Kávézás

Blogs » Blog - koloska » Kávézás
koloska (38)
Switch
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2016. 06. (2)
2016. 06. 01. 19:44 | Appeared: 1106x
Keywords: domina kávé
Virtuális szolgaként kezdtem ....... ..... Úrnőnél. Minden telefonhívásnál és minden üzeneténél amit kaptam megremegett a gyomrom és alig vártam, hogy teljesíthessem kéréseit. Sokszor képzeltem Őt magam elé az egyre megalázóbb feladatok teljesítése közben és próbáltam magamban felidézni - az eddig csak telefonban hallott - gyönyörű hangját, ahogy az utasításokat adja.
Egyszer egy nagyon ritka francia parfüm beszerzését írta elő számomra. Mikor a megrendelés megérkezett hozzám rögtön értesítettem róla Úrnőmet. Visszaírt, hogy az ajándék kézbesítését személyesen várja el és megadta egy belvárosi kávézó címét és a másnapi időpontot. Egyetlen dolgot írt még, hogy csak egy rózsaszín póló valamint egy lenge rövidnadrág legyen rajtam ami alá nem vehetek fel semmit. Teljesen át kellett szerveznem minden programot másnap, de odaértem a találkozóra. Egy amerikai típusú kávézó volt a helyszín, négyszemélyes beépített asztalok sorakoztak az utcára nyíló hatalmas üvegablakok mellett közvetlenül. Én pontosan érkeztem, az Úrnőre azonban háromnegyed órát kellett várnom, ami legalább egy napnak tűnt annyira ideges voltam. Egyszer csak megpillantottam Őt. Millió alkalommal próbáltam már őt magam elé képzelni, de nem számítottam rá, hogy élőben ilyen káprázatosan néz ki. Gyönyörű napbarnított puha bőre volt és sötét haja. Márkás napszemüveget, fehér topot, rózsaszín rövidnadrágot és egy szandált viselt, friss tetoválása után mindenki megfordult. Rögtön kiszúrt, csak én viseltem rózsaszín pólót a kávézóban… Elállt a lélegzetem mikor leült velem szemben.
- Milyen napod volt? – kérdezte bemutatkozás nélkül.
- Stresszes – válaszoltam félénken.
Elnevette magát, valószínűleg látta rajtam, hogy teljesen elveszett vagyok.
- Na, hol az ajándék?
Odaadtam a parfümös dobozt. Kibontotta, láthatóan nagyon elégedett volt. Ekkor ért ki a felszolgáló, egy átlagos szőke lány miniszoknyában és dekoltált blúzban.
- Melyik a legdrágább kávé? – kérdezte Úrnőm tőle.
- Nepal Mount Everest őrölt – hangzott a válasz.
- Ok, egy presszó kávét kérek belőle és hideg tejet. Ja és még egy sima amerikai kávét papírpohárba valamint egy camparijuice-t.
A felszolgáló elment, az Úrnőm pedig telefonhívást kapott, egy barátnőjével beszélgethetett hosszasan, nevetésekkel tarkítva.
- Most le kell tennem – mondta mikor megjöttek a kávék.
- Kinek lesz a Mount Everest? – kérdezte a pincérlány.
- Szerinted??!! – hangzott az egyértelmű válasz.
A lány lehajolt és letette elénk a két italt. Ösztönösen egy pillantást vetettem a kipakolt cickóira, Úrnőm hidegen követte a tekintetem.
- Szóval bejön a lány? – kérdezte, mikor már elment a felszolgáló - Nem nézhetsz másokra, csak ha én parancsolom! Ezt most meg fogod tanulni!
Átült mellém, kicsatolta a szandálját és a jobb lábát felhúzta a kétüléses bőrfotelre. Centiméterekre volt Úrnőm meztelen lába a kezemtől. Lüktetni kezdett az agyam és duzzadni a farkam, ami rögtön észlelhető volt a pamut fekete rövidnadrágban. A csuklójára fújt a parfümből és az orrom alá tette a kezét.
- Milyen? – kérdezte hamiskásan.
Az illat is mámorító volt, meg az Úrnő meleg keze a közelemben. Nagyot szippantottam belőle. Megszédültem az érzéstől. A farkam majdnem teljesen merev volt.
- Nagyon jó választás volt – habogtam.
- Nem szoktam ilyenben tévedni – válaszolt kimérten és visszaült a helyére.
- Most pedig kimész a mosdóba és belevered a kávédba, addig én elintézek néhány telefont.
Meglepődve néztem rá.
- MOST! – parancsolt rám és már nyúlt is a telefonja felé tőlem elfordulva.
Nem tehettem mást kikullogtam a mosdóba, egyik kezemben a kávéval, másik kezemmel a laptopommal takarva a meredő farkamat. Az Úrnő belenézett a poharamba mikor visszaértem.
- Látom tele voltál…
A pincércsaj közben meghozta a számlát.
- Kérnek még valamit? – kérdezte.
- Nem! Majdnem megvan minden ami kell. – válaszolta az Úrnő, majd fogta a poharam ránézett a felszolgálóra és beleköpött a kávémba. Nyugodtan visszatette az asztalra és megkeverte majd elém tolta. A pincércsaj felröhögött!
Én teljesen elvörösödve fizettem ki a számlát.
- Sok legyen a borravaló! – parancsolt rám és a pincércsajra kacsintott!
Ennyire megalázó helyzetbe még sosem kerültem életemben.
- Idd meg, látni akarom! – adta utasításba.
Egy női magazint lapozott át, miközben én elkortyoltam a nyállal és a saját spermámmal kevert italt. Elégedetten nézett fel.
- Ha hazaértél jelentkezel, fiam! – ezzel felállt és határozott léptekkel elhagyta a kávézót.
Én teljesen lefagyva ültem még pár percig. Az összes pincér engem bámult és mutogatva röhögtek rajtam, gondolom gyorsan híre ment az iménti jelenetnek. Alig emlékszem, hogy tudtam kisétálni az ajtón…

Comments (3)


Deleted user
#247727 | 2017. 07. 21. 00:14
Tetszett. Köszi, hogy megosztottad.
#199758 | 2016. 06. 01. 21:00
Valós.
Deleted user
#199739 | 2016. 06. 01. 20:19
Valóság v képzelet?