Ne maradj otthon!

Blogs » Blog - Kiralylanyka » Ne maradj otthon!
2020. 03. 05. 11:34 | Appeared: 1342x
Keywords: Buli
Régen a nagyapám mondta mindig, hogy "Menj már ki a friss levegőre! Amikor én olyan idős voltam, mint te, egész nap csavarogtam. Mi van itthon ami érdekesebb mint a világ? Megmondom én, lóf*sz."

Amikor az online életből kiléptem a bulik világába, rájöttem hogy ez az élet nagy igazsága, amit pólóra kéne nyomni.
Szomorúan olvasom, hogy nagyon sokan nem érnek el sikereket a játszó partner keresésben. Rengeteg blogban, profilon jelenik meg ugyanaz a panasz: az emberek csak kamuznak, de találkozni nem akarnak, vagy ha igen, kiderül, hogy az illető nem volt őszinte.
Évekig nyúztam az online ismerkedést, sikertelenül. Nem értettem, hogy lehet, hogy itt ülök a négy fal között, és még nem csöngetett be életem szerelme fehér human pony-n, gucsis arany paskolóval. Aztán elkezdtem BDSM bulikba járni és egy hónap alatt lett barátom.
ÉRDEKES!

Mielőtt megjelentem nyilvánosan, és csak itt az oldalon tevékenykedtem, sokan azt hitték, hogy reklám vagy fake felhasználó vagyok. A párom mielőtt megismert, így fogalmazott: szép, perverz, egyedülálló, és nem is fizetős? Túl szép, hogy igaz legyen.
Most hogy elmegyek a tőlem telhető legtöbb eseményre, azt gondolják, hogy valami féle érdekből reklámozom a bulikat.
Ezeknek az embereknek igazuk van. Mivel csak offline ismerkedem, ezért fontos számomra, hogy sokan jöjjenek BDSM mulatságba, hiszen így több esélyem van találni engedelmes talpnyaló mazo szolgát, aki lesi minden kívánságomat. Gyere bástya, csatlakozz!

Csak sablon levelet LÉCCI. NE.

TÉNYLEG NE.

Comments (0)


The comments are only available after login.