Korhatár

Blogs » Blog - Hitman_1104 » Korhatár
2020. 12. 29. 18:05 | Appeared: 949x
Sokan írtak, hogy a távolság, kor stb, kizáró okok. Amíg ők ezekben kizáró okokat lát, addig én egy olyan " problémát ", amit meg lehet oldani.

Véleményem szerint, ha az illető ésszerű távolságra van és könnyen megoldható az utazás akkor miért nem lehet tágabb körben is párt keresni? De ez egy másik téma, amiről már írtam egy korábbi blogban.

A mai blogban viszont a korhatárról szeretnék beszélni, hogy valóban ennyire fontos, hogy az a pasi, aki írni akar egy lánynak az maximálisan figyelembe vegye és betartsa a csaj által beállított korhatárt?

Persze, tudom a legtöbb helyen nem véletlenül van megadva. Nem is azt mondom, hogy mi férfiak teljes mértékben hagyjuk figyelmen kívül a beállított korhatárt. Csak azt, hogy ti csajok ezt a korhatár kérdést kezelhetnétek egy kicsit lazábban is.

Most sem akarok általánosítani, mert van olyan ( talán nem is ritka ), aki nem veszi túl szigorúan a beállított korhatárt.

Pl: ha egy nőnek a maximum korhatárnak 25 van beállítva akkor miért nem fér már bele neki egy 29 éves férfi? Vagy itt van egy másik példa. Ha 30 van beállítva a minimum korhatárnak akkor miért nem fér bele egy 29 éves?

Szerintem nyugodtan lehetne ezt a korhatár kérdést rugalmasabban kezelni. Úgy gondolom, hogy egy 1-5 év felfelé vagy lefelé az nem olyan nagy korkülönbség. Kérdem én! Mivel ér vagy tud kevesebbet egy 29 éves férfi, egy 30-32 évesnél? Szerintem semmivel, vagy legalább is nem sokkal tud többet.

Gondolkoztam, hogy írjak e erről egy másik blogot, de úgy döntöttem, hogy valamennyire bele vág ebbe a témába.

Vagy itt van egy másik dolog. Tényleg csak az idősebb ( 40-50 +os ) pasiknak lehet fiatalabb barátnője? Az tök mindegy, hogy vanilla vagy BDSM kapcsolatról beszélünk. Egy 40-45 +os hölgynek miért nem lehet egy akár 15-20 évvel fiatalabb pasija?

Szerintem a legtöbb érettebb hölgy azért nem szeretne nála fiatalabb férfival kezdeni, mert arra gondol, hogy egy fiatalabb férfi nem is szeretne tőle semmi komolyat, pedig ez nem minden esetben van így!

Vannak olyan " fiatal " pasik, akik egyaránt jól érzik magukat a fiatalabb lányokkal és az érettebb hölgyekkel is! Akinek nem számít, hogy a párja egy 20 éves csaj vagy egy 40 éves nő, mert csak az számít neki, hogy jól érezzék magukat egymással.

Úgy gondolom, hogy 2 ember egymásra találása és szerelme egyáltalán nem korfüggő! Egy 29-30 éves férfi, miért ne lehetne együtt egy 40-43 éves nővel, ha megvan közöttük az összhang? Azt gondolom, hogy ha 2 ember jól érzi magát együtt, jól kijönnek egymással akkor a korkülönbség nem lehet akadálya a szerelmüknek.

Természetesen mint mindennek a korkülönbségnek is van egy bizonyos határa. Véleményem szerint egy olyan 10 max 15 év korkülönbség az amit még elfogadható 2 ember között, legalább is számomra ez az a határ. De ez csak az Én szubjektív véleményem.

Comments (8)


#389341 | 2020. 12. 31. 16:02
:D :D :D
#389252 | 2020. 12. 30. 09:18
Nem indul jól, ha azon töpreng az emberlanya, hogy szexeljenek vagy örökbefogadja...
Zsofi2 Deleted user
#389251 | 2020. 12. 30. 07:35
En is gomdolkoztam azon h miert jo az h ennyit blogol, polemizal, kesereg a levelezesek sikertelensegerol, a nok erdektelensegerol iranyaba.

Aztan arra lyukadtam ki h o ilyen.
Marpedig tarsat keres. Ergo az a jo ha onmagat adja.

Akkor is ha neked vagy ezer masik nonek ez nem jon be (s nekem is furcsa). De akit o keres annak pont ez kell🤷🏻‍♂️
Minden zaknak van foltja.
#389248 | 2020. 12. 29. 23:58
Hát azért basszus, mert ha mondjuk odaírom, hogy 35-55 közötti, akkor valójában elsősorban 40-50 közöttiekre vágyok, de adtam esélyt plusz-mínusz öt évvel. Hát abból már tuti nem fogok még engedni :D.

Na jó, ez csak példa volt. De: én a való életben azt látom, hogy totál nem hatnak rám a pasik bizonyos életkor alatt. Lehet okos, jó fej, nézhet ki iszonyat jól, ha nincs legalább 30,de inkább 35, a legtöbb ami eszembe jut róla, az az, hogy kitennem a polcra, olyan szép. De a szex, az nem jut róla eszembe.
Másrészt, hát, ramirnak huszonéves srácok. Biztos őrült nagy tapasztalatuk van...

Szóval, hagyd csak békén a korhatárt. Oka van.
#389243 | 2020. 12. 29. 21:03
Ennyi erővel azt is mondhatod egy hetero pasinak hogy hagyd hogy megdugjon egy másik pasi. Miért nem miért nem vagy rugalmasabb ez csak egy másik pasi? Nem?
#389242 | 2020. 12. 29. 21:00
Én azt nem értem, hogy a férfiak miért nyűglődnek, sok esetben hisztiznek a korhatáron?!

Miért nem lehet egyszerűen csak elfogadni, hogy ennyi és kész?!
Ha belefér írni, ha nem fér bele, tovább görgetni?!

Utálom, és csak felbosszant a sok értetlen ember mikor arról győzköd, hogy mit számít már az az egy-két év ide vagy oda!

Azért számít okoska, mert akkor azt írtam volna oda!
És márpedig én is meghúzom valahol a határt!
Mert ha az alsó korhatárt 26 évben adom meg, de mégis azt mondom egy 25 évesnek, hogy na jó ismizzünk, akkor már egy 24 éves is jogosan mondaná, hogy de a 25 éves is kívül esik a határon, és így tovább!

Értelmes, intelligens ember elfogadja, hogy az életben mindenhol vannak határok, amiket be kell tartani, el kell fogadni.

Aki ezen hisztizik, már be is bizonyította számomra, hogy tuti nem őt kerestem!
Azért sem mert egy férfi legyen magabiztos és legyen tartása, és azért sem mert mi van akkor ha egy játék közben én kimondom a menekülő szót, ő pedig úgy gondolja majd, hogy áááá, még egy kicsit folytatom, nincs még itt a határa...

Érdemes lenne ezeken elgondolkodni... :)
#389241 | 2020. 12. 29. 21:00
van az az ember, akiért az ember a saját korlátait kitágítja
azt gondolom, mindenkinél
#389240 | 2020. 12. 29. 20:51
Nekem az a bajom a fiatalabb pasikkal, H nem látom bennük a férfit. Ha látom és tényleg ügyesek, agyilag is kb egy szintén vagyunk tőlem mehet. De ha csak egy kisfiút látok nem izgulok rá 🤷