világom 2

Blogs » Blog - Infected_Guy » világom 2
Infected_Guy (37)
Switch
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2018. 07. (3)
2018. 07. 06. 23:45 | Appeared: 1125x
Nyár van. Jó meleg. Igazi strandidő. Az ég szikrázóan kék, egy felhő sem kószál a horizonton. Egy tóparton vagyok valahol a mediterrán vidéken. A tavat hegyek veszik körül, melyeket teljesen beborít az erdő. Néhol látni egy kisebb szürke sziklát, de egyébként az egész zöld. Néha hallani, hogy a közelben madarak énekelnek, de máskülönben teljes a csend.
A tavat vékony homoksáv veszi körül, s azon túl zöld pázsit köti össze az erdővel. A füvön egy fürdőlepedő terül el, mely világoszöld színű. Azon feksem én hason. Türkizkék bikini van rajtam, sima egyszínű. Az alsó része nem tanga, s a felső sem enged túl sokat láttatni, de nem is ez a cél.
Hason fekszem, a könyökömön támaszkodok és olvasok. Hogy hosszú bara hajam ne zavarjon, és hogy egyenletesen barnuljak le, kontyba köröttem össze egy csattal. Teljesen elmerülök a könyvben, és hagyom, hogy a nap sugarai simogassák testem. Látszik bőrömön, hogy nem most vagyok kint a napon idén először, ráadásul be is kentem magam napolajjal, szal nem kell tartanom a leégéstől különösebben.
A hegyek felől néha hűvős szellő kél, s az simogatja végig napolajtól csillogó bőröm. ha a szél érezni tudna, bizonyosan érezné rajtam az olaj virágillatát.
Körmeim a fürdőruhám színétől pár árnyalattal sötétebb kékre vannak lakkozva. Egyenlőre csak napozok, s nem akarok fürdeni a tóban, így a homokfövenyen sem jártam, így talpamra nem tapadt homok.
a fürdőlepedő mellett egy pár bőrsaru, és egy ksebb táska található, melyben a fürdőlepedőt, és a könyvet hoztam, s mely most a ruhámat rejti, és a napolajos üveget
Finomszemű bokalánc csilingel a feléd eső bokámon, ahogy lassan kezdem elunni az olvasást. Még mindig leköt az, amit olvasok, de az egyre magasabbara törő nap, és a folytonos fekvés egyre inkább érezteti rajtam hatását. A láncegyszerű, apró kis aranyszemek, semmi extra.
A könyökömtől lefelé kezd zsibbadni a kezem, mivel azon támaszkodom olvasás közben, így oldalra fordulok, mégpedig a víz felé. MIvel a hasamon fekdütem, így abból is kinet kissé a vér, amit azzal próbálok kompenzálni, hogy párszor végigsimítom ujjaimmal a bikini top és az alsó része közti területet. Mivel megfordultam, így láthatóvá vált köldököm is, s az abba helyezett piercing.
Ma a mélykék követ tettem be. Mutatóujjammal játékosan párszor körbejárom a testékszert, jelezvén hogy lassan kezdem megunni az olvasást. Ezt mutatja továbbá az is, hogy ütemesen elkezdem mozgatni lábfejem.Először csak lábujjaimat hajlogatom, majd finoman lassan ütemesen az egész lábfejem mozgásba lendül. Ez persze alig látható, én szinte észre sem veszem. Elhatározom, hogy mégelolvasom azt
a fejezetet, aminek lassan a végére érek, majd bemegyek és úszom egyet.
Már épp indulni készülök, mikor valami furcsát érzek a combom felől. Illetve először nem is furcsa, hisz azt hiszem csak egy bogár. Kezem már lendül is feléd, hogy elhesegesselek. Az én mértékemmel kicsi és karcsú a kezem. A bőröm finom, nem durvítja el sem fizkai munka, sem hosszas írás. Körmein kb fél centivel nyúlnak túl ujjbegyeimen, és gondosan ápoltak, kicsit hegyesre vannak reszelve.
Mikor elérem a helyet, ahol az érintést éreztem, először a combomhoz érek, majd onnan kifelé seprő mozdulattal haladok a törülköző széle felé. Hiába próbálsz menekülni, ujjaim elérnek. Egy darabig csak görgetlek kifelé a területemről. Egy mozdulattal sajnos azonban nem megy, mert túl kicsi vagy, nincs rajtad fogás, és mert beakadsz a fürdőlepedőbe.
Egy kelletlen sóhajjal ülök fel, hogy elintézzelek, ám ekkor meglátom hogy nem is bogár vagy. Először igencsak meglepődök, szépen ívelt szemöldököm felfelé vándorol, ám ez nem tart sokáig. nem nagyon érdekel, hogy lehetséges az, hogy ekkora vagy, mert hiába vagy emberi alakban, nekem akkor is csak egy bogár vagy.
A különbség taléán csak annyi, hogy valószínűleg érted az emberi szót. nos, hogy valóban érted e az mindjárt kiderül.
felülök a törülközőn, mégpedig úgy, hogytestem egyvonalban legyen veled. Egyik térdemet felhúzom, míg a másik lábamat amolyan fél törökülésbe helyezeem, így az egyik lábfejem feléd mutat, míg a másik az első mögött elhaladva oldlra.
-Mit akarsz?
Kérdezem továbbra is fenvont szemöldökkel. hangomon túlzottan nagy érdeklődés nem érezhető, inkább csak egyfajta bosszúság, de ez sem több mint amit az ember egy bogárnak szentel, mielőtt lecapja.
-pfff
mondom megvetően.
- és miért gondolod, hogy méltó vagy rá?
egy pillantig mintha elgondolkodnék, majd gonosz fény csillan szemeimben.
-Tudod mit? megkapod. nem is érdemelsz mást
Azzal a lábfejem, mely felé mutat, lassan felemelkdeik. Láthatod, amint sima talpam árnyékot vet rá, majd ellentmondást nem tűrően leereszkedik.Szélp lassan csinálom, nem kell sietnem. Sajnos azonban a törülöző alatt vastag pázsit van, és nem is állok, így nem halsz meg.
Igaz, nem sok mindent láthatsz, hisz a lábujjaim alatt van a fejed.
nem halsz meg, az viszont biztos, hogy pár csontod eltört,
még hálás is vagyok a fűnek, hogy nem trancsíroztalak szét, legalább nem lesz foltos a törülközőm
arra mindenesetre elég, hogy nem nagyon tudj mozogni.
nem maradsz a talpam alatt sokáig, a következő pillanatban ismét láthatod a fényt, ám nincs benne sok köszöneted, mert a lábam helyét a kezem veszi át, amint felkap, és elhajít a tó felé.
……

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.