Közös örömök

Blogs » Blog - Hurr » Közös örömök
2020. 07. 23. 19:25 | Appeared: 1032x
Egy szeánsz során a mazochista és a szadista közös élményben részesülnek. Ha jól sikerül, euforikus lesz, ha kevésbé jól, akkor nem annyira. Általában ez kölcsönös, hiszen jó esetben mindkettő számára fontos a másik élvezete.

Hogy mit éreznek közben, leírhatatlan. Sok-sok írás próbálkozik ezzel. Érdekes megközelítés, amikor a hormonok felszabadulásán keresztül próbálják visszaadni az érzéseket. Mások a lelki folyamatokat elemzik.
Én arról gondolkodtam el, hogy mennyire intenzív az élmény az egyik és a másik oldalon.
Lehet-e összehasonlítani? Mit éreznek pontosan az akciók alatt?

(Pár éve egy levelezős spanking klubban voltam tag. Többször feltettem olyan kérdéseket, hogy mit éreznek fenekelés közben. Mert váltig tagadták, hogy ők szadisták lennének. Hogy higgyem el, ők nem azt élvezik, hogy másoknak fájdalmat okoznak. Hogy akkor mégis mit, olyasmiket válaszoltak, mint pl: -Akkor úgy érzem, hogy itt van a karácsony.- Így aztán nem sikerült megértenem őket.)

Most a határozottan szadistákról beszélek. Mennyire lehet intenzív az az élmény, hogy az előtte engedelmesen lehajló, vagy kikötözött mazochistának ráver a fenekére? Amikor látja, hogy az ütés hatására az összerándul, a pálca nyomán megjelenik egy piros csík. Ahogy hallja a sokadik pálcasuhogást, a becsapódás hangjait. Majd amikor partneréből kiszakad az első sóhaj, aztán amikor először felsikít.

A mazochista mindezt nem látja. Apró zörejekből próbálja kitalálni, mikor kapja a következőt. Meglepetésként éri az ütés erőssége. Az erős, gonosz pálcát nem a bőrén érzi már, hanem mélyen a húsában. Nem úgy, mint egy bőrszíjat, nagyon nem úgy. Egész testét átjárja a fájdalom. Semmi más nem fér az elméjébe. Két ütés között csak a következőt várja, esetleg odáig jut gondolatban, hogy mennyi van még hátra. És hogy nehogy megint pont oda kapja, ahol már három kemény ütés volt.
Technikailag könnyen megoldható, hogy a szenvedő fél is lássa az akció minden mozzanatát. Tükörrel, videóval, vagy ha csak egyszerűen nem fenekelős pózban történik. Tehát ebből a szempontból a látvány, és annak hatása kiegyensúlyozható a két fél között.

De az érzés?! Hasonlítható-e a szadista érzése a verést elszenvedő érzéséhez? Félreértés ne essék, nem azt akarom kihozni ebből, hogy nem egyenrangú érzésekről van szó. Hanem azt, hogy nagyon-nagyon nem egyenrangúakról. Óriási a két élmény intenzitásának különbsége.

Mondhatjuk-e egy szakácsról, aki napi száz adag ételt elkészít, hogy ugyanakkora élmény éri, mint egy vendég, aki meg is eszik egy elkészített fogást? Hát nagyon nem.

Mondhatjuk-e, hogy azonos intenzitású élményben részesült a leszállópályára lezuhanó repülőgép utasa és a légi irányító? Nemigen. Még akkor sem, ha esetleg a légi irányító tevőleges résztvevője, esetleg okozója is volt a balesetnek? Hol van ez az élmény annak az utasnak az élményéhez képest, akinek szétloccsant az agya, vagy a másiknak, aki porrá égett a belobbanó kerozintól? De leginkább annak az utasnak az élményei passzolnak ide, aki csodával határos módon karcolásokkal, zúzódásokkal megúszta és sértetlenül sétált ki a roncsok közül. Az ő élménye is fényévekre van attól, amit a légi irányító átélt, miközben szemtanúja és akár okozója is volt az eseményeknek.

Nem csak más élmények ezek, hanem az intenzitásukban van nagyon nagy különbség.

Comments (18)


Hurr Deleted user
#373739 | 2020. 07. 24. 19:53
Vannak még dolgok amikre még nincs magyarázat. :))
#373716 | 2020. 07. 24. 17:36
svábbogarakkal kísérleteztek. volt egy terrárium, aminek az alján fém rács volt, felette pedig egy infralámpa. számítógép véletlenszerűen kapcsolt kis feszültségű áramot a rácsra vagy bekapcsolta az infralámpát.

a bogarak szeretnek az infralámpa alatt melegedni, viszont igen kellemetlen érzés volt nekik, amikor rövid időre áramot engedtek a rácsba.
amikor bogarak voltak a terráriumban, az elvileg 50-50 %-ban előforduló rácsáram-infralámpa rendre az infralámpa felé billent. akár 60-40%-ban.
míg bogarak nélkül 1-2 óra alatt soha nem volt egyik sem 52%-nál nagyobb.

tehát nagyon úgy tűnik, a bogarak befolyásolták a számítógép véletlen generátorát.
Hurr Deleted user
#373703 | 2020. 07. 24. 09:20
En nem tudok kulonbseget tenni, ha kapom, ha adom.

Az inger mar erdekesebb kerdes. Az eszkozok fejlodesevel kiderult, alapveto erzesek nem is az agyunktol, hanem a szivunktol indul, radasul merhetoen a jovobe lat. Szamitogep altal generalt sorrendben kulonbozo tartalmu kepeket vetitettek a vizsgalatban resztvevoknek, es figyeltek honnet, milyen reakcio indul az agyban, akkor derult ki ez a dolog es radaskent par ezredmásodperccel megelozte a reakcio a kep megjeleneset. Elore tudva vidam vagy ijeszto kep kovetkezik.

Az is tudott, az allatvilagban meg jobban mukodik, hogy pl. a gazda fejeben lefut a gondolat, indulni kene, a kutyaja mar all.

Mi egy fajlcserelon ismertuk meg egymast. Az elso mondat utan egybol megjott a szikra, pedig meg azt sem tudtuk ki van a nev mogott. Mar ugy ertem, pl. ferfi, no. 300 km volt a tavolsag. Melegem lett, megfordult a gyomrom. Kesobb ha peldaul hianyzott kezembe vettem a telfont, hogy hivom a telefon csorogni kezdett, es firditva. Nem egyszeri esetrol van szo.

Lehet az ingerek cserelodnek a hatterben. Legalabbis azoknal akik igy mukodnek. Egy eroszaktevonek valoszinu csak eszkoz a masik fel az elvezetehez, nem tobb.
#373696 | 2020. 07. 24. 08:15
nagyon örülök, hogy írtál ide.
főleg amiatt, hogy nálatok különválik az SM és a szex. (ezek szerint csak nagyjából). mert ha vegyesen, párhuzamosan mennek a dolgok, nehéz szétválasztani, hogy mitől mit érzel.

tulajdonképpen azt mondod, hogy verést/kínzást adó félként ugyanolyan teljességgel éled át a helyzetet, mint aki a fájdalmat érzi? ezzel cáfolod az elképzelésemet. nehéz ezt elképzelni, hogy minden fizikai inger nélkül ez lehetséges.
Hurr Deleted user
#373695 | 2020. 07. 24. 06:31
Nyilván, a lapok valahonnét adottak, nem tudom miért szeretem az erős paprikát, a cukrot pedig nem. :D

Nem volt tudatos, hogy ketté válik, vált a műsor. Valószínű csak szimplán jóllakik a delikvens. Sok hurkát eszel, utána nem fér beléd a kolbász. Egyébként ha dugunk akkor mellbimbócsipesz, vagy facsarás a minimum, fénykorunkban csak az volt a gát, hogy le akartak potyogni a sok sebtől, akkor jött az ötlet, elektró, egyik vezeték a páromon a másik rajtam. :)

Pl. arra is csak évekkel később az itteni beszélgetések hatására figyeltem föl, hogy nem választjuk ki szenved, sose beszéltük meg. Eldől magától, valamiképp átváltjuk egymást. Kb. azonosak lehetnek a testi adottságaink, tűrőképességünk, de még külsőleg is. Azonos szem- bőr- szőr- hajszín, testalkat, erezet izomzat, még a kissé fura lábujjunk is azonos.

Szóval nincs, nem volt olyan, hogy bármit irigyelnék, vagy másképp kívánnék mint ami ott az adott pillanatban van.

De a hétköznapi életben már nem mentek ilyen flottul a dolgaink, ugyanis az összes gázos tulajdonságunk is kb. egyforma, piszkosul össze tudunk veszni. Aztán szép lassan kiöregszünk ebből a szép sportágból. :))))
#373690 | 2020. 07. 23. 23:55
úgy értem, hogy szeretem, ha dicséretet és tiszteletet kap valaki, főleg ha nekem is szimpatikus.
de ezt osztották nekik.
aki zavarosabb, vagy mocskosabb lapot kapott, ő sem tehet róla.
nem lehet visszatenni a talonba.
#373689 | 2020. 07. 23. 23:50
ne haragudj, de erről nem tehetnek.
#373688 | 2020. 07. 23. 23:46
van, aki pedig színpadiasan jajgat semmi kis bevezető ütéseknél is.
Deleted user
#373686 | 2020. 07. 23. 23:45
azt hiszem, hogy ezért a teljesen tiszta SM-ért is nagyon tisztellek Benneteket :)
#373685 | 2020. 07. 23. 23:44
jó lehet ez a szétválasztás. dugással nem terelitek el a figyelmet.
dugáskor meg csak arra lehet koncentrálni a meglévő élménnyel a fejetekben.

olyan nem szokott lenni, hogy megirigyled a másik pozícióját, szívesebben lennél a helyében? nincs legalább egy hajszállal kedvencebb helyed?

direkt nem kavartam bele bűntudatot, büntetést. az külön ügy, hiába történik egyszerre.
Hurr Deleted user
#373684 | 2020. 07. 23. 23:38
Ez is fura, nem jutott sosem eszünkbe, hogy terelni kéne. Nevén nevezem a dolgot. Ha kemény akkor természetes, hogy eltorzul az arc, remeg a bőr az izmok, izzad, de a nyavajgás na az nem. Még pornót is csak olyat ahol a szereplő tűri.
Hurr Deleted user
#373683 | 2020. 07. 23. 23:33
Nem akarok hülyeséget mondani. Nem tudom mások akik csak szadisták, vagy mazók, mit és hogyan éreznek. Bár arra se lehet garancia, hogy egy másik szadomazó ugyanígy érez, mint én. Mindig használunk eszközt szeánszon, szóval még azt sem tudom(juk) milyen kézzel verni. Mindegyikünk el tud-tudott élvezni dugás nélkül is. Később ez változott, dugás az dugás, a szeánszon szedett élményt visszük magunkkal. Amikor elfogy az érzés, akkor jön a következő.

Viszont ha baráti társaságban szex a téma, valahogy úgy tűnik a vanília olyasmit érezhet, csak natúr, mint én, már amennyire elmondható. Ha így nézem élvezet az élvezet.

Akik meg valamilyen lelki vonaltól hajtva csinálják, ilyeneket mondanak, hogy bűntudat, feloldozás...... ez aztán meg nekem teljesen kínai.
#373678 | 2020. 07. 23. 23:17
ezeket mesélték.
és amit láttam, meg videókat ajánlottak, mindegyik akciónál mintha kínosan ügyeltek volna, hogy ne legyen komoly a hangulat. inkább nevetgéltek. amikor feljajdult valaki, azt is megpróbálta nevetéssé alakítani. - megbánod ezt még!- mondták nagy nehezen még nevetve, de már inkább eltorzult arccal.
fura volt.
#373677 | 2020. 07. 23. 23:11
pont te tudhatod ezeket, amik felmerültek bennem.

tényleg úgy érzed, amikor te vagy aktív, hogy ugyanazt a "szintet", vagy nem is tudom mit eléred? elérhető ez pusztán veréssel, kínzással, minden fizikai érzés nélkül? főleg, hogy te pontosan tudod, mit érez a másik? vagy pont azért?

és szerinted aki nem switch, és nem lehet fogalma sem az átélt érzésekről, annak is összehasonlítható az élvezete a szenvedőével?
hiszen semmilyen fizikai inger nem éri. hacsak nem tenyerét használja.
(azért írom, hogy nem lehet fogalma sem, mert hiába próbálja ki néha, hogy tudja mivel jár, ha nem élvezi, akkor csak a fizikai fájdalom részt érzi pontosan, de élvezet nélkül az teljesen más.)
Deleted user
#373676 | 2020. 07. 23. 22:48
Azt nem tudom, hogy van-e különbség a szadista és mazochista között.

Azt viszont tudom, a szadomazónál nincs különbség, legalábbis nálunk.
Akár kapom akár adom egyformán kiélem-kiéljük magunkat. És úgy mindent élvezek, a csíkot, a vért, hogy izzad..... de nem sikít senki csend és fapofa.

Anno mikor összejöttünk az első 7-8 hónapban, míg tartott az újdonság varázsa, nem maradt energiánk a dugásra, sőt mozdulni sem igazán van kedvünk. Egy rendes szeánsz után most sem dugunk, és egy szeánszon belül sosem cserélünk. Viszont sosem dugunk valamilyen kínzás nélkül, simogatni viszont nem nagyon.....
Deleted user
#373668 | 2020. 07. 23. 20:32
'Á, én nem vagyok igazán szadista, csak azért ütlek, mert tudom, hogy te élvezed.'

ja persze. meg az Öreg néne őzikéje. bár az jobb mese.
#373667 | 2020. 07. 23. 20:08
Nem vitázom senkivel. Csak leírtam, amire épp gondoltam.
#373662 | 2020. 07. 23. 19:37
Vitatta ezt bárki is?