BDSM alkalmazás ötletek

Blogs » Blog - hiimgary » BDSM alkalmazás ötletek
hiimgary (27+)
Submissive
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
2020. 06. 07. 17:32 | Appeared: 1014x
Keywords: app alkalmazás
Sziassztok!

Az elmúlt pár napban sokat ötleteltem azon, hogy lehetne készíteni egy BDSM játékot. Az elképzelés az lenne, hogy mivel az emberek különböző eszközöket használnak, egy cross-platform alkalmazást fogok létrehozni.

Sok ötletet sikerült összeszednem, viszont szeretnélek titeket is megkérdezni, hogy milyen alkalmazást használnátok szívesen?

Az ötletem az volt, hogy egy "felelsz vagy mersz" féle játékot fogok készíteni, ahol a felhasználók egymásnak tudnak feladatokat adni amiket tejlesíteni és valahogy bizonyítani lehet és ez alapján kapnak jutalmakat/pontokat.

Sajnos az ötlet nagyon kezdeti fázisban van és nem mondanám, hogy a kreativitásom határtalan ilyen téren, éppen ezért fordulok hozzátok. Ha bármilyen jó ötletetek, vagy észrevételetek van ne habozzatok.

Ha sikerül körvonalazni, hogy pontosan mi legyen elkészítve és van rá igény akkor szívesen indítok egy cikket vagy blogot az oldalon ahol bizonyos időközönként leírom hol tartok majd ha sikerült befejeznem természetesen publikálom is.

Comments (1)


Deleted user
#367697 | 2020. 06. 07. 18:14
A múlthéten olvastam egy tanulmányt a "jövő szexualitásáról" és a szex robotok, okos vibrátorok, stb. mellett, telis-teli volt applikációkkal is, nem feltétlen csak szórakoztató, hanem edukációs célból is.
Jó dolgok ezek és a piac sem telített még, szóval sok sikert.