Blog - hattori

Blogs » Blog - hattori
hattori
     
     
     
43 years old
Switch
Male
Entries filtered by time 2015. 04. (3)
Ordering:
Newest BDSM blogs
Most commented BDSM blogs
Latest commented BDSM blogs
Pages: 1/1
Egy fenekelős játék
volt egy pasi aki rendszeresen kezelésbe vette a fenekem. Volt hogy büntetést kaptam, olyankor hangosan kellett számolnom a rám mért ütéseket. De volt hogy csak úgy játékból fenekelt el. Egyik alkalommal mikor lefeküdtem a kezei alá, kitalálta hogy játszunk kitalálósat, meg kell mondanom mivel ütött a seggemre. Levette rólam a boxeralsóm és a fejemre húzta, hogy ne lássam mikor mivel csap a fenekemre. Ha nem találtam el, rögtön kaptam húszat, hogy megismerjem az eszközt. Végül 12 féle...
Appeared: 2015. 04. 18. 18:23 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Egy komolyabb büntetés
A mester rám parancsolt vetkőzzek le, de mivel előtte már kértem az alsó gatyát ő vegye majd le rólam, az maradt. Megparancsolta feküdjek az ágyra, majd jól kikötözött. Vesszővel, pálcával és bottal is kaptam a seggemre. A boxer alsómat pedig verés közben széttépte rajtam. Úgy elvert, hogy az egyik pálca még el is törött. Ráadásul a széttépázott alsóban kellett hazamennem, ami egyébként fájó fenékkel nagyon izgi volt. Ezúttal jó pár lila folt lett a fenekemen.
Appeared: 2015. 04. 12. 19:02 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Első elfenekelésem
Egy idősebb úrtól kaptam a verést. Mikor megérkeztem hozzá, megmutatta az eszközöket. Beáztatott nádpálca, lovaspálca, ostor, nadrágszíj, paskoló. Levetkőztetett és a combjára fektetve kezdte ütni a fenekem. Majd hasonfekve is kaptam a seggemre jó párat minden eszközzel. Egész pirosra verte, csak úgy égett a fenekem. Mikor hazaértem még este is éreztem a verést és szép piros volt, de nagyon tetszett. Másnapra már csak egy-két lila folt maradt emlékül.
Appeared: 2015. 04. 11. 20:54 | Latest comment: 2015. 04. 12. 05:49 | Number of comments: 1