Elengedés

Blogs » Blog - Hitman_1104 » Elengedés
2021. 01. 14. 14:19 | Appeared: 874x
Ez a bejegyzés már régóta bennem volt.

Talán sokan azt gondolják, hogy csak a nőknek megy nehezen az elengedés, pedig nekünk férfiaknak sem könnyebb. Egy érző lélekkel rendelkező pasit is ugyanúgy megvisel.

Emlékszem mikor 2019 végén válságba jutott a kapcsolatunk nem tudom ki lehet e mondani a nevét, hisz egy olyan csajról van szó, aki azóta már törölte magát az oldalról. Akkor mindent elkövettem, hogy megmentsem a kapcsolatot, de már akkor is úgy éreztem, mintha ő nem nagyon szerette volna rendbe tenni és csak én küzdöttem ezért a párkapcsolatért.

Így utólag már azt gondolom, hogy kár volt érte küzdeni, és már sokkal korábban ki kellett volna mondani, hogy legyen vége. A szakítás utáni hetekben sokat gondolkodtam rajta, vajon könnyebb lett volna e ez az egész, ha nem húzzuk hetekig a dolgot, és arra jutottam nem biztos, hogy sokkal könnyebb lett volna a feldolgozás.

Utána jött egy olyan számomra különleges nő, akivel sok mindenben egyezünk és teljesen megvan közöttünk az összhang, de sajnálatos módon, úgy mint a szerelemet és páromat örökre elveszítettem. Ezt is idő volt feldolgozni, talán ez még nehezebben ment, mint a szakítást. Mikor már azt hittem nem zavar, hogy az én hibámból lehet együtt egy másik pasival, egyszer csak azt mondta lehet, hogy szakít vele. Ekkor azt éreztem, hogy felcsillant a remény, hogy együtt legyünk.

Ez a remény azért csillanhatott fel, mert valamikor azt mondta, velem minden könnyebb lenne, de amíg együtt van ezzel a férfival nekem esélyem nincs. Így bár nagyon nehéz volt megtenni, elkellett fogadni, hogy vele " csak " barátok vagyunk és tovább kellett lépnem, folytatnom kell a keresést.

Egy biztos! Egy számunkra fontos személy elvesztését bármeilyen módon is történik mindig nagyon nehéz elengedni, és megvisel bennünket. Mivel nem vagyunk egyformák, így mindenkit másmilyen mértékben. Van, aki ezt a helyzetet könnyebben el tudja fogadni és van akinek ez nehezebben megy.

Most már jól vagyok, egy ideje már sikerült rendbe jönnöm, de tapasztalatból mondom, hogy egy ilyen esemény nagyon a padlóra tud tenni. Az a lényeg, hogy egy ilyen után fel tudjunk onnan állni és lelkileg is helyre tudjunk rázódni, ami sajnos nem mindig egyszerű feladat, ezért is jó, ha van valaki, aki segít nekünk ebben.

Én is olyan párt, szerelmet keresek, akivel megtudjuk beszélni a lelki bánatunkat, gondjainkat, problémáinkat. Ha nem is tudjuk meggyógyítani egymás lelki sebeit, legalább könnyebb lesz a lelkünk. Én nem csak az Ura vagy szubja akarok lenni egy nőnek és ő sem nekem az Úrnőm vagy szbom, hanem a lelki támasza is vagyunk egymásnak!

Comments (3)


#390113 | 2021. 01. 14. 20:20
Mindegyik mondatoddal egyetértek, az utolsó tagmondatot kivéve :) "a logika kiránt az érzésből". Engem spec (csak) a logika még sose rántott ki semmilyen érzésből :D. A logika jó, a logika kell, de önmagában (nekem) édeskevés. Az idő, na az kirántott. Volt, hogy csak fél óra idő :D kellett, volt, hogy hetek, de mindig az segített. Meg a másra koncentrálás.
#390111 | 2021. 01. 14. 19:55
Fölösleges olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
Azért ne akarjon valaki engem, mert jobb vagyok a másiknál. Na ne már.
Ha egyszer nem voltál elég, másodjára se leszel.
Persze lehet szar, de a logika kiránt az érzésből.
Deleted user
#390097 | 2021. 01. 14. 14:36
“ Ez a remény azért csillanhatott fel, mert valamikor azt mondta, velem minden könnyebb lenne, de amíg együtt van ezzel a férfival nekem esélyem nincs.”

Konnyebb! De nem jobb!;)
Csak h realisan lassuk a dolgokat.

Es mi az h erzo pasi?
Azert mert egy pasi nem sirja tele a parnajat, nem rinyal mint egy ovodas kislany meg lehet erzo!
Sot, mar ne is haragudj, de azert bizonyos kor es elettapasztalat utan elvarhato h egy ember (legyen az pasi vagy csaj) Kepes legyen az elengedesre es meg ha kurvara faj is neki valami ne omoljon ossze mint a kartyavar egy tavaszi szellore.

Nem vagyunk gepek! Erzunk, orulunk, sajgunk.
De nemi meltosagot azert nem art megtartani.

A masik. Kinek mi...! De reszemrol soha nem erdekelt olyan no akihez remeny kell.
Vagy akar mert kellek neki vagy nem akar mert nem kellek.
Remenykedni remenykedjen a remenyhal.
Biztos finom grillezve...🙃😆