyre jobban élvezni,már a tested csodálatos nedvje a combodon és a fenekeden fénylet.

-El ne élvezz te ribanc!Még nem,hisz most jön a java.

Elővettem az ostort,és finoman elkezdtem vele a csiklódat ostorozni.Látszott,hogy majd szét vett láz,ahogy a kezeiddel,lábaiddal próbáltál mozgoni annál inkább dörzsölte a csiklód a kötél.Közben mikor nem az ostor finom vége találkozott a csiklódal,a tenyeremmmel csaptam rá párat és néha beleköptem.Szinte már felrobbantál.Az eleinte halk "ne,ne,ne" mondataidból,egyre hangosabb,"igen,igen,igen "szavak formálodtak,és egyre hevesebb zihálások.Majd jött a kedvenc mondatom"most kérem ne hagyja abba",majd ütés helyett a tenyeremmel elkeztem a csiklódat erősem simogatni.

A hatás nem maradt el,hangos vékony hangod bizonyította,hogy a tested feladta az ellenkezést velem és átadta magát nekem......................





........és még mindig nem ért vége az este......

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.