Kinai játékszerek

Blogs » Blog - hiimgary » Kinai játékszerek
hiimgary (27+)
Submissive
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
2019. 01. 03. 13:39 | Appeared: 1445x
Az elmúlt pár évben nagyon rákaptam az Aliexpress-es játékszerekre. Rengeteg dolgot vásárolok online kinából és ezekről szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Még talán 3 évvel ezelőtt rendeltem az első segédeszközt, ami nem volt más mint egy Fém erényöv. Hosszas keresgetés után találtam magyar sexshop-okban olyat, ami elképzeléseim szerint tökéletes lenne számomra, viszont volt vele egy bökkenő. körülbelül 25 ezer forint volt az ára, és úgy éreztem ennyit nem adok ki egy kis játékszerért. Pár nap múlva kiváncsiságból megnéztem, hátha találok hasonlót külföldi webáruházakban és ráakadtam a már fent emlitett oldalra. Teljesen ugyan az a termék összesen 3 ezer HÁROM EZER forintért. Hát mondom ez még a hülyének is megéri nemhogy nekem. Megrendeltem, majd körülbelül 1 hónap múlva már a kezemben is volt. Alig vártam, hogy felpróbálhassam.

Néhány nap viselés után nagyon boldog voltam vele, hiszen tökéletes volt a minősége és kényelmes is volt. Pár év után még mindig azt nyújtja amit elvárna az ember tőle.

Nem csoda, hogy ezek után szinte mindent innen rendelek, ugyanis a hosszú kiszállitáson kivül nem szól semmi ellene. Elkezdtem egy nagyobb arzenálnyi erényöv beszerzését és ma már van 5 darab szépség a fiókomban. Ezek mellett rendeltem már kötelet, bilincset, dildót, zárható Buttplug-ot, csipeszeket, vibrátort és minden apróságot. Én mindennel nagyon meg vagyok elégedve és valószinűleg folytatni fogom a kis gyűjteményem gyarapitását.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kinából rendelt játékszerekkel kapcsolatban, illetve miket vásároltatok már ilyen helyről?:)

Kiváncsian várom a visszjelzéseket.

Gary

Comments (7)


#326332 | 2019. 01. 04. 21:55
Wish-t én is néztem mert nevetségesek az árak, csak ott mindenhova kiírják hogy az ár az áfát nem tartalmazza. Utána azt nem fizettetik ki? Illetve ott amikor kártya adatokat kell megadni, kérnek egy kártyájhoz tartozó billing code-ot ami az otps kártyán nincs. Próbáltam az irányitoszámot de nem sikerült.
#326301 | 2019. 01. 04. 17:38
Szintén wishről vásárolok. Vannak dolgok, amik rizikósak, de nem tétel, ha gagyi, akkor sem kár érte. Plusz ha a rendelés fotóját és a kapott termék fotójág elküldöd az ügyfélszolgálatnak és köszönőviszonyban nincs a kettő, akkor visszafizetik az árát. Én ezėrt használom inkább ezt, nem az alit. Ott nincs visszatérítés. A fém eszközök nagyon jók, a pálcákkal és plugokkal sincs baj, a bőr néha licra, de ennyi belefér.
Deleted user
#326229 | 2019. 01. 03. 21:16
Én néhány nyakörvet rendeltem,de sajnos kicsi lett a szubnak
Meg ostort ,ami egy kicsi szar volt,ki is dobtam.
De aztán jött egy szuper nagy is.Meg póráz .
Annyira fillérek a magyar árakhoz kèpest ,hogy ahogy mondod megéri .
Mèg úgy is ,hogy ezt azt kihajítok.
Mondjuk én wishről rendelek,de ugyanaz!
#326206 | 2019. 01. 03. 18:29
A kulcsokkal ez teljes mértékben igy van. Már 3 erényövet vettem és mindegyiknek van 2 db kulcsa. Igy Szumma Szummárum 6 db ugyan olyan kulccsal rendelkezem. :D Legalább nem baj ha elveszik egy :D

Lehetséges, hogy majd egyszer rástartolok a német minőségre de ahhoz még sok viznek le kell folynia a Dunán. :D
#326204 | 2019. 01. 03. 18:10
Hasonló tapasztalataim vannak, az Ali/dhgate/wish vonalon, ár- érték arányban verhetetlen. A fém eszközök jó minőségűek, persze egyik sem orvosi fém, de egy átlag magyar szexshopban is ezt kapod.
Műanyag, műbőr ügyben és dildókkal óvatosabb lennék, azt inkább csak gumival használjátok, mert nagyon durva "gumimatrac" szaga van mindennek, ami nem túl bíztató. Elég rákkeltő műanyaglágyítót használnak, (phtalate), azt érdemes elkerülni.

Erényövről fun fact: az integrált lakatos modellekhez ugyanazt a standard kulcsot szállítják, szóval ha van egy kulcsod, az lényegében minden erényövet kinyit. Persze ezzel senki nem él vissza, de jó, ha tudják a keyholderek.

Ha iszonyat sok pénzed van, akkor holland, német, angol boltokban kapsz jobb minőséget, de azt nagyon meg kell fizetni, kísérlezetésre tényleg tökéletes a kínai áru, és elég jó dolgokat ki lehet fogni.
#326200 | 2019. 01. 03. 17:47
Kiváncsi leszek a véleményedre. Engem nagyon megfogtak, csak tényleg hosszú a szállitás.
Deleted user
#326182 | 2019. 01. 03. 16:44
Nekem nincs tapasztalatom velük, de egy próbát megér.
S köszi h végre valami Bdsm-mel kapcsolatos, gyakorlati és hasznos bejegyzést olvashattam.

Üdv.:
L.