Mit tanultam a BDSM-ről egy év alatt?

Blogs » Blog - Kiralylanyka » Mit tanultam a BDSM-ről egy év alatt?
2020. 06. 14. 18:05 | Appeared: 1469x
Tavaly májusban kezdtem el BDSM eseményekre járni, és életem legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam ebbe a világba. Sok izgalmas embert megismertem, és általuk én is jobb emberré váltam.
Úgy gondoltam, méltó kezdete lenne a második évemnek, így hogy a karantén után beszabadulok a fétis partik sűrűjébe, hogy összeszedem, hogy milyen tanulságokkal szolgált az elmúlt egy év Közöttetek.

*** Ameddig te nem vagy tisztában azzal, hogy mire vágysz, nem is fogod megkapni
Mielőtt belevetnéd magad hogy megtaláld életed szub csicskáját, vagy álmaid úrnőjét, készítsd listát azokról, hogy milyen elvárásaid vannak irányában, illetve te mire vagy hajlandó, és mi az, ami tabu. Amikor belekerültem ebbe az életbe, láttam, hogy az ismerőseim ezt csinálják, és engem is erre buzdítottak. Azóta, ha új emberrel ismerkedem, és eljutunk arra a szintre, hogy játszótársammá fogadjam, "listát cserélünk", ezzel megalapozva a BDSM kapcsit. Fontos, hogy megismerd magadat, és a másikat, valamint mindent meg kell jegyezned a partneredről, hogy a későbbiekben már tudjatok a játékra koncentrálni.

*** A vonzás törvénye: tégy jót másokkal, és az univerzum meghálálja
A fizika törvényei valósak, és olyan értelemben is igazak, amire nem is gondolnád, hogy érvényesek. Az energia nem vész el, csak átalakul.
Régen mindig csak rossz történt velem, nem találtam a helyemet, utáltam az embereket és az életet. Úgy döntöttem, kipróbálom milyen jó embernek lenni, és észrevettem, hogy bevonzottam magam köré a sikert, a pozitív embereket és a boldogságot. Minél többször voltam önzetlen a közvetlen környezetemben élőkkel, annál jobban hálálta meg a sors. Nem fogom felsorolni ezeket a tetteket, mert a felvágás mindig is taszított.
Még mindig emlékszem a legelső Pixie partimra, amikor a társaság által jól ismert úriember karon ragadott, és bemutatott a többieknek. Biztos vagyok benne, hogy az illető a kedvességét visszakapta az élettől egy másik formában.

*** Az online ismerkedés maga az ömlesztett fertő, érdemes szelektálni
Nem hiszek a netes társkeresésben, de attól még nem biztos, hogy rossz. Ha valaha férfiként azon gondolkodtál, hogy miért nem szívesen válaszolnak neked a lányok: leszívja őket az összes sablon s*ggfej, nem marad energiájuk az értelmes, kulturált leveledre.
Ennek az oka ugyanabban keresendő, mint hogy mi okozza a szerencsejáték függőséget. Egy esemény ideális kimenetelének bekövetkezési valószínűsége nem függ a korábban bekövetkezett hasonló események kimenetelétől. Tehát ha egy évig csak sablon levelet, gusztustalan üzenetet kaptál, attól még igenis a te nyamvadt életedbe is jöhet egy rendes férfi! Lecseréltem az elutasító bemutatkozást, és megtanultam felismerni egyből a sablon levelet, így hajlandó vagyok fogadni a kedves üzenetet annak az árán is, hogy előtte száz gusztustalant kell kitörölni.

*** Fura szokásnak tűnhet, de én a tükörtojás mindkét oldalát megsütöm
Próbálj ki minél több eseményt, ne döntsd el egy buli után, hogy ez nem neked való. Lehet, hogy itt csak agyhalottakat láttál, de a másik eseményen mondjuk pont beilleszkedsz közéjük.

*** Az élet túl rövid ahhoz hogy egy buli legyen, amire csak pár embert hívtál, de végül a fél város eljött
Az életed a tiéd, te döntöd el, ki vesz részt benne. Aki nem méltó rád, azt száműzd.
Jogod van a saját igényeid és elvárásaid alapján kiválasztani, hogy kivel folytatsz szexuális kapcsolatot. Ha valaki nem volt őszinte veled a vágyait, tabuit, identitását illetően, jogod van ezen felháborodni.
Nem kötelező mindenkivel szóba állni, nem vagy te ingyenes lelkisegély szolgálat, sem s*ggfejekkel suttogó.
Nem vagy köteles BDSM eseményen részeg vagy erőszakos emberek zaklatását eltűrni.
A BDSM-ben a barátság szabályai érvényesek. Ha valaki a játszótársad, a kölcsönös tisztelet és diszkréció adott, és elvárt. Ha kiteregeti az intim dolgaitokat, nem áll ki melletted, mikor támadás ér, az illető nem érdemli még azt sem, hogy szóba állj vele!

Ha úgy érzed, hogy valakiben nem vagy képes bízni, akkor jól érzed!



Remélem hasznosnak találod az írásomat, ha valamivel nem értesz egyet, kérlek fejtsd ki kommentben.
Köszönöm hogy jobb emberré tettetek!
Menjetek bulizni!!!!!

Comments (8)


Deleted user
#368900 | 2020. 06. 14. 23:38
Ne aggódj én már többször találkoztam vele ,de még soha senki nem mutatott be :)
Deleted user
#368899 | 2020. 06. 14. 21:30
Én még puszit is adtam neki, de csak a végén szembesültem vele, hogy ó az. :) Amúgy tényleg nagyon szimpatikus lány. :) Roli biztos elbambult :D
Deleted user
#368898 | 2020. 06. 14. 21:30
Vagy én nem emlékszem!!!
:):):)
Deleted user
#368897 | 2020. 06. 14. 21:29
Akkor ez a te hibád, mert nem mutattál be!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):)
Deleted user
#368895 | 2020. 06. 14. 21:07
Mókás mert a terápián mindketten ott voltatok :)
#368893 | 2020. 06. 14. 20:23
Köszönöm szépen, ha lejössz valamelyik buliba van rá esély, mint már korábban is írtam, lejöttem az internetről xD
Deleted user
#368892 | 2020. 06. 14. 20:10
Gratulálok!!!
Jó lett a blogod.
Nagyon jó meglátásaid és következtetés levonásaid vannak, ez tetszik.
Így látatlanban is jó fej vagy. Remélem egyszer beszélgetünk személyesen, szeretem az okos nőket.
Üdv.: Vágyoltó007
#368888 | 2020. 06. 14. 19:29
Szerintem hatassal vagyunk egymas vagyaira, nem erdemes listat csinalni rola.