A BDSM és az érzelmek

Blogs » Blog - Hitman_1104 » A BDSM és az érzelmek
2020. 12. 14. 17:36 | Appeared: 966x
Olykor belefutok egy - egy olyan profilba, ahol azt olvasom, hogy őt " csak " a BDSM fizikai oldala érdekli vagy olyanba, hogy csak alkalmi kapcsolatot keres.

Nekem az a véleményem, úgy gondolom, hogy a lelki, és a fizikai részét egybegyúrva válik a BDSM kerek egésszé. Véleményem szerint az egyik a másik nélkül nem lehet életképes, legalább is hosszú távon semmiképpen nem. Egy BDSM kapcsolat nem létezik lelki rész nélkül. Személy szerint, én úgy gondolom, hogy egy BDSM kapcsolatnak elengedhetetlen részét kell képeznie az érzelmeknek.

Fontos a bizalom, a tisztelet, az őszinteség, és a megnyílás a másik felé. A BDSM kapcsolat ezek miatt jóval mélyebb tud lenni, erősebb a kötődés, mint egy vanilla kapcsolatban. Őszinteség nélkül nincs bizalom sem, ami nélkül meg tisztelet nincs. Az egyikből jön a másik. Ha nem tudsz megbízni a partneredben akkor tisztelni sem tudod.

Azt gondolom, hogy a BDSM-hez nagyfokú bizalom szükséges, jóval nagyobb, mint egy vanilla kapcsolat esetében. Egy vanilla kapcsolatban nem kell, hogy akár maximálisan is megbízz a párodban, ellenben a BDSM-el, ahol az egyik fél azzal, hogy alárendelni magát a másiknak, kiszolgáltatott helyzetbe kerül, amihez bizony nagyon fontos a kölcsönös bizalom. Ezért is lenne számomra fontos, hogy egy hosszútávú párkapcsolatban tudjam megélni a BDSM örömeit.

Comments (1)


#388325 | 2020. 12. 14. 23:27
29 évesen nagyon érett gondolatok. Őszíntén örülök.hogy vannak még ilyen értékrenddel élő emberek. Légy büszke magadra. Érték vagy 🙂