Testbecsapás

Blogs » Blog - Hurr » Testbecsapás
2021. 02. 09. 21:57 | Appeared: 757x
Az orrnyergemre esett a törölközőtartó.
Új vastag rozsdamentes acél törölközőtartót szereltem fel. Brutál jól néz ki és brutál súlya van. Utolsó rögzítésként alulról kell egy hernyócsavart behajtani. Persze közben aláhajoltam, és mielőtt fogott volna a csavar, lepattant a helyéről. Negyven centiről csapott le az orromra az alsó élével. Felszakadt a bőr, vérzett rendesen.
Ez eddig nem lényeges.

Sebtapasszal átragasztottam.
Olvasószemüvegem van. Gyenge, de ha rajtam marad, akkor távolra homályosan látok, járás közben bizonytalan érzésem van.
A sebtapasz pont ott nyomta az orrnyergem, ahol a szemüveg szokta. Nagyon hülye érzés volt. Nem tudtam fókuszálni, kétszer is megszédültem. Mert a ragtapasz azt az érzetet keltette, mintha rajtam lenne a szemüveg. De ha rajtam van, akkor bizonyára rosszul látok. Ezt próbálta korrigálni az agyam. Amit nem kellett volna, hiszen nem volt rajtam. Teljesen összezavarodtam.

Erről jutott eszembe egy régi történet.
Még egész fiatalon (természetesen 18 év fölött) haverommal megkötöztük egy harmadik srácot. Semmi bdsm, csak egy könyvben olvasott trükköt akartunk kipróbálni.
Széken ülve hátra volt kötve a keze. Valami kamu magyarázatot adtunk, hogy miért akarunk kitolni vele.
Mondtam, hogy most felforrósítok egy kanalat. Látta a kanalat, látta hogy meggyújtom az öngyújtót. Többi a háta mögött történt. Fél perc múlva az alkarjához nyomtam a hideg kanalat.
Felkiáltott, szitkozódott, tényleg fájt neki. És megdöbbenésünkre erősen piros lett ott a bőre, mintha enyhén megégett volna.
Hamar elengedtük, megmutattuk a hideg kanalat. Csak hosszas győzködés után hitte el, hogy ami hozzáért hideg volt.

Erről meg egy írás jut eszembe. Nemrég írta R.A. mester, azt hiszem félelemjátéknak hívta. Abban a szubot a fentiekhez hasonló módon félelembe kergették anélkül, hogy bármi komoly bántódása esett volna.

Comments (7)


#392898 | 2021. 02. 15. 11:55
35 éve mutatták be a 9 és fél hét című filmet (Mickey Rourke, Kim Basinger)

"Volt olyan jelenet, amit maga a rendező is erősnek talált - legalábbis a tesztvetítések tapasztalatai alapján - kivágták például, amikor John közös öngyilkosságra veszi rá Elizabethet, de a pirulák, mint kiderül, valójában hatástalanok."
Deleted user
#392595 | 2021. 02. 11. 17:22
Ez egy zseniális téma! :)
#392512 | 2021. 02. 10. 10:11
Jah, hát én konkrétan arra gondoltam, hogy velem, no de ez meg nem működik, mert ha én tudom (az agyam tudja :D ), hogy hideg, akkor nem fog becsapódni (így, szépen, magyarul :))).
#392504 | 2021. 02. 10. 01:37
mozgólépcsős is jó. olyasmi, mint amikor álló vonaton a mellettünk álló vonat elindul és egy ideig azt hiszem, hogy mi indultunk el. aztán rájövök, hogy nem stimmel valami. szinte hallom, hogy surrog az agyam a nagy munkában, hogy helyretegye a a dolgokat.

ugye, hogy mennyire csábító kipróbálni? nem voltunk szemétkedő srácok, de ezt nem tudtuk kihagyni.
#392503 | 2021. 02. 10. 01:29
tényleg. ilyen szem-pontból nem gondoltam át :)

statisztikailag pedig kiemelkedek az átlagból, de a fejbúb beverésében. orrom eddig elkerülte.
#392500 | 2021. 02. 09. 23:30
Nem semmi... De hétköznapi szitukban, fájdalom, sérülés stb nélkül is elég gyakori, gondolj csak arra, amikor megáll a mozgólépcső a metrónál. Emberek elindulnak, de dűlöngélnek/dűlöngélünk, a testük úgy reagál, mintha "mozogna" alattuk a lépcső. És van még egy halom ilyen. Viszont a kanalas téma... legszívesebben kipróbálnám.
Deleted user
#392499 | 2021. 02. 09. 22:46
Ami az orrnyerget eltalálja, az majdnem szemet találja el, ilyen erő mellett meg nem is jó belegondolni annak mi lettek volna a következményei.
Tehát mondhatni nagyon szerencséd volt vagy nem volt nagy peched. Nézőpont kérdése.
Persze a legjobb az lett volna ha le sem pattan az acélbigyó, de baleseteknek meg muszáj történnie időnként, ez statisztikai szükségletesség, most ameddig a kötelező nagy kozmikus szopó lutri újabb húzásában részt nem veszel továbbra is épkézláb emberként létezhetsz. Ez a nyeremény.
A fantom szemüveg és a hideg kanalas történet meg a pszichoszomatika gyakorlati demonstrációja. Fura egy dolog az elme. Vagy a test. Vagy mindkettő. Főleg párban.