Nemtelen harc

Blogs » Blog - Hurr » Nemtelen harc
2019. 05. 05. 01:49 | Appeared: 1219x
Egy jól sikerült nemi erőszak a BDSM-ben remek dolog lehet.
De azon kívül, a mindennapi életben ocsmány, elfogadhatatlan.

A lelki uralkodást, terrort magas szinten űző dominákhoz messze földről hajlandók elzarándokolni a behódolni vágyók. Viszont az úrnők legnagyobb erényei, praktikái gyűlöletes fegyverek a mindennapi élet háziasszonyai kezében. Aljas, nemtelen módon használják ezeket a módszereket a párjuk, férjük feletti uralom megszerzéséhez.


"Kevés férfi van, aki beismeri magának, hogy papucs lett. Még kevesebben vannak azok, akik belegondolnak abba, hogy a papucs-lét valójában nem más, mint szolgalét egy diktatúrában. Különösen kellemetlen elismerni ezt azután, mikor már nem tehetünk ellene semmit. Merjük nevén nevezni a dolgot, a párkapcsolati erőszak, a lelki bántalmazás az elnyomás egyik leggyakoribb formája. Fontos felismerni, hogyan válhatnak a férfiak a párkapcsolati bántalmazás egyik típusának áldozatává, hogyan épít számos nő lépésről lépésre diktatúrát."

Érdekes megnézni, hogy honnan indul az egész. A párválasztás során fontos szempont, hogy a férfi legyen határozott, érdekes személyiség és persze jómódú. Ezek hatására népszerű, általában sok barátja van, a nők tapadnak rá. Ezek mind vonzóak egy nőnek. (A génjei jók lehetnek, ilyentől akarok gyereket. De nem ilyennel akarok élni. És ennek feloldására beindulnak a praktikák.)
A kiválasztás után, az együttjárás időszakában következnek a tesztek. Számtalan fajtája van. Pl. hatékony teszt lehet a férfi baráti összejövetelének időpontjára, vagy kedvenc csapatának mérkőzésére időzíteni egy családi eseményt, de még jobb, ha csak egyszerűen a nő valami miatt megbántott lelkét kellene ápolni pont akkor. A férfi reakciójából kiderül, hogy alkalmas-e a delikvens; hogy majd a házasság alatt működő női praktikák hatására lassacskán mindentől megfosztható-e.
Ha átmegy a teszteken, jöhet a házasság. Az esküvőn persze minden úgy történik, ahogy a menyasszony megálmodta.

Lassan azt veszi észre a férfi, hogy az eddig megszokott tevékenységeit egyre ritkábban végezheti. Baráti sörözések, hobbik háttérbe szorulnak, idővel jutalommá válnak.
Már a párkapcsolat korai szakaszában időszerű a barátokkal történő szembefordítás (pl. Nem vetted észre, milyen bántó volt velem xy? Ezt nem kéne hagynod!).
A nő féltékenységi játszmákat indít. Addig hisztizik, míg el nem éri, hogy a férfi a konfliktusok elkerülése érdekében inkább nem találkozik már a barátaival, ismerőseivel.
A nőknek ez a típusa a családi kapcsolatok szétzúzásában is kivételes képességekkel rendelkezik. Az első célpont mindig az anyós, őt kell először semlegesíteni. Mert ő félti a fiacskáját, és pontosan látja mi történik. Azért látja, mert nagyon is tudja, hogy működik ez, hisz ő is ezeket a trükköket alkalmazta a saját férjével szemben. Nem sok újat találtak ki azóta. (Társadalmi szinten igen, de családon belül ugyanazok a praktikák működnek már nagyon régóta.)

Ezek a típusú nők az egymás közti beszélgetésekben egymást hergelik, biztatják. - Nem tudod merre jár, mit csinál?! Ne légy naiv, hát félrekúr! - Nála marad egy halom pénz, és te nem tudod mire költi?! Hát kurvázik! Ha még nem, akkor se adj neki ilyen lehetőséget! Disznók ezek mind! - Akkor vagy igazi nő, ha megvan a magadhoz való eszed (értsd: bármikor rezzenéstelen arccal hazudsz az érdekeid szerint, és mindenki arra megy, amerre te vezeted.)

Néhány jel, ami azt mutatja, hogy jó úton jár a feleség, vagy már el is érte célját:
Egyre kevesebb dologban dönt a férj. A feleség csak leveszi a válláról a terhet, amikor kikeresi a legjobb üdülési ajánlatokat, kitalálja hogy melyik bútort kell lecserélni, mit kell átalakítani a lakásban.
A férj kedvenc tárgyai eltünedeznek a lakásból. Jó esetben egy dobozban, a padláson végzik. Hiszen kell a hely az asszony csecsebecséinek.
A hétvégi program megtervezve, letárgyalva, a férj kész tények elé állítva. Kitalálja, hogy a férjnek új munkahely kell, mert ezzel nem jut semmire. (Itt csak kihasználnak, és még röhögnek is rajtad! Mozdulj meg, hát te semmit nem akarsz elérni?!) Gyerek iskolájának kiválasztása, nyári tábora, különórái is mind-mind a feleség hatásköre. Ha a férj ezek közül bármivel nem ért egyet, akkor jön a hiszti, hogy miért nem te intézted, ezt kapom, amikor minden az én nyakamba szakadt.
Amikor a férj észreveszi, hogy már nem ő osztja be az idejét. Folyton kéréseket, megbízásokat teljesít. És amikor nem hajtja végre mindet, akkor jön a számonkérés. Védekező pozícióba kényszerül. A teljesített feladatokkal sem szabad ám elégedettnek lenni, ez is nagyon jó terep a férj önbecsülésének rombolásához. Később már társaságban is érdemes olyasmiket mondani hogy: - Te még ehhez sem értesz. - Persze ez már a nő társága, a férj izolálása a régi barátoktól rég megtörtént.
A szexszel való zsarolás nagyon hamar megjelenik. Az egyik leghatékonyabb fegyver. Ha a meg nem vett tárgyak, vagy el nem végzett feladatok miatti hisztit nem sikerül estére csillapítani a férfinak, akkor esélye sincs boldog éjszakára. Idővel már az ellenállás kísérlete is ezzel lesz büntetve. Hiába csinál meg végül mindent a férj, hiába vesz meg mindent, ha nem önként és örömmel tette, akkor tüske marad az asszonykában. Ilyenkor talán már a bocsánatkérés, fogadkozás is kevés lesz este, azonnal megkapja, hogy: - Azt hiszed, hogy ezzel el van intézve?! Tudod, hogy az nekem milyen fontos, és mégsem voltál képes elintézni, csak amikor harmadszor szóltam?! Olyan teszetosza vagy, ha nem nyaggatnálak, nem csinálnál semmit.
És persze a pénzügyi döntések. A vásárlások többségéről a nők döntenek. Hiszen ők tudják, hogy mire van szükség, mire telik és mire nem.

"Egy kis játékszert mindig hagynak a férfiaknak ezek a bántalmazó nők, hogy a férfinak legyen miért élnie. Így ha a nő megkapja amit akar, illetve ha a férfi elvégzi a nő helyett annak feladatait, a nő által kitalált "életbevágóan szükséges" dolgokat, akkor a férfi mindig kap egy kis jutalmat. Ez lehet egy üveg sör, egy régen nélkülözött szexuális együttlét, esetleg egy engedély, hogy elmehessen hétvégén horgászni. Lassan azonban azt veszi észre a férfi, hogy mindenhez, amit szeretett, amit szeretne, már engedélyt kell kérnie. Amit a lelki és szexuális zsarolások hálójában csak akkor kaphat meg (hiszti nélkül), ha előtte maradéktalanul teljesítette mindazt, amit előírt neki az asszony."

Gyakran az az abszurd helyzet alakul ki, hogy a sikeresen papuccsá tett férfi a nőnek sokszor már nem elég a szexuális vágy felpezsdítéséhez.
Ilyenkor a feleség szerető után néz. Olyan után, amilyen talán a háziasítás előtt a férj is volt. Akiért érdemes elhagyni egy papucsot.
A válás után pedig a férfinak se családja, se gyereke, se vagyona nem marad.

A www.férfihang.hu nyomán

Comments (7)


#336075 | 2019. 05. 05. 16:34
tőled nem olvastam ilyet
#336074 | 2019. 05. 05. 16:26
Tolem biztos nem olvastal es nem fogsz ilyet olvasni.
A bantalmazott nok jelentos resze kemenyen megdolgozik bantalmazasaert.
Mindamellett a bantalmazas elfogadhatatlan.
A fizikain tul a verbalis is.
#336073 | 2019. 05. 05. 16:21
közös ügy. és nincs két egyforma ügy.
de ugyanezt az álláspontot kell képviselni a nők bántalmazása esetén is.
viszont akkor azonnali lehurrogás következik: áldozathibáztatás!
#336070 | 2019. 05. 05. 15:04
azért mindehhez kell egy jó partner is
egy nő kevés ehhez
ami egy párkapcsolatban megtörténik, az mindig mindkettejük közös ügye
Deleted user
#336064 | 2019. 05. 05. 12:47
Van ez így fordítva is
#336060 | 2019. 05. 05. 10:01
:D
Deleted user
#336059 | 2019. 05. 05. 09:59
Ezt az írást cizellált, aranyozott betűkkel kinyomtatom, míves keretbe foglaltatom és kifüggesztem a nappalimba!
(Csak egyszer váljak el!) 😅