Ismétlés 1. - Bánhatod is!

Blogs » Blog - Hurr » Ismétlés 1. - Bánhatod is!
2019. 07. 17. 20:25 | Appeared: 1073x
Számtalan riportban, mélyinterjúban elhangzik, amikor a híres, vagy gazdag vagy híres-gazdag apuka arra válaszol, hogy mit bánt meg az életéből. A válaszok között nagyon gyakori, hogy azt sajnálja legjobban, hogy nem töltött elég időt a gyerekeivel.

Amerikai filmeken gyakori klisé, hogy a más ügyeit rendbe tevő, lótó-futó apuka az utolsó pillanatban érkezik a gyereke iskolai előadására. A gyerek is észreveszi, örömmel mosolyog ki a hátsó sorba beeső, még lihegő apukára. És akkor minden néző szívét melegség járja át. Nem látta az előadást? Kit érdelel. Megígérte hogy ott lesz és betartotta!
Szerintem a gyerek nem pont így képzelte apuka jelenlétét.

Érdekes, hogy olyan interjút még nem hallottam, amikor arról panaszkodik egy férfi, mennyire megbánta, hogy túl sok időt töltött a gyerekeivel. És ezért nem jutott több energiája dolgozni.
Ennek két oka lehet. Először is, hogy nem lehet túl sok időt tölteni a gyerekeinkkel. A másik pedig, hogy mivel valóban több időt töltött a családjával, mint a munkájával, ezért nem vált olyan közismert, elismert személyiséggé, vagy jómódú emberré, hogy vele bárki is interjút akarna készíteni.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.