Szurreal

Blogs » Blog - KillerQueen » Szurreal
2021. 05. 08. 03:04 | Appeared: 1123x
A mazom zarfesuvel probal bejonni a bejarati ajtomon. A lepcsohazba konnyuszerrel jutott be! Hivom a rendorseget... Elmegy a mazo, megjon a rendorseg. Elmegy a rendorseg, jon a pszichopata szomszed, es uvoltve csapja be a haz ajtajat, a falak beleremegnek. Igen, o az a szomszed, aki miatt csak baseball utovel merek napozni a kertben...

A kiadott szobam ablaka ele nott egy fa. A meno, felsobb korokben ismert volt fonokom log rajta, hogy belasson a lakotarsnom ablakan. A fa kidol. Ugyis zavaro volt. A pink mukorme ott marad az udvaron. Messzirol rikit. Kidobtam a regi kanapet, eldugtam a lepcsohazban a lepcso ala. A lomtalanitasig ott jo lesz. A volt fonokom szokott mostanaban fekudni rajta estenkent, hogy kozel lehessen a lakotarsnomhoz. (Nem tudom, ki engedi be a hazba, egy biztos, nem a mazom, de talan, neki is van egy lock pickje...) Neha a mogyoro bokrok ala jar pisilni. A baratnom olykor szijjal veri... Ki gondolta volna! Mondjuk, mar az is sorsszeru, illetve baljos volt, hogy az elso allas, amire jelentkeztem, az a munkahely volt, ahol a leendo fonokom (aki mostanaban a fan csimpaszkodva kukkol be a lakasomba), egy Pixiesnek szolt (uj kollega), hogy vezessen korbe az uj munkahelyemen...

5 evvel ezelott randiztam egy sraccal. Egesz ejjel setaltunk a varosban, es beszelgettunk. Az idomet egy draga parfummel es par aprosaggal halalta meg. Egy kedves ismerosnom batyja. Amikor az ismerosnom mondta, h ferjnek ajanlja szamomra, azt hittem, hogy csak viccel... 5 even at irt ez a kulfoldi ferfi nekem. Egyszer elaludtam a mellkasan. Sose fekudtem le vele. Eletemben 3x talalkoztunk, ha jol szamolom. Tegnap megtudtam, hogy mar megtervezte az eskuvonket. En Luxemburgban fogok vele elni, es par havonta hazajarunk majd...szerinte. Lesz tobb eskuvonk. Egy vallasos, es egy hivatalos. Jeee! Ismet Galateanak erzem magam! Ismet egy kulfoldi ferfi elerhetetlen, imadnivalo idealjanak! Megint felesegul akarnak venni!
BDSM? Az meg mi? Jaaaa! Hogy arrol fogalmuk sincs? En egy szent vagyok! Szinte szuz... Mi lesz a sex-el? Azt majd a naszejszakan! Vajon vihetem a straponom?
Nagy a buzgalom 40 korul! Felnek, hogy lemaradnak az igazirol... En vagyok egyeseknek a mar elvesztett, vagy a meg meg nem kapott nagy igazi, masoknak pedig az a szexi, csabito szemely, aki az igazi utjaban all...

Jah, es mindekozben nyakunkon a covid es annak osszes mutansa! Egy uj ipari forradalom, egy esetleges rendszervaltas, vagy egy gazdasagi osszeomlas... Jeeaah! Meg! Meg! Meg! Ez meg nem eleg szurrealis!

Comments (6)


Deleted user
#399673 | 2021. 08. 19. 22:09
Az megvan, hogy instabil időkben, válságok / átalakulások / etc korában mindig kijön az emberekből aaa...mi is? Összes elfojtott szar, változatos formában? Kb.

Azt mondják, hogy hátralévő életünknek a mostani volt a legenyhébb nyara. Mármint relatíve nézve, hisz egyre csak melegebb lesz. Namármost, ha ez helyes, és szerintem az, akkor ebből a logikából kiindulva az eddigi agyalágyultak IS a még legenyhébbek voltak...az ezután következőkhöz képest. Éljünk izgalmas időkben.
Deleted user
#396306 | 2021. 05. 08. 11:40
Ismerős a felállás. Ha csak egy ezrest kaptam volna minden olyan alkalommal, amikor úgy éreztem, hogy ilyen már tényleg nincsen, ez nem is velem történik, mindjárt felébredek, mert kiderül, hogy csak álmodtam, akkor Várkonyi Andrea nem Lölőhöz, hanem hozzám jött volna most feleségül.
El is kezdtem emiatt egy vallásfilozófiai elméletet építgetni magamban egy ideje.
Tehát Loki. A germán/skandináv mitológia szereplője, gonosz tréfacsináló, bajkeverő vészhozó isten, aki imád kegyetlen játékokat űzni a halandókkal és figyelni, ahogy vergődnek. A pop kultúrában talán a Maszk című Jim Carrey filmben lett a leghitelesebben bemutatva ez a lény. Na most én úgy sejtem, hogy Loki valóságos. Sőt. Nem csak, hogy létezik, hanem már régen átvette az irányítást Odintól és ő lett a nagyfőnök ezen a sárgolyón.
dezz Deleted user
#396304 | 2021. 05. 08. 08:56
Lehet inkább aludni kellene,mert most az ébrenlét: -félelem,-bizonytalanság,-káosz.
#396299 | 2021. 05. 08. 06:09
Lassan felébrednünk kéne...
#396298 | 2021. 05. 08. 06:08
En mar aludni sem tudok. Teljesen felesleges barmirol is almodnom...nyomaba sem erhet a valosagnak...
#396297 | 2021. 05. 08. 06:05
Hm... miért van olyan érzésem, hogy ez real? :D