Ezt kell tudni a Halak férfiról:

Blogs » Blog - Hitman_1104 » Ezt kell tudni a Halak férfiról:
2020. 10. 19. 20:00 | Appeared: 1002x
A romantika mestere:

A Halak az egyik legkreatívabb és legintuitívabb jegy, melytől nem áll távol a romantika és az álmodozás sem. A Halak férfival kapcsolatban könnyen az lehet az érzésed, mintha két világ között tanyázna. Több-kevesebb sikerrel, egyszerre van jelen a spirituális és a materiális síkon, de ha valamit fel kell áldoznia, akkor inkább az utóbbit veszi kevésbé komolyan, mert a belső világ fontosabb számára.

Átlagon felüli intuícióval és empátiával rendelkezik, de könnyen magára veszi mások problémáit és érzéseit is. Nehezére esik nemet mondani akkor is, amikor jobb lenne.

Nem tévesztik meg a külsőségek, inkább arra kíváncsi, hogy mi van belül, ill a felszín alatt, és jól olvas a sorok között, a rejtett jelekben.

Csupa romantika:

A Halak férfi maga a megtestesült romantika, akinek gyakran mindennél fontosabb, hogy szíve völgyének a kedvében járjon, ám e téren gyakran az anyagiak akadályozzák, mert azokhoz nincs túl jó érzéke. Éppen ezért törtető, karrieristák ritkán kerülnek ki a Halak közül. Cserébe viszont a Halak férfi személyében melegszívű, gondolkodó ( szerintem ez gondoskodó akart lenni csak elírták ), és érzékeny udvarlóra találsz. Csábító alkat, aki elbűvölő lényével, könnyen leveszi a lábukról a nőket.

Szerelem:

Ha szerelmes, legszívesebben korlátlan energiát és időt, valamint rengeteg érzelmet szán kedvedére, de nehezen marad meg valaki mellett hosszú ideig. Ennek egyrészt az az oka, hogy nem mindig választ magához illő párt. Könnyen szerelmes lesz, de gyakran változik az, hogy éppen mit is akar, ill mire van szüksége.

Ellentmondások között:

A Halak szimbóluma, a két, ellentétes irányba mozgó hal a belső ellentmondásokat jeleníti meg, ami a Halak esetében gyakran a fizikai vágyak és a lelki igények ellentmondásából származik. Belül is gyakran konfliktusba kerül nála az önkifejezés és az önkorlátozás, ami nem ritkán drámai szituációkat teremt.

Milyen párt keres:

Általában akkor érzi jól magát, ha a párja is hozzá hasonlóan együttérző alkat, aki támogatja őt, akár az álmai elérésében is számíthat rá. Olykor romantikus hévtől fűzve keresi a lelkitársát. Általában a nyitott, kifelé forduló nőkkel ismerkedik szívesen, és nem zavarja, ha a másik teszi meg az első lépést.

Problémát okozhat, hogy a Halakat könnyű megbántani, mert olyan dolgokat is magára vesz, amiket mások nem, ezért úgy érezheted, különösen kesztyűs kézzel kell bánnod vele.

Forrás: femina.hu/ezo/halak,férfi

Comments (4)


#382566 | 2020. 10. 20. 12:48
Végülis, ha úgy nézzük lehet akár az is. Eredetileg annak szántam, hogy bemutassam, milyen egy Halak csillagjegyű férfi.
dean Deleted user
#382564 | 2020. 10. 20. 12:05
...sírok 😃😃😃
Deleted user
#382544 | 2020. 10. 19. 23:17
https://www.youtube.com/watch?v=CA_rSclkaUk
Deleted user
#382540 | 2020. 10. 19. 20:57
Ez egy laza önreklám?:D